Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jedyna dobra gra to GoW Ragnarok

Tfu, chyba właśnie najgorsza z tego wszystkiego. Forspoken najlepsza :D

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gry na ps5?

Nudna gra z rudą babą 

Gra o babach w innym wymiarze z czarną babą 

Samochodziki z grafą ps3

God of war będzie w porządku, miejmy nadzieję że naprawi bolączki poprzednika ale najlepsze lata ta seria miała 15 lat temu  :)

Opublikowano

Ja piehdole włączam co jakiś czas fh5 i tam serio już nie ma co robić. Dlc zdechło. 

6 minut temu, messer88 napisał:

Fajnie wygląda ale wydaje mi się że będzie taka 6/10 gierka to Forspoken. 

O returnal też boty tak myślały a gra roku.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Gra o babach w innym wymiarze z czarną babą 

no, albo będzie coś takiego 

ze względu na czarna babę na sonkę pewnie będzie wyższa ocena 

Opublikowano

Sporo tych premier na Sonke wymieniacie. A jak tam premiery na Xboxa w 2022? Coś jeszcze oprócz bekafield?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten Forspoken to będzie żółtko na meta, Square nie umie w gry. Upadła gwiazda jak Polyphony.

Tomb raidery najlepszy przykład  :) tylko ten nier im wyszedł :banderas:

8 minut temu, LiŚciu napisał:

Sporo tych premier na Sonke wymieniacie. A jak tam premiery na Xboxa w 2022? Coś jeszcze oprócz bekafield?

Liściu nie mamy całego dnia żeby wymieniać premiery PEREŁEK na konsolę Spencera  :/

Opublikowano

Crossfire X, STALKER 2, Forza Motorsport, Starfield, Redfall, Scorn, a to jedynie pewniaki. Nowe IP, różnorodność gatunkowa, GODPASS.

Kolejny rok Xbox rozpierdala niebieskie małpy niczym bomby na Hiroszimę i Nagasaki. Zero kurwa litości, zero współczucia, dominacja jak za X360.

Opublikowano

Ta gra ze stękającą murzynką, strzelającą petardami z fabułą dla dojrzewających nastolatek przecież to będzie kasztan xd Gdzie tam jej do gameplayu z gier Housemarque. Bardziej chodziło o to, że nie wiadomo było czy dadzą sobie radę w segmencie AAA.

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Liściu nie mamy całego dnia żeby wymieniać premiery PEREŁEK na konsolę Spencera  :/

Spoko papcio, nie musisz, znalazłem harmonogram w necie:

49307A56-F244-4018-B138-E5D6D00CCE73.jpeg

Opublikowano

Ależ to będzie rzeź na niebieskim robactwie w 2022. Klęska Alochy, która kupi pewnie z 2 klapów, bo reszta nie zdołała skonczyć nawet jedyneczki. Klęska Crap Turismo z grafiką z PS3 i mechaniką z PS2. Potem...już nic, bo Ragnarok na razie na plejsmieciarze5 nie działa i nie zanosi się, by zdołano zapewnić odpowiedni DOWNGORAD. Jaranka indyczkami5/10 nie wspomnę, bo nawet ja odczuwam litośc dla tych niebieskich symboli słowa porazka :shieeet:

A w Zielonym Królestwie ofensywa praktycznie cały rok, sztos za sztosem w Godpassie, nie ma czasu by wszystko ograć, spencer ty chory poyebie czy mógłbys troche zwolnić tempa?! Niebieskie robactwo wytępione do cna, nie potrzebujemy już tyle atomówek:xboss:

Opublikowano

Czuć smród strachu u zielonych. Trzęsą się jak galareta przed niebieską sonką... 

giphy.gif?cid=ecf05e47bz2t5g5v9kgnpyw2qp

Opublikowano

Zieloni nie mają w co grać. 12TF jako maszyna do retro indyków z padem, który nie nadaje się do retro indyków. 

Opublikowano

Wciąż nie mogę z tych padów do Xboksa. W UK to £55 + £20  za Play and charge. £75 łącznie za pada, który jest gorszy od tanich podróbek padów do Sony.

Jeszcze większą beka z pro kontrolera za £159. 

Nie wiem, jakich ekspertów od marketingu i ruchania klientów w dupę tam mają, ale szacun. :notbad:

Opublikowano

No fajnie chłopaki, ale potrenujcie dystansik, bo to wciąż wygląda jak stypa po Plejśmieciarze5 :shieeet:

Opublikowano

FHtbwcmXwAgdK9a?format=jpg&name=large

FHtbxQEWQAEeIrk?format=jpg&name=large

niebieskie robale do 2024 :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

najlepsze lata ta seria miała 15 lat temu  :)

Piękny opis flagowych serii zielonych jak Halo, Gearsy, Forza. A Sonka co generacje dostarcza nowe wspaniałe IP :wub:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Posprzątałbyś trochę kolego. Strasznie dużo kurzu masz na chacie :( 
Dywan też taki gówniany ma już kolor. 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Crossfire X, STALKER 2, Forza Motorsport, Starfield, Redfall, Scorn, a to jedynie pewniaki. Nowe IP, różnorodność gatunkowa, GODPASS.

Kolejny rok Xbox rozpierdala niebieskie małpy niczym bomby na Hiroszimę i Nagasaki. Zero kurwa litości, zero współczucia, dominacja jak za X360.

same crapy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.