Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W UK nie da sie kupić żadnej z konsol i chyba dopiero w marcu będzie szansa z półki wziąść. 

Na domiar złego taki game.co.uk sprzedaje potencjalne pre ordery na kolejne rzuty tylko w bundle za blisko 700 funtów. 

Taki bardziej oficjalny skalping, gdzie konsola dostępna tylko z czapeczką i koszulką za sporo większą kasę. 

Je.bać ich. Poczekam. Mam ssd zarówno w ps4pro jak i PC. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

W UK nie da sie kupić żadnej z konsol i chyba dopiero w marcu będzie szansa z półki wziąść. 

Na domiar złego taki game.co.uk sprzedaje potencjalne pre ordery na kolejne rzuty tylko w bundle za blisko 700 funtów. 

Taki bardziej oficjalny skalping, gdzie konsola dostępna tylko z czapeczką i koszulką za sporo większą kasę. 

Je.bać ich. Poczekam. Mam ssd zarówno w ps4pro jak i PC. 

fani PS to jeszcze mogą sobie kupić PS4 Pro, a fanom Xboxa zostają tylko te kastraty upośledzone w wersji S

Opublikowano

xD Ktoś tu o najmocniejszej konsoli poprzedniej generacji zapomina, swoją drogą wciągającą tego prosiaka dupą i to bezszelestnie

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

xD Ktoś tu o najmocniejszej konsoli poprzedniej generacji zapomina, swoją drogą wciągającą tego prosiaka dupą i to bezszelestnie

nie ma już w sklepach One X, MS przestał nawet produkować

Opublikowano

ostały się w jakiś chorych cenach, parę sztuk

Opublikowano

Sam myślałem o xbox one x, bo przez moment był w mega dobrej cenie. Łatwiej by było odczekać do marca na Series x i ps5. 

Niestety ceny zrobiły się absurdalnie. I nie dlatego, że przez zje.bane nazewnictwo ludzie mylą sprzęty (mały procent kretynów), ale z powodu zaje.bistego game passa. 

Opublikowano

używki chodzą po 700-800 zł

Opublikowano
używki chodzą po 700-800 zł
Jest możliwe. Ja koksa wraz z MK11+ 4 akumulatorki trzy miechy temu po 900 na olx puściłem.
Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

Nie wiem jak u was ale u mnie po tej aktualizacji konsola chodzi jakby glosniej :reggie:

Jak to było? będą kontrolować prędkość wentylatora odpowiednimi aktualizacjami?  xD

Opublikowano

Nawet Koso narzeka na ten japoński bubel

Opublikowano

Przypominam że to  mistrzowie inżynierii  z Microsoftu stworzyli najbardziej awaryjną konsolę w historii:)

Opublikowano

Z której wyciągnęli wnioski, Sony po PS4 z wnioskami chyba nie ma po drodze. 

Opublikowano

Ależ oczywiście, że po drodze - wywnioskowali "gracze? ruchać, jebać, nic się nie bać" i tak powstało PS5

Opublikowano

Klapy to jednak przegrywy, nie mają czym wojować to do 360 wracają xD

Opublikowano

Xbox od 10 lat  jest śmieciem bez gier na wyłączność. A od 3 lat wszystko na pc. Konsola be exów nie ma sensu. Pozostał jedynie gamepass. Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

Opublikowano
7 minut temu, Andrew21 napisał:

Xbox od 10 lat  jest śmieciem bez gier na wyłączność. A od 3 lat wszystko na pc. Konsola be exów nie ma sensu. Pozostał jedynie gamepass. Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

byłoby fajnie, nie powiem. Nie mam nic przeciwko żeby Sony poszło w ślady Microsoftu

Opublikowano
9 minut temu, Andrew21 napisał:

Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

giphy.gif

Opublikowano
10 minut temu, Andrew21 napisał:

Pewnie już niedługo sony stworzy podobna usługę i będzie pozamiatane.

Pewnie tak, ale cena zapewne rozwieje wątpliwości co do opłacalności.

W Micro Cena jest w miarę dobrze wyważona.

Opublikowano
21 godzin temu, drozdu7 napisał:

Milesy Morelasy zalewają powoli pchli targ, Demonsy też są. Sonowcy wyścigowcy w każdej kolejnej generacji są coraz szybsi. 

Jedną ręką wojowac exami w CW, drugą pozbywać sie tych mocarnych hitów

Boli dupa bo chłopaki wychodzą na swoje jak przeszli gry? Dusza cebuli i nie da się sprzedać gier z gamepassa? Płacić jak frajer abonament jak Spencera każe. Elita Ps przejdzie sobie grę za 3 i pół bomby i po ograniu next gena spokojnie sprzeda i bez problemu wyjdzie na swoje a inny Soniacz będzie mógł sobie ograć i tak się buduje Społeczność a nie jak zielone robaki pozamykane w domach bez kolegów i gejpass, później wyjedzie i dalej buli a po latach spojrzy na swój zielony ryj w lustrze i na konsole na której nie ma żadnej gry a odłączona od abonamentu i internetu jest kupą plastiku, zda sobie taki robak że nic nie ma, Spencer zawinął hajs a jedyne co mu zostanie to wspomnienia z retro gier i opłaty plus kredyt który wziął na konsolę

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Masakra co ten gość wygaduje 

Opublikowano
6 minut temu, Wesker napisał:

Elita Ps przejdzie sobie grę za 3 i pół bomby i po ograniu next gena spokojnie sprzeda i bez problemu wyjdzie na swoje a inny Soniacz będzie mógł sobie ograć i tak się buduje Społeczność

No to niezła społeczność xd

Nie ma gierek z kooperacją czy multi do wspólnego grania, więc jedyny element  socjalizacji jaki pozostaje to odsprzedaż używanych pudełek xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.