Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Rozfoliowałem w końcu Demon's Souls i pograłem 10 minut ... ale czerstwe kupsko. Dodatkowo graficznie bardzo średnio. Chowam to gówno do pudełka i wracam do Returnala, który okazuję się być najlepszym exem na śmieciarę. 

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

Rozfoliowałem w końcu Demon's Souls i pograłem 10 minut ... ale czertwe kupsko. Dodatkowo graficznie bardzo średnio. Chowam to gówno do pudełka i wracam do Returnala, który okazuję się być najlepszym exem na śmieciarę. 

Kupiłeś za 350?

Opublikowano

Trzeba być klapem, żeby te gierki za 3 bomby kupować. Prawdziwi gracze szanują swój czas, a przede wszystkim pieniądze.

Opublikowano

No za stówke już można się zastanowić nad kupnem tych "exów" sony ale i tak lepiej wysłać po weekendzie bo te gry są bezwartościowe więc jak ktoś chce je zbierać to lepiej kupić rok po premierze za 20zł  :)

Opublikowano

Chyba kupię trzeci raz Sekiro tym razem na Steamie i wymaksuję również trzeci raz tę gierkę. Być może smak gówna po tych 10 minutach spędzonych z Demon's Souls zniknie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
47 minut temu, izon napisał:

No to niezle masz zjebanego zioma. Nie wiem kto ale jak widać ktoś gra skoro w gamepassie pojawiają się gry only on PC, Microsoft wydaje wszystkie swoje gry na PC, a Sony portuje największe hity po czasie. No ale pewnie robią to tak z pasji ;)

Jak ktoś ma pasję, składa mocne smoki i czerpie z tego radochę, to niech mu będzie. Jednak jeśli typ pokroju tego mojego zioma kupuje jakiś stary szmelc, bo "konsola to chuj", wydając na to znacznie więcej jak na takiego XSS, który by mu te gry odpalił w znacznie lepszej jakości, no to nie widzę innego określenia jak debil. 

Żeby to jeszcze grywał w coś co jest dostępne tylko na kompach, ale on klepie jakieś nid for spidy i inne syfy typu fifa. 

I tak to pewno w większości wygląda ten rynek PC. 

Drą japę PC master race, a grają na jakimś gównie rodem z PRLu. 

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na statystki najpopularniejszych rozdzielczości. Sam chcę złożyć kompa na święta, ale na rozdzielczośc 4k mam wywalone i celuje w UW 3440x1440, 4k w relacji cena/jakość nie wydaje się mieć sens.

Opublikowano

Ja też 4k olałem na razie, 1440P jest wystarczające. Jednak do kompa masz torchę mniejsze ekrany więc natężenie pixeli na cal i tak jest sztosik przy takiej rozdzielczości i monitorze ~30 cali. Jednak myślę ,że dla nastepnej generacji kart 4k dopiero będzie standardem. Obecna generacja jest już dużo mocniejsza od next genów a i tak 4k, full detale i sensowna liczba klatek są poza zasięgiem. Sporo zmienia sam DLSS, dzięki temu np. na starej karcie 2060S gram w Eternala w full detalach, 1440P i mam stabilne 120 klatek bo na tyle monitor zablokowałem.  

Opublikowano

No ale wiesz ,że nie o to chodzi? Po prostu większość graczy PCtowych w Fifę widocznie ma za słabego kompa na nowy silnik i EA uznało ,że lepiej będzie poczekać rok/dwa. To nie ma związku z nową generacją kart. I odbijając piłeczkę 95% konsolowców dalej siedzi na PS4/One i cieszy się jak jest stabilne 30 klatek w 1080p i też nie zasmakują nowej fify. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że zasmakują jej posiadacze obeznie najmocniejszych sprzętów czyt. XSX i PS5, a 3080 nie jest tak bardzo mocniejsze od tego co siedzi w konsolach. Jakieś 10% max.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

XSX i PS5, a 3080 nie jest tak bardzo mocniejsze od tego co siedzi w konsolach. Jakieś 10% max.

:reggie:

Opublikowano

Niech już Sony wypuści slimkę i jakieś fajne gry to lecę po sprzęt, inaczej po raz pierwszy odpuszczę zakup Playstation w danej generacji :(

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Niech już Sony wypuści slimkę i jakieś fajne gry to lecę po sprzęt, inaczej po raz pierwszy odpuszczę zakup Playstation w danej generacji :(

Mam dokładnie tak samo. Chyba ngdy Sony tak bardzo mnie nie odpychało jak teraz.

Opublikowano

Mi się podoba podejście Xboxa w tej generacji, gdyby ich gierek nie było na PC jak dawniej to bym szarpał i przeznaczał 95% swojego czasu na granie na XSX. Nowa generacja od MS spokojnie ma szanse powtórzyć sukces 360. Zawsze też dużo bardziej podchodziły mi eksy od MS. Co prawda na One mieli mocną zadyszkę z jakością eksów tak teraz myślę ,że będzie dobrze i będą w stanie konkurować jak równy z równym z Sony. 

Opublikowano

Ruda Aloha mnie raczej przekona znowu do sonki ale kurde też bym wolał slimkę, na to białe monstrum to się patrzeć nie da. 

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał:

Wystarczy spojrzeć na statystki najpopularniejszych rozdzielczości. Sam chcę złożyć kompa na święta, ale na rozdzielczośc 4k mam wywalone i celuje w UW 3440x1440, 4k w relacji cena/jakość nie wydaje się mieć sens.

Z kartami w które celujesz pogralbys w większość produkcji w 4k.;)

Opublikowano
38 minut temu, messer88 napisał:

Ruda Aloha mnie raczej przekona znowu do sonki ale kurde też bym wolał slimkę, na to białe monstrum to się patrzeć nie da. 

Moze jakbyś grał w gry (jak ja) a nie siedział i patrzył na konsole to wygląd nie miałby takiego znaczenia.:D:D:D

Opublikowano

Kolego Paolo, pisz po polsku, bo klapy nie wiedzą czy ich obrażasz czy chwalisz :shieeet:

Opublikowano

Widzieli temat Abondend? czy jak to się zwie ten crap...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Klapy wygłodniałe exa. GWARANTUJĘ, że gdyby Abandoned miał być multiplatformą to nikt by nawet się nad tym nie pochylił, ale na kurwie niebieskiej nie liczy się czy dobre tylko żeby inni nie zagrali, ZWIERZĘTA. 

Opublikowano

Przepis na post dunata

- jeden bot

- dwa xszczury

- dwie szczypty jadu i nienawiści

- końska dawka głupiego gadania (polać obficie po całości)

- opcjonalnie buhahahaha dla smaku

Już dziś stwórz swój post dunatella i przekonaj się, jakie to proste!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.