Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek nie jest w stanie swoim prostym klaperskim umysłem ogarnąć rewolucyjności i zajebistości godpassa. Zero zdziwienia.

To jakby wymagać od ludzi poniżej zrozumienia fizyki kwantowej 

5bf7dda0dd131_p.jpg?1543067023

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
24 minuty temu, dee napisał:

Mendrek nie jest w stanie swoim prostym klaperskim umysłem ogarnąć rewolucyjności i zajebistości godpassa. Zero zdziwienia.

To jakby wymagać od ludzi poniżej zrozumienia fizyki kwantowej 

5bf7dda0dd131_p.jpg?1543067023

Idealnie jak na tym obrazku wyobrażam sobie was, botów. Zobaczyli samolot i wielka radość.

Tak na was patrzą wszyscy ci, którzy kupują gry na premierę, a starocie i indyki na przecenach. Na własność. A nie time trial na smyczy jak zwierzęta ;)

Opublikowano

Uwielbiam, jak klapy same się podkładają, mniej lub bardziej świadomie potwierdzając moje tezy :xboss:

Opublikowano

No i chuj...

Jak tu ma być dobrze w tym giereczkowie, skoro klapy jeszcze klaszczą, gdy sra się im do ryja? :dunno:

Screenshot_20210709-070901_Chrome.jpg

Opublikowano

Usprawiedliwianie za płacenie upgrade gry, gdzie taki MS daje za darmo? Można być gorszym ścierwem gracza? A można, a takim gównem potrafią być niebieskie retardy. 

Opublikowano

Dojebane do pieca ostro, piękne State of Pay

A ludzie tu zapraszali na g.23 bo Sony będzie spuszczać "bąby" xddd

Płatny upgrade kuriera? Kogoś to dziwi? To dopiero początek, zaraz TLOU2, a potem jak wyjdzie Horizon 2 i GoW 2 płatne upgrejdy pierwszych części albo pakieciki. 

Ale czemu mają tego nie robić? Klapki to kupują i jeszcze zadowoleni są, wszak kolejna to gra do bogatej biblioteki ps5

Opublikowano

Wisienką na torcie zdecydowanie było potwierdzenie się plotek, że Abandoned jest tak naprawdę akcją marketingową nowego, japońskiego Silent Hilla pod batutą mistrza Hideo Kojima. Oczywiście na wyłączność na konsolę PlayStation 5, chociaż pewnie remake MGSa od Bluepoint (na uhonorowanie dołączenia do 1st party Sony) było dla fanów Węża jeszcze większą megatoną.

Mieli rację na forum, naprawdę Sony rozgrywa to po mistrzowsku, rezygnacja z E3 nie była oznaką słabości, a wręcz litości dla konkurencji, bo o wczorajszym State of Play będziemy mówić latami w kontekście tego jak budować fe-no-me-na-lny hype i zwyczajnie w świecie szanować tradycje i marki związane z PlayStation.

Opublikowano
55 minut temu, Faka napisał:

Usprawiedliwianie za płacenie upgrade gry, gdzie taki MS daje za darmo? Można być gorszym ścierwem gracza? A można, a takim gównem potrafią być niebieskie retardy. 

MS daje za darmo!!!!! Kurwa ale debilizm. Co daje za darmo? 60 fps i 4k w korytarzyku pif paf? JPRDL.

Tu jest sporo nowej zawartości - większość małe dodatki które się zazwyczaj kupuje po 5 - 10 pln na ps store więc tu jest jako paczka za 45 pln.

Jak nie grałes to masz to wszystko za 219 PLN. 

Jeśli to ruchanie przez sony to tak wole niż ZERO nowych gier na xboxa. 

Opublikowano

I nie tylko MS daje za darmo upgrade XDDDDDDDDD

Jedynie sony za wszystko każe płacić. Także kończ waść wstydu oszczędź.

Opublikowano

Liściu chce płacić 3 i pół bomby za strzelnicę i nowy karabin? Czemu mnie to nie dziwi  :)

Opublikowano
25 minut temu, Czoperrr napisał:

@LiŚciu Ty pewnie nie grałeś więc będziesz miał okazję nadrobić :)

DS ograny na premiere, czaisz to? Nie czaisz bo grasz TYLKO na śmieć boxie XD

Opublikowano

Wczorajsze State Of Kabareton pod hasłem: "Nie miejcie oczekiwań. Żadnych!". Skoro kabareton to jego gwiazda mogła być tylko jedna: kitajska odmiana polskiego kabaretu Ani Mru Mru, czyli cichosza o nowych interesujących grach:yao:

Dość powiedzieć, że największą "gwiazdą" pokazu była gra robiona przez konkurencję i która to gra ukaże się za rok w ultymatywnej jakości na überkonsoli za cenę butelki piwa:pawel:

Można upaść niżej? Nie sondzę.

Opublikowano

Ja nie grałem w to kodżambo z plecakami kurierami to se kiedyś sprawdzę na chińskim cudzie techniki w nowej wersji. 

Opublikowano

Nowości od Sony DC edition za 10$ jest już DS zaraz duch pewno już się robi last 2 i God of war  xD

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

ciekawe czy doczekamy się na sonce kiedyś remasterów rimejków, np demony na ps6? płaciłbym 5bomb 

Opublikowano

Najbardziej czekam na remaster remastera The Last of Us który przygotuje mnie na remaster The Last of Us 2. Łącznie zapłacę za to 7 bomb ale nowy kolor spodni Joela i możliwość zagrania w 40 klatkach w skalowanym 4K jest tego warte. A to wszystko tylko przedsmak The Last of Us Ultimate Collection który zostanie wydany przed premierą The Last of Us 3 pod koniec generacji. Kolejne 3 i pół bomby w zamian za odblokowanie misji w której jako Joel czekamy na kanapie aż córka przyjdzie z prezentem. Kuuuuuuurwa Sony ty chory pojebie przystopuj bo mi zwieracze z rozkoszy odgrywają Odę do radości. 

Opublikowano
43 minuty temu, Czoperrr napisał:

Na Xboxie ograłem DS na premierę? Ciekawe.

obraz.thumb.png.7262fbb31546b75fc22cc1b544d29f34.png

I myk liściu sprowadzony do parteru tam gdzie jego miejsce. 

Opublikowano

No niestety, boty to nie klapy że przez całe życie przywiązane do jednego sprzętu. xD

Opublikowano

Kiedy te samoloty lądują na klocku? Bo z tego co kojarzę minęło pół roku 2021 a na tą zieloną abominację konsoli dalej nie wyszło nic czego nie ogramy na ps4. Ale oczywiście zielona karaluchy standardowo najgłośniej szczekają. Byle szczekać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.