Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W UK nie da sie kupić żadnej z konsol i chyba dopiero w marcu będzie szansa z półki wziąść. 

Na domiar złego taki game.co.uk sprzedaje potencjalne pre ordery na kolejne rzuty tylko w bundle za blisko 700 funtów. 

Taki bardziej oficjalny skalping, gdzie konsola dostępna tylko z czapeczką i koszulką za sporo większą kasę. 

Je.bać ich. Poczekam. Mam ssd zarówno w ps4pro jak i PC. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

W UK nie da sie kupić żadnej z konsol i chyba dopiero w marcu będzie szansa z półki wziąść. 

Na domiar złego taki game.co.uk sprzedaje potencjalne pre ordery na kolejne rzuty tylko w bundle za blisko 700 funtów. 

Taki bardziej oficjalny skalping, gdzie konsola dostępna tylko z czapeczką i koszulką za sporo większą kasę. 

Je.bać ich. Poczekam. Mam ssd zarówno w ps4pro jak i PC. 

fani PS to jeszcze mogą sobie kupić PS4 Pro, a fanom Xboxa zostają tylko te kastraty upośledzone w wersji S

Opublikowano

xD Ktoś tu o najmocniejszej konsoli poprzedniej generacji zapomina, swoją drogą wciągającą tego prosiaka dupą i to bezszelestnie

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

xD Ktoś tu o najmocniejszej konsoli poprzedniej generacji zapomina, swoją drogą wciągającą tego prosiaka dupą i to bezszelestnie

nie ma już w sklepach One X, MS przestał nawet produkować

Opublikowano

ostały się w jakiś chorych cenach, parę sztuk

Opublikowano

Sam myślałem o xbox one x, bo przez moment był w mega dobrej cenie. Łatwiej by było odczekać do marca na Series x i ps5. 

Niestety ceny zrobiły się absurdalnie. I nie dlatego, że przez zje.bane nazewnictwo ludzie mylą sprzęty (mały procent kretynów), ale z powodu zaje.bistego game passa. 

Opublikowano

używki chodzą po 700-800 zł

Opublikowano
używki chodzą po 700-800 zł
Jest możliwe. Ja koksa wraz z MK11+ 4 akumulatorki trzy miechy temu po 900 na olx puściłem.
Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

Nie wiem jak u was ale u mnie po tej aktualizacji konsola chodzi jakby glosniej :reggie:

Jak to było? będą kontrolować prędkość wentylatora odpowiednimi aktualizacjami?  xD

Opublikowano

Złoto :fsg:

Opublikowano

Nawet Koso narzeka na ten japoński bubel

Opublikowano

Przypominam że to  mistrzowie inżynierii  z Microsoftu stworzyli najbardziej awaryjną konsolę w historii:)

Opublikowano

Z której wyciągnęli wnioski, Sony po PS4 z wnioskami chyba nie ma po drodze. 

Opublikowano

Ależ oczywiście, że po drodze - wywnioskowali "gracze? ruchać, jebać, nic się nie bać" i tak powstało PS5

Opublikowano

Klapy to jednak przegrywy, nie mają czym wojować to do 360 wracają xD

Opublikowano

Xbox od 10 lat  jest śmieciem bez gier na wyłączność. A od 3 lat wszystko na pc. Konsola be exów nie ma sensu. Pozostał jedynie gamepass. Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

Opublikowano
7 minut temu, Andrew21 napisał:

Xbox od 10 lat  jest śmieciem bez gier na wyłączność. A od 3 lat wszystko na pc. Konsola be exów nie ma sensu. Pozostał jedynie gamepass. Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

byłoby fajnie, nie powiem. Nie mam nic przeciwko żeby Sony poszło w ślady Microsoftu

Opublikowano
9 minut temu, Andrew21 napisał:

Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

giphy.gif

Opublikowano
10 minut temu, Andrew21 napisał:

Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

Pewnie tak, ale cena zapewne rozwieje wątpliwości co do opłacalności.

W Micro Cena jest w miarę dobrze wyważona.

Opublikowano
21 godzin temu, drozdu7 napisał:

Milesy Morelasy zalewają powoli pchli targ, Demonsy też są. Sonowcy wyścigowcy w każdej kolejnej generacji są coraz szybsi. 

Jedną ręką wojowac exami w CW, drugą pozbywać sie tych mocarnych hitów

Boli dupa bo chłopaki wychodzą na swoje jak przeszli gry? Dusza cebuli i nie da się sprzedać gier z gamepassa? Płacić jak frajer abonament jak Spencera każe. Elita Ps przejdzie sobie grę za 3 i pół bomby i po ograniu next gena spokojnie sprzeda i bez problemu wyjdzie na swoje a inny Soniacz będzie mógł sobie ograć i tak się buduje Społeczność a nie jak zielone robaki pozamykane w domach bez kolegów i gejpass, później wyjedzie i dalej buli a po latach spojrzy na swój zielony ryj w lustrze i na konsole na której nie ma żadnej gry a odłączona od abonamentu i internetu jest kupą plastiku, zda sobie taki robak że nic nie ma, Spencer zawinął hajs a jedyne co mu zostanie to wspomnienia z retro gier i opłaty plus kredyt który wziął na konsolę

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Masakra co ten gość wygaduje 

Opublikowano
6 minut temu, Wesker napisał:

Elita Ps przejdzie sobie grę za 3 i pół bomby i po ograniu next gena spokojnie sprzeda i bez problemu wyjdzie na swoje a inny Soniacz będzie mógł sobie ograć i tak się buduje Społeczność

No to niezła społeczność xd

Nie ma gierek z kooperacją czy multi do wspólnego grania, więc jedyny element  socjalizacji jaki pozostaje to odsprzedaż używanych pudełek xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.