Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
26 minut temu, Whisker napisał:

lepsze to niż symulator samolotu a napewno bardziej emocjonujące niż facet w łódce

A co Ty się teraz do God of War przyjebałeś? :yeti:

Opublikowano
37 minut temu, 20inchDT napisał:

szkoda, ze nie ma przeskoku w gameplayu. 20 lat z ratchetem to jak jedzenie kurczaka z ryżem i brokułem codziennie.

To samo można powiedzieć o praktycznie każdej grze sportowej, symulatorach itd. Zreszta w kierunku Ratcheta to mocne nadużycie. Tym tokiem rozumowania takim kurczakiem są tez Gearsy i inne flagowe serie na Xa.

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Żeby Returnal chodził w udawanym 4K i w miarę stabilnych 60 klatkach musi wyglądać jak gra z PS4.

Housemargue robi mniejsze projekty.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Pol miliona kopii indyka, będącego nowym IP? Świetny wynik :czezky:

Indyka. 

9c23963e-0a41-4cd1-8fdf-9cac5bc8e3ef

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Ludzie uwielbiają sprawdzony gameplay, lepsze to niż symulator samolotu a napewno bardziej emocjonujące niż facet w łódce

Sprawdzony gameplay to MGS3 i MGS4, którego nikt nie umie zrobić przez 10 lat :/ 

Fizyka w grach tez została olana ciepłym moczem przez nowe gierki AAA (ktorych notabene nie ma zbyt wiele jak na start generacji, ktora odbyła się prawie rok temu).

Opublikowano

Gameplay w mgs XD. Nikt nie chce robic niesprzedajacych sie gier.

Opublikowano

:rayos:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nom, przeciez to tylko amunicja fla fanboi byla. Gloryfikowany teleport.

Opublikowano

Przecież to wiadome było od początku: te odcinki między riftami to jakieś maciupeńkie fragmenty. Wszystko wczytane za wczasu, tania sztuczka.

Lepiej robił to Titanfall 2 na zeszłej generacji z HDD. Że niby PlayStation wyznacza jakieś standardy? Chyba w robieniu w chuja klapów.

Opublikowano

Klapy z ppe jakie smutne że jimbo ryan i insomniac napluli im prosto w mordę xD to jak już ich rozpracowali to myślicie że kiedy wyjdzie wersja na ps4 bo bym zagrał za dyszke  :) oczywiście żartuje, mogę się wysrać na ten szajs  :)

Opublikowano

Ciekawe jak teraz klapy będą zaprzeczać że to na pewno nie jest skrypt tylko potęga SSD. xD

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież to wiadome było od początku: te odcinki między riftami to jakieś maciupeńkie fragmenty. Wszystko wczytane za wczasu, tania sztuczka.

Lepiej robił to Titanfall 2 na zeszłej generacji z HDD. Że niby PlayStation wyznacza jakieś standardy? Chyba w robieniu w chuja klapów.

Tytanowy Yanusz 2 singiel to byla luksja. Boję sie tylko ze EA juz zabiło ta marke :/

Opublikowano
5 godzin temu, izon napisał:

A po co kupować XSX, majac x-a z poprzedniej generacji?  To miało sens u Ciebie czy dla mnie ale dla wieloletniego bota to ja kompletnie nie widzę uzasadnienia zakupu na ten moment.

Xbox Series X jest nie potrzebny, chuj z tym, że większość gier latat w 60/120 i mają NATYWNE 4K. SSD? Kultura pracy? Quick Resume? FPS BOOST? Na co to komu potrzebne? 

Ale PS5 dla kokejnej wersji Ratchet, Returnala i "Director Cutów"  już jak najbardziej 

Opublikowano

Zostaw go, gość jedzie na wakacje grać w gierki zamiast odpoczywać :)

Opublikowano
24 minuty temu, Hubert249 napisał:

Xbox Series X jest nie potrzebny, chuj z tym, że większość gier latat w 60/120 i mają NATYWNE 4K. SSD? Kultura pracy? Quick Resume? FPS BOOST? Na co to komu potrzebne? 

Ale PS5 dla kokejnej wersji Ratchet, Returnala i "Director Cutów"  już jak najbardziej 

no ale mimo wszystko Ratchet i Returnal to nowe gry, a nie lepiej wyglądające te same gry co na poprzedniej generacji

Opublikowano

34 minuty temu, Hubert249 napisał:

Cudowna antyreklama Xboksa, kurwa, jaki głupi post XD

Opublikowano

Najlepszą reklamą Xboxa jest to, że nawet jego najwięksi hejterzy kupili już klocka, w stylu Roziego, Whiskera, Liścia i Donatello 

Opublikowano

I wolę grać na PS5 tak, czy siak :pawel:

Opublikowano

Nom, ale ten GP wywołuje u mnie uczucie nieposzanowania dla gier. No oprócz Hadesa, bo kupiłem już kiedyś na PC i ukończyłem, a teraz dalej świetnie się gra. Godrizon 5 i tak full wersja w pełnej cenie na premierę, a tak to? Medium mi się nawet ściągać nie chce, Psychośmiecia 2 nawet uruchomić, a na dysku śwista. Akcent wyebałem po 10h bez żalu. Nawet jeszcze quick resume nie testowałem.

A PS5 co?! Iki was zayebie i zaraz Deathloop z Keną. No, ale multiplatformy będą wlatywać na śmiećszczura, żeby PS5 dłużej pożyło.

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Iki was zayebie i zaraz Deathloop z Keną

Deathloop i Kena to na PC w uber jakości. Na konsoli Sony to graficzny odpad co najwyżej dostaniesz. 

2 godziny temu, Bigby napisał:

:rayos:

A klaperski magiczny dysk SSD który miał góry przenosić, znowu ośmieszony.

To ktory niebieski retard dalej twierdzi że Rachet po lekkim przycięciu detali i obniżeniu rozdziałki nie pójdzie na PS4/PS4Pro?

Opublikowano

Tak panie nibylandia to można z każdą nową grą zrobić. Dajmy Rifta od razu na PS2 i czekajmy dwa dni aż się załaduje XD 

PC to bardzo dobry sojusznik dla Sony. Razem wykastrujemy MS tylko już nie wiem z czego, bo to firma i konsola bez jaj już od dawna.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

PC to bardzo dobry sojusznik dla Sony

Ooo PC to już sojusznik. No  prosze jak sie klapom narracja zmieniła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.