Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Paolo taki fan Capcomu a do dzisiaj nie kupił Resident Evil 2. Chyba czeka aż MS wykupi Capcom i będzie za darmo.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Zajebiście, że m$ kupił ten syf. 

Naważniejsze, że podniesie to morale botów w tym temacie i nie trzeba bić leżącego. Przez kilka dni będzie ciekawie, a potem koleljne żarty, dlaczego wciąż te milion studiów nic na Pudełko X z Serii S nie wypuszczają. 

Drugi powód to, że ta gówno firma nieszanująca swoich pracowników i która straciła swoje największe talenty powinna zdechnąć. M$ przeprowadzi eutanazję. 

Opublikowano

Spencer wchodzi all in w niebieskie dupy :banderas: A pamiętacie jak klapy pisały że XBOX UMIERA xDDDDDDD

Opublikowano

Prognoza najbliższych dni w CW

bark.jpg

Opublikowano

Ripeavocado idziesz wylewać żale na neogafa? Idę poczytam co tam się dzieje, hihi

Opublikowano

To kiedy te 120 nowych studiów m$ za 100 tryliardów dolców wypuści JEDNĄ dobrą grę?

Opublikowano

Nie ma szans, żeby nie wypuszczali Call of Duty na platformy inne niż Xbox. Przecież Microsoft nie odpuści takich zarobków.

Spoiler
Spoiler

:yao:

Opublikowano

Na GP za 4 zł, a na inne platformy bulicie za 350 zł, taka to różnica będzie xd

Opublikowano

Kupili aby zamknąć, albo wziąć ich porządnie za mordy żelazną ręką pana Spencera aby wypuszczali w końcu porządne gry a nie gówno jak przez ostatnie lata. Jedyne czego mi szkoda to fakt że nowych części Diablo może nie być już na wszechmocnym Playstation. I to tyle w sumie chromoli mi to koło cewki, jedyne dobre wspomnienia z Blizzard mam związane ze Starcraftem 1 i 2, Diablo 2 i 3.. i już.

Opublikowano

Jeszcze tylko czekać jak MS kupi Bungie i już żaden wolny developer w segmencie fps nie zostanie, bo najlepsi będą w MS XD 

Opublikowano
7 minut temu, C1REX napisał:

To kiedy te 120 nowych studiów m$ za 100 tryliardów dolców wypuści JEDNĄ dobrą grę?

już dwie przegapiłeś koleżko

Opublikowano

To już wszystkie studia 3rd party na rynku wykupione? Czy jeszcze coś do kupienia zostało?

Opublikowano

Polecam ubrać kombinezon chroniący przed radiacją i wejśc w komentarze na ppe xD

Masowy meltdown betonowego klaperstwa to jest coś fascynującego, ocierającego się o kabaret :xboss:

xxx.jpg

Edytowane przez dee

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Polecam ubrać kombinezon chroniący przed radiacją i wejśc w komentarze na ppe xD

Masowy meltdown betonowego klaperstwa to jest coś fascynującego, ocierającego się o kabaret :xboss:

xxx.jpg

nie wiem czy moj adblock wytrzyma te ilosc reklam

Opublikowano

Kupowanie zdechłej ryby, którą Cottick wmawia, że tylko tak odpoczywa do góry brzuchem.

CoD z najgorszymi ocenami od lat. Blizzard pogrążony w toksynach molestowania seksualnego i dziwnych decyzjach esportowych.

Tam w MS to mają łeb do interesów.

A potem dziwić się, że nic nie zarabia na siebie, gry nie wychodzą, a konkurencja Sony i Nintendo kopie ich po jajach... :reggie:

Opublikowano

Przecież wiemy, że tylko w to grasz karolku

Opublikowano
Teraz, Mendrek napisał:

CoD z najgorszymi ocenami od lat. Blizzard pogrążony w toksynach molestowania seksualnego i dziwnych decyzjach esportowych.

Skończ pierdolić, bo ostatnio taka afera była w sony z molestowaniem.

Opublikowano

Opublikowano

No to od teraz nie można złego słowa powiedzieć o serii cod :dynia: "nie no, zawsze szanowałem tą serie":dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.