Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

i to są FAKTY, a reszta to typowe klaperskie halucynacje z niedozywienia.

Są też inne fakty, tlou 93 na meta i rekordy jako gra roku.

Ale możemy posiłkować się debilami co minusowaly tlou przez wycieki i dużą babę.
  • Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

B16B79A6-62AC-460C-AC32-CFC547B54677.jpeg.022efcd363e223703f01c64a210fd190.jpeg

PILNE: Jak donosi portal TMZ powolujac sie na zrodla w microsofcie dzis nad ranem do szpitala przewieziony zostal Phil Spencer w stanie krytycznego odwodnienia po tym jak obficie zesral sie ze smiechu czytajac ilu xkurwiarzy dalo sie nabrac i zaladowalo gamepassa na 3 lata zeby ogrywac gry z poprzedniej generacji. Z dalekiego Redmond zegnam sie z panstwem. Schabek Max Golonko.

Opublikowano
3 minuty temu, Moldar napisał:

Są też inne fakty, tlou 93 na meta i rekordy jako gra roku.

Ale możemy posiłkować się debilami co minusowaly tlou przez wycieki i dużą babę.

a GTA V ma 97 a zasługuje na 85 i co w związku z tym?

Opublikowano
3 minuty temu, Michał102 napisał:

Macie jeszcze screena z przyszłości... model z photo mode w GT7 

24_01.2021_15-15-21-mokp0ckt.thumb.png.fc78e25231d41fcdafa947375d61bb6a.png

a nie... to ino gameplay z horizonka sprzed lat :(

Jedyna gra ze znakiem jakosci PLAYSTATION na xsmieciarke

Opublikowano

Schabek odkąd nabył najpotężniejsza konsole w historii ludzkości XSX to jednak i mniej agresywny i bardziej elokwentny i w ogóle. Magia Spencera :xboss:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam Tsushima izi?

No Thusima to gra, która nie ma nawet roku.:dunno:

Sama gra - rewela!

Opublikowano

Pograłem chwile w The Medium i musze uczciiwie przyznać że to bardzo dobra gra. Mi siada w sam raz, muzycznie, klimatycznie i narracyjnie. Cieszę się że mam Xboxa w tej generacji bo by mnie pewnie ta gra omineła. Podobnie jest np. z butami - eleganckie but z dobrym lookiem i jakością w którym sie chodzi wygodnie, jak pleyka. No ale jest też but żeby odśnieżyć podjazd czy iśc z psem na spacer z ryzykiem że się gówno na tym bucie przyniesie - taki but też musi być dobry i ładny tylko ma inne przeznaczenie, coś jak xbox. 

A na koniec, żebyście nie myśleli że z Was normalne chłopaki, przedstawiam najbardziej strigerowanego popierdoleńca w Waszym obozie @Daddy

1427f6c1e12d35b2gen.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minut temu, Michał102 napisał:

Macie jeszcze screena z przyszłości... model z photo mode w GT7 

24_01.2021_15-15-21-mokp0ckt.thumb.png.fc78e25231d41fcdafa947375d61bb6a.png

a nie... to ino gameplay z horizonka sprzed lat :(

Najpiękniejsze wyścigi historii. Playground to 1 liga developerki.

Opublikowano

Daddy to debil jak chuj ktory nawet w dziale xsx robi syf i cw. No niestety. A przypominam ze boty maja sie za tych lepszych xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Niech se minusuje jak mu kuśka przez to staje. Tylko dechy z bota c`nie. 

Opublikowano

Niebieskie robale znowu się triggeruja z listerinem na prowadzeniu? Doskonale, nie moja wina że przegraliście życie stojąc za śmieciarka4.5 bez gier:kaz:

Opublikowano

Czekam na pekniecie dup po nastepnym zakupie. Bedzie epicko.

Opublikowano

Odnośnie tego bólu dupy do ocen The Medium. Kogo interesują te średnie gdy gra wpada w abonamencie? Ja rozumiem jak trzeba zapłacić 3,5 stówy, to zaczyna się kalkulacja. Ale w tym przypadku? Niewolnicy opinie innych. Słaba średni - nie gram!  Bawcie się dobrze - PS 4,5 dostarczy wam gier z zielenią na Meta, ... wszystkie według jednego schematu. :lapka:

Opublikowano

A jak Maciuś grał w Knacka 6 razy z rzędu, to nikt go nie chciał zrozumieć.

Opublikowano
9 minut temu, Aleks napisał:

Odnośnie tego bólu dupy do ocen The Medium. Kogo interesują te średnie gdy gra wpada w abonamencie? Ja rozumiem jak trzeba zapłacić 3,5 stówy, to zaczyna się kalkulacja. Ale w tym przypadku? Niewolnicy opinie innych. Słaba średni - nie gram!  Bawcie się dobrze - PS 4,5 dostarczy wam gier z zielenią na Meta, ... wszystkie według jednego schematu. :lapka:

Bardziej boli dupa ze to pierwszy „Ex” na Xa i o to pękają boty. Aha a według waszego schematu ;)

Byłem dziś na zakupach (takie tam, plus 3 litry Danielsa, dziś moje imieniny wiec się trochę luda zbierze) No i patrze otwarte RTV a zajrzę czy nie maja XSX, dwóch małolatów pytało pracownika czy nie ma PS5 a ktoś inny brał z Polki CODa oczywiście na Piàtke, przechodzę dalej No i stoi, pudełko od XSX i gdzieś tam akcesoria pomierzy odkurzaczami, smutny widok przy tak pożądanej PS5. Aż miałem ochotę zabrać go ze sobą No ale tak bez gier? Nie No wstrzymam się ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Przeciez wiemy, ze bedziesz pil do lustra

Chyba Ty tak celebrujesz :D  moja PS5 będzie ze mną świętowała, ja świętowałem jej premierę ona się teraz odwdzięczy :) 

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

plus 3 litry Danielsa, dziś moje imieniny

...okazja zawsze się znajdzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.