Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Soulsy dalej zostaną ciekawostką dla hardcorów.

zalezy czy jakas kampania reklamowa bedzie, bloodbrone tak reklamowali, ze nawet janusze kupowali a na drugi dzien na olx lezaly, bo nie mogli dojsc do pierwszego bossa:pawel:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

o, widzę, że era grania na konsolach bez cziterów z aimbotami dobiegła końca...

https://cronusmax.com/

a dziwne, że Karol mi nic nie wspominał jak gadał jaki jest raj w sieci na ps4 bez cziterów :/

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że natura nie znosi pustki i Wiolku szybciutko przejął pałeczkę największego oszołoma po stronie niebieskich. 

Piszecie w ten sam sposób i często również w oparciu o wątpliwe fakty. Różnica jest taka, że u was jest więcej mord. Myślę, że szybko mi się znudzi. 

Opublikowano
8 minut temu, Wiolku napisał:

Piszecie w ten sam sposób i często również w oparciu o wątpliwe fakty. Różnica jest taka, że u was jest więcej mord. Myślę, że szybko mi się znudzi. 

Proszę Cię. Co tu nie jest faktem? Że Sony musiało zrobić taką krowę aby działała przyzwoicie (tzn. takie są podejrzenia)? Czy to, że wyruchali swoich graczy mówiąc o tym, że wierzą w generację, a wydają masę grę jako cross-geny? Czy że wsteczna jest nieistotna a teraz sami chwalą się jakie to będą ulepszenia? O kwiaktach pokroju fatalnego marketingu czy fanbazy pełnej oszłomów (BO CO SONKA TO SONKA) już nawt nie warto wspominać.

a jak ktoś od razu skreśla konsolę konkurencji, która tym bardziej zapowiada się tak atrakcyjnie, bo to Xbox czy Nintendo to nie jest graczem

jest zwykłym debilem

Opublikowano

XsX odbieram ze sklepu razem z ac valhalla i yakuza like a dragon. Dodatkowo z game pass zaciągam doom eternal (nie grałem jeszcze) z patchem pod nową generacje i forze horizon 4 bo nadal dlc nie ograłem też z patchem. Potem dostanę medium w game pass i cyberpunka po przejściu tych gier kupię. A to tylko pierwszy miesiąc życia konsoli. Łącznie wydam na gry może 300 zł bo po przejściu ac valhalli (troszkę ponad 100 zł w pakiecie z xbox mnie wyniosła) i yakuzy (219 zł) spokojnie  sprzedam i będę miał na cyberpunka. W tym czasie w tej cenie gracz ps5 dostanie małża i 4/5 jednej gry xD. FOR THE PLAYERS !  

A jeszcze nie wiem co tam do game pass trafi w najbliższej przyszłości a to że dojdą jakieś fajne gry indycze jestem pewny. Najlepsze gry jakie ogrywałem w tym roku to w większości były z game pass i brały mnie z zaskoczenia. A i zapomniałem o gears tactics dla tych co nie grali fajna gra ja przeszedłem na pc. No ale tu przecież wszyscy gardzą pc więc mamy następną fajną grę na premierę.

:obama:

Opublikowano

I w grudniu laduje takze w gamepassie Dragon Quest XI S :banderas:

Opublikowano

Grać pierwszy raz w Sunseta i Ori. Zazdraszczam.

Opublikowano
35 minut temu, Hum napisał:

Grać pierwszy raz w Sunseta i Ori. Zazdraszczam.

Zazdraszczaj :xboss:

_20201020_104951.JPG

Opublikowano

Jedy jak ja chce mieć xboksika :frog:

Opublikowano

no niezła obrona (pipi) obesranego w temacie ps5, ide po popcorn:obama:

Opublikowano

Wiolku nie ma czasu na granie to wydatek 350 zł na jedną gierkę na pół roku jest racjonalny :kaz: 

Opublikowano

To zabawne że w temacie PlayStation 5 z jakiegoś powodu tyle dyskutuje się o xboxie

W tematach nowego Xboxa czy Nintendo Switcha ludzie skupiają się racze na Xboxie i Switchu

Opublikowano
32 minuty temu, Wredny napisał:

Zazdraszczaj :xboss:

_20201020_104951.JPG

O (pipi) tyle pudełek i jedna dobra gra to też wyczyn 

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Gamepass za 4zl a koleś kupuje płytki? CO ZA CHORE BYDLE!

Opublikowano

BTW: Dlaczego Series S, które jest okrojoną wersją ONE X nazywa się next genem?

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

To zabawne że w temacie PlayStation 5 z jakiegoś powodu tyle dyskutuje się o xboxie

Widocznie spędza on niektórym sen z powiek i muszą swoje obawy/nadzieje uzewnętrznić. Nawet jeśłi sprzętu się nie posiada lub nie ma zamiaru się go nabyć. Nowy Xbox budzi emocje, a parafrazując klasyka, po tym poznasz wybitność. :) 

Opublikowano
10 minut temu, MYSZa7 napisał:

Wiolku nie ma czasu na granie to wydatek 350 zł na jedną gierkę na pół roku jest racjonalny :kaz: 

Nigdy w życiu nie wydam tyle na grę. Chyba, że nowy Kojimbo :kojima:

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

BTW: Dlaczego Series S, które jest okrojoną wersją ONE X nazywa się next genem?

Żeby Ci się w pracy nie nudziło i miał powód do pisania kolejnych bzdur, których i tak nikt tu nie czyta :xboss:

Opublikowano
3 minutes ago, Soul said:

Żeby Ci się w pracy nie nudziło i miał powód do pisania kolejnych bzdur, których i tak nikt tu nie czyta :xboss:

Od lat już na siebie robię, ale miło mi, że mnie czytasz :wub:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

a jaranko nowym AAA od Yoko Taro?

Dla tego to bym kupił xboxa jakby to był ex. TO WIELE ZNACZY. 

Opublikowano
2 minuty temu, Wiolku napisał:

Dla tego to bym kupił xboxa jakby to był ex. TO WIELE ZNACZY. 

W sumie zazdroszę. Z Niera Ścierwomata do kozackiego Nier Replicant. Ja tego szczęścia nie miałem i konfrontacja tego drugiego z tym pierwszym była niesamowicie rozczarowująca. :smutas: Top 3 rozczarowań tej generacji i to bliżej złota niż brązu.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.