Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Playstation będzie całkiem fajne jako ikonka na pulpicie Windowsa. Ogra się za parę lat te exy z PS5 na laptopie i ograniczy zakup elektronicznych śmieci w postaci niepotrzebnej i brzydkiej konsoli obok telewizora bo pod się nie mieści.

Tym bardziej Xboksa nie ma po co kupować. Ikonkę od dawna mam na pulpicie. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

najbardziej bawią mnie użytkownicy Xboxa, cieszący się jak małpy bo dostaną gierki, które i tak by dostali xd 

Opublikowano
Just now, C1REX said:

Tym bardziej Xboksa nie ma po co kupować. Ikonkę od dawna mam na pulpicie. 

Wolę grać na konsoli, ale dla tych 3 exów Sony przemęczę się na komputerze.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

najbardziej bawią mnie użytkownicy Xboxa, cieszący się jak małpy bo dostaną gierki, które i tak by dostali xd 

cieszą się, bo może konkurencja ich nie dostanie

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

żałosne, zawistne community :)

Opublikowano
1 minute ago, Figaro said:

Za 4zł smakuje jeszcze bardziej 

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

oby dostała, od nikogo więcej nie wydoisz tyle hajsu co od użytkowników PlayStation

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

Cieszymy się, bo w końcu te legendarne studia wyjdą na prostą. Jak widać sztama z niebieskimi skurwysynami na takie coś nie pozwoliła, teraz poza żeby ktoś zrobił to dobrze. :) 

Opublikowano
37 minut temu, Faka napisał:

Skończ pierdolić, bo ostatnio taka afera była w sony z molestowaniem.

Taa, sony pogoniło zboczeńca a ms betonuje swojego zwyrola na stołku :dynia: widać kto ma godność z kto wspiera zieloną kreature :)

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

oby dostała, od nikogo więcej nie wydoisz tyle hajsu co od użytkowników PlayStation

xd tymczasem switchowcy płacący 4 bomby za kartony albo łykający kolejny remaster na odpierdol z gameboya za 2 :banderas:

Opublikowano

Dojenie botów się dopiero zacznie jak większość gier w GP będzie przechodzić w tryb usługi z masą DLC droższą od samej gry.

Opublikowano
4 godziny temu, C1REX napisał:

Dojenie botów się dopiero zacznie jak większość gier w GP będzie przechodzić w tryb usługi z masą DLC droższą od samej gry.

to też dobry argument, Sony podwyższające ceny gier, abonamentów i dające płatne ulepszenia do nowej generacji, czy Nintendo sprzedające gry sprzed 20-30 lat za pełną cenę, ale to Microsoft zły bo MOŻE, powtarzam MOŻE w przyszłości ustanowić monopol i odwalić jakąś antykonsumencką akcję

Opublikowano
23 minuty temu, Figaro napisał:

niesamowite ile ludzi się z tego cieszy xD 

a dlaczego sie nie cieszyć? będę miał kolejnego wydawce i jego portfolio w gamepassie, lepiej być nie może

Opublikowano

Bez kitu doją was te japońskie skurwysny na bieżąco ale się martwią co zrobi ms za x lat xD no to se kurwa zrobi, przestaniemy grać w nowe gry i tyle, teraz nic tylko się cieszyć że żyjemy w tym samym czasie co król Spenca :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

to też dobry argument, Sony podwyższające ceny gier, abonamentów i dawania płatnych ulepszeń do nowej generacji, czy Nintendo sprzedające gry sprzed 20-30 lat za pełną cenę, ale to Microsoft zły bo MOŻE, powtarzam MOŻE w przyszłości ustanowi monopol i odwali jakąś antykonsumencką akcję

Masz rację. 

Microsoft wydaje te miliardy charytatywnie. Pewnie nigdy nie będą chcieli ich wydoić z powrotem.

Opublikowano

Będziesz musiał pokazać covidowy paszport żeby grać na xboxie tirex :smutas:

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Masz rację. 

Microsoft wydaje te miliardy charytatywnie. Pewnie nigdy nie będą chcieli ich wydoić z powrotem.

Ależ oczywiście, że mogą coś odjebać i wtedy myślę będę jednym z pierwszych który to będzie jebał. Spokojnie.

Opublikowano

Ja mam w końcu nadzieję, że coś tym kurwa niebieskim parchom po tej akcji kupna acti przez ms, coś do głowy im tego oleju przybędzie. Kurwa, chujowa, antykonsumencka polityka growa, ogarnąć pizdę z odpowiednikiem GP i może będą zbierać plony, a tak ha tfu im w ryj na razie.

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Ależ oczywiście, że mogą coś odjebać i wtedy myślę będę jednym z pierwszych który to będzie jebał. Spokojnie.

Tylko jebać to trzeba wcześnie i za wczasu, a nie po fakcie "Ale nas m$ wyjebał. No, ale co zrobisz? Nic nie zrobisz."

Opublikowano

Klapy? Klaaaaaaapyyyy?!

Żyjecie tam pod kamieniem? :kaz:

Opublikowano

Czyli podsumujmy, najpierw niebieskie przegrywy rozjebane E3 2021 i hitami w gamepassie. Niedawno deal z Ubisoftem i kolejne giery w gamepassie z rainbowem na czele w tym miesiacu. Teraz przejecie Acti i kolejne tłuste sztosy AAA w gamepassie. Kurwa z tych niebieskiem pomiotów to serio nie ma już co zbierać. Sony RIP.

Opublikowano

Jak to nic nie będziesz mógł zrobić ? Jak M$ coś odjebie, to po prostu sprzedaż konsole , gry i anulujesz subskrypcje i pójdziesz do konkurencji, która będzie oferować lepszą ofertę, a jeśli takiej nie będzie, to najwyżej przestaniesz grać w gierki. 

Gierki to tylko hobby, a xbox to nie dystrybutor wody czy jedzenia, by nie można było się bez niego obejść.

Opublikowano

AJAJAJAJAJ BO MS TO BĘDZIE DOIŁ GRACZY ZA GAME PASSA OD 2026 ROKU, ZOBACZYCIE!!!!111 DLACZEGO SIĘ NIE BOICIE???????

Jedyne co MS zmienił swoimi zakupami to uatrakcyjnienie oferty game passa przez co coraz mniej wydaje na gry a nie coraz więcej xd GPU od paru lat w tej samej cenie, tymczasem u Sony golarkę przestawiają na tryb extreme ale tak, to MS jest zły 

Nie zmieniajcie się akolici Sony, najgorsze community ha tfu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.