Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie zagrał bym nawet za darmo obecnie w te tytuły....

Tym bardziej za 4 zł. Nawet nie będę tego sciagal

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 998,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

źle to o was świadczy, ale niczego innego sie nie spodziewałem po tych żałosnych profilach :usmiech:

Opublikowano

akurat, takie tytuły jak trylogia Hitmana, Spelunky 2, Deaths Door, trylogia Mass Effectów, Nobody Saves the World, Outer Wilds to naprawdę bardzo dobrze przyjęte i oceniane gry. 

Jeśli ktoś piszę że nawet za darmo by w nie zagrał to należy tylko współczuć gustu bo bardzo źle to o was świadczy. 

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie No fajne gry. Warte gdzieś 4 pln wszystkie razem na psstore. 

Mass Effect: Legendary - 299

Hitman Trilogy - 449 

:notbad:

Opublikowano

ME to remaster i trzeba było spać pod kamieniem, by tego nie ograć - było w tylu promkach, w PS+ była też jedna część. Hitman tak samo byl w Plus. Outer Wilds zasługuje faktycznie na uwagę, choć to specyficzna gra, od której można się odbić przy pierwszym nieudanym lądowaniu. Usługa za 7 bomb rocznie, w której gry są tymczasowo? Średni deal, przynajmiej dla mnie.

Szkoda mi takich np. Toys For Bob, które wpadło z deszczu pod rynnę. Ci wyrobnicy i weterani są jednym z moich ulubionych i moim zdaniem niedocenionych studiów. Całe szczęście, że dwójka założycieli Paul Reiche III i Fred Ford w porę ewakuowali się z tonącego okrętu Activision i klepią sobie spokojnie Ur Quan Masters 2 (czyli kolejnego Star Controla). Szkoda mi tylko reszty ludzi z T4B. Studio o wielkiej pasji pochłonięte przez wielkie korpo, skończy pewnie jak Bullfrog czy Westwood, z ich markami rozmienionymi na drobne mikrotransakcje...

Opublikowano
4 minuty temu, Magik napisał:

Hitman Trilogy - 449 

Chyba kogoś poebalo :yao:

Opublikowano

Nobody Saves The World to sztos jak skurwysyn, ale czego od klapa wymagać? Gustu gierkowego?

Opublikowano

Jak ktoś sobie prawilnie gra w indyka na Switchu kupionego w promce za 5 złotych to boty z tego kpią(podobnie sprawa się tyczy starszych gier na ps5) ale te same lub podobne  gry w gamepassie to nagle jakieś zlote grale gamingu. Zieloniaki nie zmieniajta się :rotfl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie kłam. Na switchu kupuje się indyki w pudełku za 250zł. Za 5zł są na xboxie.

Opublikowano
22 minuty temu, ASX napisał:

akurat, takie tytuły jak trylogia Hitmana, Spelunky 2, Deaths Door, trylogia Mass Effectów, Nobody Saves the World, Outer Wilds to naprawdę bardzo dobrze przyjęte i oceniane gry. 

Jeśli ktoś piszę że nawet za darmo by w nie zagrał to należy tylko współczuć gustu bo bardzo źle to o was świadczy. 

To co świadczy o osobach ktore dopiero to ogrywaja? No tak, smycz za krótka aby ograc hitmana, mass effect itd :dynia: grubo w choj jak ktoś jest ultra casualem i Januszem:shieeet:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Nie kłam. Na switchu kupuje się indyki w pudełku za 250zł. Za 5zł są na xboxie.

Tak „się kupuje” jak się nie ma konsol, nie ma się pojęcia o branży i się pierdoli głupoty ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

To co świadczy o osobach ktore dopiero to ogrywaja?

ogrywanie dobrych gier raczej pozytywnie świadczy o graczach którzy w nie grają. 

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

ogrywanie dobrych gier raczej pozytywnie świadczy o graczach którzy w nie grają. 

No tak, smycz była za krotka, ze trzeba było czekać z ograniem mass effect 16 lat:shieeet:

Opublikowano

Nie wiem skąd wasze zdziwienie growym upośledzeniem klaperskich. To, że te biedne matołki nie znają się na gamingu, bo po prostu nie grają, to nie jest diss na potrzeby CW. To surowa, dostrzegalna gołym okiem prawda, dla każdego kto regularnie czyta forumek. 

Jak całe życie chlejesz tanie wino i denaturat, to nie potrafisz wyczuć bukietu w trunkach wysokiej jakości. Jak całe życie grasz w samograja dla upośledzonych od Sony, to gry dla Graczy cię przerastają.

Co znajduje potwierdzenie na każdej stronie tego tematu :shieeet:

Opublikowano
33 minuty temu, Magik napisał:

Hitman Trilogy - 449 

Tak, zsumuj jeszcze wszystkie pozycje z tamtej grafiki żeby mi coś udowodnić i żeby asx ci przyklasnął XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

No tak, smycz była za krotka, ze trzeba było czekać z ograniem mass effect 16 lat:shieeet:

czekam jak będziecie się szarpać na łańcuchu jak wam sony rzuci last of us re-remastered xdd

Opublikowano
1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

A z Demonsem tylko 12 :ragus:

No i ogrywaja nie czekając aż będzie w plusie:pawel: w przeciwieństwie do zielonych januszy przywiązanych do lancucha:shieeet:

Opublikowano

Jakim cudem powstało to zielone rakowisko? Ja się nie dziwię, ze   M$ ma na polsze wyrąbane i w mediach już nawet więcej widać Nintendo. Przecież typowy polski bot albo nie ma konsoli, albo nie raczy nawet płacić  podobno bardzo taniego abonamentu tylko kombinuje ze zdrapkami albo vpn-em na Brazylię. Już widzę to skomlenie jak w 2026 roku w koncu wyjdzie jakiś Perfekt Dark czy Fable, skończy się możliwość kombinowania, a abonament pójdzie 200% w górę.

Opublikowano

Te zielone pokraki nie mają godności. Z takim podejściem do okradania MS to by mordy zamknęli.

Ja płacę pełną cene za GP i Spencer mnie bardziej szanuje niż tych "kombinatorów". 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Mówiłem wcześniej, że te głąby jedynego argumentu, jakiego używają to gamepass xd.

Fajnie, że jest ale żeby tylko tym walczyć to słabo, szczególnie, że te same tytuły są u konkurencji.

Opublikowano

Ktoś mi może wytłumaczyć jak wygląda kupowanie DLC do gier z GamePassa? 

Tzn. da się? A potem puff i znika, jak gra wychodzi z usługi? Czy jaka forma zjebania jest tego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.