Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chyba się nie spodziewamy gustu w odniesieniu do wizauliow konsoli u zielonych karakanów, którzy opierdalaja gry na żółto z gamepassa. Bądźmy poważni. 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ofensywa w ruchaniu klapiszczy w dupsko chyba w 2015 sonke uratował bloodborne i lepsze multiplatformy jak teraz sobie poradzą???

Opublikowano
10 minutes ago, Pupcio said:

Ofensywa w ruchaniu klapiszczy w dupsko chyba w 2015 sonke uratował bloodborne i lepsze multiplatformy jak teraz sobie poradzą???

Sifu was zayebie :obama:

lepsze multiplatformy

No teraz też Horizon, Gran Turismo 7, God of War będą lepsze na PS5 niż na PS4 :pawel:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Sonka rozyebala znowu Xboxa - współczucia. Neprawde. 

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

No teraz też Horizon, Gran Turismo 7, God of War będą lepsze na PS5 niż na PS4 

Wielkich pieniędzy bym na to nie postawił :shieeet:

Opublikowano
25 minut temu, dee napisał:

Wielkich pieniędzy bym na to nie postawił :shieeet:

Dla samych wibracji warto dopłacić jeszcze 50 zł :banderas:

Opublikowano

A ja mam takie pytanie, który z botów ma 100% / platynę w Sekiro?

Opublikowano

Pojebało? Miałbym przechodzić grę kilka razy i grindować, żeby dostać kilka punktów?

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Powtarzanie gier? No chyba jak nie ma się nic innego do roboty.

W WoW się nie powtarza nic?

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Na PS5 ma to sens jeśli wychodzi 1-2 gry rocznie i każda kosztuje 350zł.

Grzebanie przez MS w śmietniku w poszukiwaniu gier i następnie zasilanie nimi śmiecpassa to wcale nie oznacza że na Xboxa wychodzą gry. Mam nadziejej że masz tego świadomość. 

Opublikowano

Tak im się w głowach poprzestawiało, że poza gamepassem już nie ma gier. No nie ma i chuj. Tylko to co knur spencer wrzuci do miski.

Opublikowano

Z przebiegu dyskusji jasno wynika, że to dla niebieskich małp nie ma gier poza sony-the-game.

A w większości przypadków w ogóle nie ma gier, bo większość niebieskich małp nie gra w gry w ogóle.

Opublikowano
19 godzin temu, Whisker napisał:

A ja mam takie pytanie, który z botów ma 100% / platynę w Sekiro?

Ja mam platyne i calaka, a plejkurwa pięć to i tak jeden z najbrzydszych i najbardziej odpustowych sprzętów ever. Wstyd przed rodziną i przyjaciółmi jak wpadają w odwiedziny.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Praktycznie to samo z nieco lepszą precyzją cieniowania...

Nawet kartonowe drzewa 2D (ok. 1 minuta) są dosłownie kopiuj-wklej z GTS :facepalm:

To było było kiepskie już na PS4.

Opublikowano

Polygony Digital zna się na recyklingu. Oczywista oczywistość, piękny kawalerze.

Opublikowano
Godzinę temu, Magik napisał:

Praktycznie to samo z nieco lepszą precyzją cieniowania...

Nawet kartonowe drzewa 2D (ok. 1 minuta) są dosłownie kopiuj-wklej z GTS :facepalm:

To było było kiepskie już na PS4.

Emot pisał że cały świat się zachwyca więc fake.

Kiedyś ta seria na PSX, PS2 to był miazgator, od czasów PS3 Kaz woli podróżować po świecie za hajsy.

Opublikowano

Czemu w tych grach na Playstation musi być tak nayebane tego blura. Każdy ex, GoW, Horizon, Days Gone teraz tutaj na filmiku z GT, wszystko rozmazane podczas ruchu.

Taki GoW dopiero na PC widać jak wygląda bo na konsoli wszystko było rozmazanym guwnem podczas walk. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.