Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To nie cewki pierdzą, to dusza obsypuje się pieprzem. Tacy koneserzy, a nie znają podstaw konsolowego gejmingu.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

wcale nie gracie.

Console Wars 15: Urojenia jebanych bociarzy

Opublikowano
15 godzin temu, Hubert249 napisał:

Beka z plejśmiecia, nawet w starej gierce nie wyciągnie natywnego 4K xD

Znacznie gorsza rozdzielczość, gorsza płynność, efekty, tekstury...

Nawet XSS wielkości pada miażdży śmieciare 4.5 bez gier  :) 

EtateD0WgAA0VQX?format=jpg&name=medium

EtTyRw6XIAAvnb4?format=jpg&name=4096x409

Jak to było? ''2x szybszy dysk pozwoli na tworzenie światów o jakich nie śniliście''  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przejebane być takim klapem, niebieskim pokrakiem co kupił śmieciare 4.5 bez gier do grania w gry z ps4, jeszcze pad na 4h i wyjąca konsola. Nie zmieniajcie się niebieskie frajery, tak jak wasz szrot   :kaz:

Opublikowano

Już stworzyli, przejścia pomiędzy światami np w takim astro to czysta magia

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Już stworzyli, przejścia pomiędzy światami np w takim astro to czysta magia

giphy.gif

vs

file.gif

Opublikowano

Division 2 to cofka niezła. Gra chodzi w BC na PS5 (tyle, że z otwartym frameratem) i jest zbugowana, bo nie ma nawet efektów z bazowego PS4. Także ten.__ idealne porównanie :facepalm:

Opublikowano

Po PS4 PRO w domu to nawet odkurzać jest cichy xD 

Nie powiem jest lepiej z tym PS5 ale to dalej nie poziom SXa.

Expert jak niszczy klapersy, ah pięknie się to czyta. 

Opublikowano

Control na PC w wersji GamePass jest nie grywalny, wywala do pulpitu gra, do tego dopiero dzisiaj wydali patcha z DLSS, a chyba i tak nie jest to najnowszy.

Patologia. Chyba mam prawo pobrać to z torrentów?

Opublikowano

Szkoda że tak mało kreatywnych i ciekawych platformerów nie wychodzi, splatynowalem wczoraj Concrete Genie, gierka nie jest jakimś hitem ale zdecydowanie polecam, na pro nie udało mi się jej wcześniej ograć, fajny tytuł taki posypany magią ewidentnie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

W następnej edycji dodaj, że posypana pieprzem, Whiskas

Opublikowano
7 minut temu, MYSZa7 napisał:

W następnej edycji dodaj, że posypana pieprzem, Whiskas

Pieprzu dziś dosypię do alkoholu :)

Opublikowano
38 minut temu, Lokomotywa napisał:

Control na PC w wersji GamePass jest nie grywalny, wywala do pulpitu gra, do tego dopiero dzisiaj wydali patcha z DLSS, a chyba i tak nie jest to najnowszy.

Polecam konsole, PC nikogo.

Opublikowano
41 minut temu, Lokomotywa napisał:

Rozumiem, że o czymś takim jak kupno wersji na steam nie słyszałeś? 

Opublikowano

Nioh 2017

Nioh 2 2020

Już w nowym roku zrob remastery ale jebnij fikolka i jak kupiłeś nioh z DLC to plac jeszcze raz za szybsze wczytywanie. Jak ja się cieszę że spyerdolilem z tego czegoś. 

Opublikowano
4 minuty temu, Szymek napisał:

Nioh 2017

Nioh 2 2020

Już w nowym roku zrob remastery ale jebnij fikolka i jak kupiłeś nioh z DLC to plac jeszcze raz za szybsze wczytywanie. Jak ja się cieszę że spyerdolilem z tego czegoś. 

Opublikowano

@ASX mój  największy problem z sejwami z Nioh jest taki, że nie działają wcale na Xboksie :frog:

Opublikowano

Nioh na PS5? 720p w 120fps, czuć moc. To już nawet Capcom z DMC5 ogarnęło chociaż te 1080p na Xboxie w tym samym klatkażu.

Opublikowano

@ASX a najśmieszniejsze że gram obecnie w NG2 gierkę z 2008 z teksurkami 4k i 60fps. Malo tego...wlaczajac gierkę po raz pierwszy czekał na mnie sejv xD czaicie? Sejv z gierki w którą grałem 12 lat temu 

Opublikowano

A wy dalej nie rozumiecie TECHNOLOGII jaka drzemie w PS5, dodatkowo przeciez dzieki takiemu rozwiazaniu to kolejna gra na liscie chwaly do ogrania!

Playstation 5 jest Xboxem One

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
8 minut temu, Szymek napisał:

@ASX a najśmieszniejsze że gram obecnie w NG2 gierkę z 2008 z teksurkami 4k i 60fps. Malo tego...wlaczajac gierkę po raz pierwszy czekał na mnie sejv xD czaicie? Sejv z gierki w którą grałem 12 lat temu 

Przypominam, że takie sejwy w chmurze są całkowicie za free. :) Oczywiście tylko na Xboxie.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Wyobrażacie sobie jaka byłaby obecnie lipa i posucha na obu konsolach, gdyby nie posiadały wstecznej? Masakra.

Wiele osob mysli ze to uklon Sony i MS w strone graczy ale prawda jest taka ze gdyby ktoras z konsol tego nie miala to po prostu byloby na przegranej pozycji.

Opublikowano

Save'y w chmurze na PS5 są za darmo, płacicie za pieprz w nich zawarty :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.