Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
26 minut temu, Whisker napisał:

lepsze to niż symulator samolotu a napewno bardziej emocjonujące niż facet w łódce

A co Ty się teraz do God of War przyjebałeś? :yeti:

Opublikowano
37 minut temu, 20inchDT napisał:

szkoda, ze nie ma przeskoku w gameplayu. 20 lat z ratchetem to jak jedzenie kurczaka z ryżem i brokułem codziennie.

To samo można powiedzieć o praktycznie każdej grze sportowej, symulatorach itd. Zreszta w kierunku Ratcheta to mocne nadużycie. Tym tokiem rozumowania takim kurczakiem są tez Gearsy i inne flagowe serie na Xa.

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Żeby Returnal chodził w udawanym 4K i w miarę stabilnych 60 klatkach musi wyglądać jak gra z PS4.

Housemargue robi mniejsze projekty.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Pol miliona kopii indyka, będącego nowym IP? Świetny wynik :czezky:

Indyka. 

9c23963e-0a41-4cd1-8fdf-9cac5bc8e3ef

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Ludzie uwielbiają sprawdzony gameplay, lepsze to niż symulator samolotu a napewno bardziej emocjonujące niż facet w łódce

Sprawdzony gameplay to MGS3 i MGS4, którego nikt nie umie zrobić przez 10 lat :/ 

Fizyka w grach tez została olana ciepłym moczem przez nowe gierki AAA (ktorych notabene nie ma zbyt wiele jak na start generacji, ktora odbyła się prawie rok temu).

Opublikowano

Gameplay w mgs XD. Nikt nie chce robic niesprzedajacych sie gier.

Opublikowano

:rayos:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nom, przeciez to tylko amunicja fla fanboi byla. Gloryfikowany teleport.

Opublikowano

Przecież to wiadome było od początku: te odcinki między riftami to jakieś maciupeńkie fragmenty. Wszystko wczytane za wczasu, tania sztuczka.

Lepiej robił to Titanfall 2 na zeszłej generacji z HDD. Że niby PlayStation wyznacza jakieś standardy? Chyba w robieniu w chuja klapów.

Opublikowano

Klapy z ppe jakie smutne że jimbo ryan i insomniac napluli im prosto w mordę xD to jak już ich rozpracowali to myślicie że kiedy wyjdzie wersja na ps4 bo bym zagrał za dyszke  :) oczywiście żartuje, mogę się wysrać na ten szajs  :)

Opublikowano

Ciekawe jak teraz klapy będą zaprzeczać że to na pewno nie jest skrypt tylko potęga SSD. xD

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież to wiadome było od początku: te odcinki między riftami to jakieś maciupeńkie fragmenty. Wszystko wczytane za wczasu, tania sztuczka.

Lepiej robił to Titanfall 2 na zeszłej generacji z HDD. Że niby PlayStation wyznacza jakieś standardy? Chyba w robieniu w chuja klapów.

Tytanowy Yanusz 2 singiel to byla luksja. Boję sie tylko ze EA juz zabiło ta marke :/

Opublikowano
5 godzin temu, izon napisał:

A po co kupować XSX, majac x-a z poprzedniej generacji?  To miało sens u Ciebie czy dla mnie ale dla wieloletniego bota to ja kompletnie nie widzę uzasadnienia zakupu na ten moment.

Xbox Series X jest nie potrzebny, chuj z tym, że większość gier latat w 60/120 i mają NATYWNE 4K. SSD? Kultura pracy? Quick Resume? FPS BOOST? Na co to komu potrzebne? 

Ale PS5 dla kokejnej wersji Ratchet, Returnala i "Director Cutów"  już jak najbardziej 

Opublikowano

Zostaw go, gość jedzie na wakacje grać w gierki zamiast odpoczywać :)

Opublikowano
24 minuty temu, Hubert249 napisał:

Xbox Series X jest nie potrzebny, chuj z tym, że większość gier latat w 60/120 i mają NATYWNE 4K. SSD? Kultura pracy? Quick Resume? FPS BOOST? Na co to komu potrzebne? 

Ale PS5 dla kokejnej wersji Ratchet, Returnala i "Director Cutów"  już jak najbardziej 

no ale mimo wszystko Ratchet i Returnal to nowe gry, a nie lepiej wyglądające te same gry co na poprzedniej generacji

Opublikowano

34 minuty temu, Hubert249 napisał:

Cudowna antyreklama Xboksa, kurwa, jaki głupi post XD

Opublikowano

Najlepszą reklamą Xboxa jest to, że nawet jego najwięksi hejterzy kupili już klocka, w stylu Roziego, Whiskera, Liścia i Donatello 

Opublikowano

I wolę grać na PS5 tak, czy siak :pawel:

Opublikowano

Nom, ale ten GP wywołuje u mnie uczucie nieposzanowania dla gier. No oprócz Hadesa, bo kupiłem już kiedyś na PC i ukończyłem, a teraz dalej świetnie się gra. Godrizon 5 i tak full wersja w pełnej cenie na premierę, a tak to? Medium mi się nawet ściągać nie chce, Psychośmiecia 2 nawet uruchomić, a na dysku śwista. Akcent wyebałem po 10h bez żalu. Nawet jeszcze quick resume nie testowałem.

A PS5 co?! Iki was zayebie i zaraz Deathloop z Keną. No, ale multiplatformy będą wlatywać na śmiećszczura, żeby PS5 dłużej pożyło.

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Iki was zayebie i zaraz Deathloop z Keną

Deathloop i Kena to na PC w uber jakości. Na konsoli Sony to graficzny odpad co najwyżej dostaniesz. 

2 godziny temu, Bigby napisał:

:rayos:

A klaperski magiczny dysk SSD który miał góry przenosić, znowu ośmieszony.

To ktory niebieski retard dalej twierdzi że Rachet po lekkim przycięciu detali i obniżeniu rozdziałki nie pójdzie na PS4/PS4Pro?

Opublikowano

Tak panie nibylandia to można z każdą nową grą zrobić. Dajmy Rifta od razu na PS2 i czekajmy dwa dni aż się załaduje XD 

PC to bardzo dobry sojusznik dla Sony. Razem wykastrujemy MS tylko już nie wiem z czego, bo to firma i konsola bez jaj już od dawna.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

PC to bardzo dobry sojusznik dla Sony

Ooo PC to już sojusznik. No  prosze jak sie klapom narracja zmieniła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.