Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wole chyba czytać ze Valhalla to gowno szarpane niż wojenki na baterie w padach.

Wczoraj odpaliłem z ciekawości Gyrosy 5, matko boska, a ja myślałem ze ładne gry są ja PlayStation xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Co te boty , zielone obesrane gowna pomazane majaczą ? He?

Opublikowano

Święto u zielonych bo Ubi zyebało patcha. 

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Święto u zielonych bo Ubi zyebało patcha. 

Przecież właśnie naprawili błąd. Jakiś młody na starzu źle sprawdził, która konsola jest 15% mocniejsza. 

Opublikowano

wjebane jaja na gry ubi. Dobrze zagrac raz na dwa lata tak jak zjeść bułę w maku, bo wtedy docenia się dobre rzeczy.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Jeden z YouTuberow FightinCowboy dał ostatnio wpis, że kończy z AC. Że nie chce mu się kończyć historii i woli zrobić kolejny, tym razem faith build w demon souls. 

Super gierka, jak nawet za kasę z reklam ludzie nie dają rady skończyć. 

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Wole chyba czytać ze Valhalla to gowno szarpane niż wojenki na baterie w padach.

Wczoraj odpaliłem z ciekawości Gyrosy 5, matko boska, a ja myślałem ze ładne gry są ja PlayStation xD

Poczekaj na drugi akt... albo na trzeci i hangar rakietowy.. albo na czwarty... 

Opublikowano

Widzieliście jak działa przenoszenie save'ów na next-genach w CP2077? 

Na XSX wkładasz płytkę i grasz dalej, jeśli wcześniej miałeś XOX - zero problemu, giera sama zasysa save'y, całość trwa kilka chwil i gotowe. 

https://support.cdprojektred.com/pl/cyberpunk/xbox/sp-technical/issue/1601/przenoszenie-zapisu-z-xbox-one-na-xbox-series-x-s-kompatybilnosc-wsteczna

Na PS5 jakieś chore kombinacje norweskie, zgrywanie zapisów do chmury albo na zewnętrzny dysk i jeszcze modlenie się by to w ogóle ruszyło. 

https://support.cdprojektred.com/pl/cyberpunk/playstation/sp-technical/issue/1598/przenoszenie-zapisu-z-playstation-4-na-playstation-5-kompatybilnosc-wsteczna

Opublikowano

To nie jest spowodowane tym że na płycie jest wersja na xox?

Opublikowano

Prawdziwa konsola - wsadzasz plyte i grasz. A sonka? Chuj wie co to

Opublikowano

Na PS5 jest taka nuda, że grać nie mają w co, to sobie logosy malują na kolorowo XD

Opublikowano

Wstyd się przyznac, ale jakbym miał ps5, to gralbym w sackboya :sapek: chyba jestem pedał... fanem nintendo?

Opublikowano
48 minut temu, MatekDM napisał:

Widzieliście jak działa przenoszenie save'ów na next-genach w CP2077.

Dobra, na xs musisz przenieść po sieci, na ps5 masz 3 opcje.

Opublikowano

ekskluzywny suckboy na ps4 w 720p i na plejkoorwie 5 bez natywnego 4k? widze faktycznie magicy wyciskają co się da z konsol Sorry

Opublikowano

Za Sackboya odpowiada Sumo Digital.

Nie są to mistrzowie kodu, choć ostatniego Sonic Racing od nich serdecznie polecam( szczególnie kanapowe multi).

Opublikowano

Złoty wiek forum, jeszcze będziemy tęsknić;(

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Wstyd się przyznac, ale jakbym miał ps5, to gralbym w sackboya :sapek: chyba jestem pedał... fanem nintendo?

Mocno pedau. Lvl frosti

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Mocno pedau. Lvl frosti

Moze i tak. Nigdy nie probowałem fiuta, to nie wiem czy lubię.

Opublikowano

Jak nie idzie, to nie idzie:dunno:

Cytat

Sackboy: A Big Adventure sports a cartoony art style, so you’d expect it pull off 4K/60fps on PS5 no problem, but apparently that’s not the case. According to DF, Sackboy is dynamic 4K, and most of the time it’s running at around 75 percent of full 4K. That said, that’s still better than current-gen consoles – the PS4 Pro is only targeting 1080p and the base PS4 is a mere 720p.

https://wccftech.com/sackboy-a-big-adventure-ps5-not-full-4k-ps4-720p/

Opublikowano
Cytat

PS5 in Performance Mode uses a dynamic resolution with the highest native resolution found being 3840x2160 and the lowest native resolution found being approximately 2432x1368.

Xbox Series X in Performance Mode uses a dynamic resolution with the highest native resolution found being 3840x2160 and the lowest native resolution found being 1920x1080.

No to ładna najpotężniejsza konsola nowej generacji xd 

A boty coś pisały że po patchu do Assassina Series X wreszcie pokazał pazur, a tu sie okazuje że patch zmniejsza rozdziałke do poziomu poprzedniej generacji.

Cytat

Xbox Series S in Performance Mode uses a dynamic resolution with the highest native resolution found being 1920x1080 and the lowest native resolution found being approximately 1200x675.

Pffffff. 675p. W 2020. Tylko na Xboxie nowej generacji zagrasz w gorszej rozdziałce niż na bazowym PS4. :obama:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

poproszę o więcej takich hamulców z obsługą raytracingu i oferujących 60 fps w produkcjach AAA

Opublikowano

* Przy rozdzielczościach z przełomu PS2 i PS3 :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.