Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem co wy macie z tym graniem pod kołderką. Jak nie gracie to pewnie rączki pod kołderką? Wolę grać na padzie i dużym TV leżąc pod kocykiem, podobnie a jednak lepiej.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Nie wiem co wy macie z tym graniem pod kołderką. Jak nie gracie to pewnie rączki pod kołderką? Wolę grać na padzie i dużym TV leżąc pod kocykiem, podobnie a jednak lepiej.

Ja korzystam ze switcha tylko w pracy, w domu stacjonarka a w nocy śpię albo whiskey

Opublikowano

Granie pod kołderką? Na ch komuś switch jak ps5 ma remote play a xbox clouda? No wlasnie:)

Opublikowano

Kolejny raz dymanko niebieskich pokrak, nihil novi. Sony może sobie pozwolić na napierdalanie w sektę, bo i tak będą im obciągać. Zesrasz się na nich, to bardzo chętnie zjedzą gówno ze smakiem, niebieska sekta jest zdolna do wszystkiego.

Opublikowano

Sony ma problem z produkcją konsol, a bez sprzedanych konsol firmie grozi realne ryzyko zaorania.

Jeśli nie ogarną problemu, tą będzie więcej desperackich prób monetyzacji. 

Ciekawym twistem byłby  ps now tak jak GamePass i PlaystationPC jako realny sklep/launcher jak przy XboxPC.

Jakby Sony miało własny sklep na PC ze swoimi grami + reszta gier działa na PC + PS i masz wspólne trofea, to sam bym pewnie skorzystał. 

Trudne decyzja dla Sony i mega presja czasowa. Czas stoi zdecydowanie po stronie m$. 

Opublikowano

Eh posiadacze PlayStation spędzą te święta grając w LEGO z plusa. Niby wpadłem się pośmiać ale przykro mi się zrobiło.

Opublikowano

Nie dostali nawet pełnej wersji konsoli, to skąd pomysł, by niebieskim robakom dawać pełne wersje gier?

Opublikowano

Okrojona wersja godfalla? Kuwa dalej lepiej niż to Cwalo gdzie 100% tej szmaty dzieje się w lesie, musisz jeździć na niedoyebanych motorkach i strzelać do memow:pawel:

Takiego ścierwa to od lat nie widziałem :dynia:

Opublikowano

Czaicie bronić każdą decyzję srajstation 5? XD

Ja pierdole, dawno tak żenującego cw nie widziałem. Po takiej akcji ps plus to ja bym dawno zamknął mordę i przestał, cokolwiek pisać coś chwalebnego odnośnie polityki sony.

Opublikowano

Jeszcze analfabeci:dynia: nie to, żeby mnie to dziwiło bo do pif paf i brum brum nie trzeba mieć wysokiego iq:pawel:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Dopiero nadrobiłem temat psplus

HAHAH

Jakas pocięta wersja godfall i mortal shell z ps4 XDDDD

Opublikowano

Plejśmieciara5? Upośledzona konsola, upośledzone wersje gier w upośledzonej usłudze, upośledzone community. Klaperstwo w całej okazałości :reggie:

Opublikowano

Ciii, spokojnie pitcerka. Do parteru tak jak lubisz i sie nie odzywaj wiecej.

comment_1638388604TGl1yuGq9VBszgRY8accJU

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Zacznijmy od tego, że sztosów z Xboxa nie kupisz na PlayStation co automatycznie skreśla Plejkę jako konsolę pierwszej potrzeby.

Masę gier third party można kupić na ps5 za drobną opłatą max 379zł.

Gry Bethesdy też wciąż są do kupienia na pleju. 

Ale musi to boleć. Serio szkoda mi ludzi. Tak cierpieć tuż przed świętami. Może chociaż na święta kupią sobie całe nowe pudełko. 

Opublikowano

W sumie Spencer mógłby zostawić gry bethesdy na plejce. Czy to nie większe upokorzenie dla klapów płacić 3 i pół bomby dla znienawidzonego Microsoftu i patrzeć jak reszta LUDZI dostaje to samo za darmoszke?:xboss:

Opublikowano

Każdy klap ma mocnego PC, później błaganie o kawaleczek ze stołu Pańskiego :kaz:

Opublikowano

Nie dla psów takie wytwintne dania jak Starfield. Dla klapów tylko furry rachel und clanck na 10h.

Opublikowano
14 minut temu, C1REX napisał:

Masę gier third party można kupić na ps5 za drobną opłatą max 379zł.

Gry Bethesdy też wciąż są do kupienia na pleju. 

Ale musi to boleć. Serio szkoda mi ludzi. Tak cierpieć tuż przed świętami. Może chociaż na święta kupią sobie całe nowe pudełko. 

Nie dość, że wciąż są, to jest ich na ten moment więcej na ps5 niż klocka xd.

Xszmata bez gier X. Nawet swoich.

Edytowane przez Jakim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.