Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

dużo już takich pijaków w życiu widziałem, kończyli albo śmierdząc po klatkach schodowych blokowisk albo z marskością wątroby, a jak im zwrócisz uwagę zanim się stoczą lub umrą to słyszysz "to moje życie, wiem co robię" i dlatego nikt im uwagi nie zwraca,

jednak pijactwo z objawami w postaci życia konsolą plejbeka w stylu copypasty 'mój stary to zapalony wędkarz" to dla mnie novum. Tylko czekać, aż pan W. będzie wchodził w dyskusje z 8 letnimi dziećmi w kolejce do kasy w mediamarkecie bo będą miały w rękach gry na xboxa.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak już inne osoby z niebieskiego obozu jawnie piszą, żeby zamknął mordę, no to dobitnie pokazuje, że mógłby skończyć już obrzydzać ten temat innym.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Jak już inne osoby z niebieskiego obozu jawnie piszą, żeby zamknął mordę, no to dobitnie pokazuje, że mógłby skończyć już obrzydzać ten temat innym.

Zgadza się. Z dwojga złego to ja już wolę wynaturzenia Mendrka.

Opublikowano

Jakim cudem series X sprzedał się połowę słabiej od ps5? Wyprodukowano o połowę mniej?

Opublikowano
32 minuty temu, Wieslaw napisał:

dużo już takich pijaków w życiu widziałem, kończyli albo śmierdząc po klatkach schodowych blokowisk albo z marskością wątroby, a jak im zwrócisz uwagę zanim się stoczą lub umrą to słyszysz "to moje życie, wiem co robię" i dlatego nikt im uwagi nie zwraca,

jednak pijactwo z objawami w postaci życia konsolą plejbeka w stylu copypasty 'mój stary to zapalony wędkarz" to dla mnie novum. Tylko czekać, aż pan W. będzie wchodził w dyskusje z 8 letnimi dziećmi w kolejce do kasy w mediamarkecie bo będą miały w rękach gry na xboxa.

Zaraz przyjdzie listerine i będzie usprawiedliwiał zachlanego moczymordę i pochwalał te jego biedackie pierdolenienie z graniem w jakieś gówna.

Opublikowano
27 minut temu, Czezare napisał:

Z dwojga złego to ja już wolę wynaturzenia Mendrka.

Whisker przynajmniej wie o czym pisze, bo ma PS5 :notbad:

Opublikowano
11 minut temu, C1REX napisał:

Jakim cudem series X sprzedał się połowę słabiej od ps5? Wyprodukowano o połowę mniej?

tak. MS wyprodukował znacznie mniej konsol i prawdobobnie później zaczął produkcje.

ale to i tak nie ma dużego znaczenia bo nawet jakby wyprodukowali ich więcej to i tak PS5 sprzedałoby się lepiej, nie ma co się oszukiwać

Opublikowano

Jak z dostępnością konsol jest problem to ciekawy jak słupki wystrzelą przy większych dostawach sprzętu.

@eX4cT_PLciiii

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Just now, ASX said:

tak. MS wyprodukował znacznie mniej konsol i prawdobobnie później zaczął produkcje.

ale to i tak nie ma dużego znaczenia bo nawet jakby wyprodukowali ich więcej to i tak PS5 sprzedałoby się lepiej, nie ma co się oszukiwać

Spoko, ale obie firmy sprzedały 100% tego co mieli i ta różnica w wynikach sprzedaży mimo wszystko mnie zaskoczyła. Myślałem, że m$ był lepiej przygotowany logistyczne.

Opublikowano
6 minut temu, Faka napisał:

Zaraz przyjdzie listerine i będzie usprawiedliwiał zachlanego moczymordę i pochwalał te jego biedackie pierdolenienie z graniem w jakieś gówna.

Wesker weskerem. Ale jak kurwa można napisac coś takiego jak Ty czyli że będziesz na kogoś oddawał mocz żeby ten go później spijał z pragnienia? Jesteś mocno poyebany, nawet jak na standardy CW. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Dla takich moczymord nie ma znaczenia, czy pije swój własny mocz czy kałużę. Sram na takich ludzi.

Opublikowano

Ale Wesker niektórych z Was strolował :Coolface:

W kilka postów zezwierzęcił kilku tu userów nie do poznania. :[

Opublikowano

Trollować to trzeba umieć. A tam wszystko jakieś bełkoty, gównoposty i w ogóle obrał sobie cw jako poważny temat, wywyższanie się, picie jakiegoś jd co wg niego jest synonimem luksusu, a jest gównem. Meh nie chce mi się więcej wymieniać. Nawet ten jego długi wysryw na temat PS5 każdy olał ciepłym moczem.

Opublikowano
14 minut temu, Faka napisał:

Dla takich moczymord nie ma znaczenia, czy pije swój własny mocz czy kałużę. Sram na takich ludzi.

Nieźle masz najebane w bani koleś :D 

Opublikowano

schabek chociaż wrzucał niezłe zarzutki, niektórzy łykali że on sie serio jara szmacianką a whisker? To jest po prostu smutne

Opublikowano

Schabek piszący o Dirt 5 jako grze podobnej do FH4 to niezle zarzutki?

To taki sam poziom odklejenia co whiskey, tyle ze jeden ma już problemy z alkoholem.

Opublikowano

no ale ktoś sie nabrał na tyle ze wrzucił do statusów :cool:

Opublikowano

Czaicie pić jacka danielsa i pisać z samym sobą na forumku o 1 w nocy a  w tle granko 10 raz w spidermena z 2018 roku? Aż mam ochotę sam sobie zawiązać pętelke na szyjce tak poczułem ten mood rozpaczy posiadacza ps5!

Opublikowano
4 godziny temu, Metoda napisał:

Czy można Łiskaczowi zablokować CW, bo gość tak się zaangażował, że niedługo w Tworkach wyląduje.

Skąd wiesz, że już nie wylądował? To tylko forumek, tutaj możesz udawać każdego. 

Opublikowano
41 minut temu, Pupcio napisał:

Czaicie pić jacka danielsa i pisać z samym sobą na forumku o 1 w nocy a  w tle granko 10 raz w spidermena z 2018 roku? Aż mam ochotę sam sobie zawiązać pętelke na szyjce tak poczułem ten mood rozpaczy posiadacza ps5!

746799441247469661.png?v=1

Opublikowano

Whisker daj no te linki do tych stron/portali gdzie pojawił się twój tekst

Opublikowano

konsolowisko.pl/polecane-stojaki-na-szklanke-i-dlaczego-playstation-5-?

Opublikowano

To jest nic. Na OLX sprzedawali sztuki, które po 5 minutach pracowały jak odrzutowiec i wyłączały się z przegrzania. Cena 2700zl za taki szrot :kaz:

Takie to ich komunity... samo sony od dawna ciśnie na nich klocka, to sami na wzajem też się obsrywają. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.