Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

ps5-vs-series-x-740x429.jpg

https://www.essentiallysports.com/playstation-5-vs-xbox-series-x-who-dominated-global-console-sales-in-2020-news-esports/

Cytat

Another bit of data shows that the PS5 sold roughly 4.48 million consoles compared to Series X’s 2.4 million. Clearly, Sony managed to dominate the markets globally by a substantial margin.

Nihil novi.

Dominacja jak za PS1/PS2/PS3//PS4/PS5:banderas:

W sumie to pewnie też PS6/PS7/PS8/... PS124 ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 984,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak za czasów PS3 niezła dominacja była grana :pawel:

Opublikowano

icon.png?fit=1024,768&ssl=1

xBox JeSt dLa cHaRdKoRoWcUw DlAteGo

Opublikowano
44 minutes ago, messer88 said:

jeszcze kurwa remaster gry co nawet roku nie ma xDD

To nie jest remaster. To wypuszczenie w pełnej cenie jeszcze raz tej samej gry z DLC. Ostatni DLC ma kilka tygodni. 

Inna sprawa, że uwielbiam tą grę i dałbym się doić, gdybym miał możliwość zapłacenia za frajerstwo i kupienie ps5 w UK. 

Niestety nawet jak mnie stać na frajerstwo, to nie mam jak :(

Opublikowano
Just now, messer88 said:

jest jeszcze tryb 720/120 dla jakiegoś procentu niebieskich dzbanów co mają tv co to obsłuży 

no nie dało się zrobić patcha do istniejącej wersji. Musieli całą grę na nowo w pełnej cenie zrobić i wydać. 

Opublikowano

Golenie klapów na remasterah Nioha?

:reggie:

Buhahaha. 

Checkerboard? Powiedzcie że to żart.

:notbad:

Ta konsola nie zasługuje na nazwę Paystation. Powinna się nazywać LeechStation, ew. FuckStation.

Opublikowano

W ogóle generacja PS360 to była ostatnia okazja na reality check co u niektórych jednostek.

Jeśli dla kogoś PS3 z tymi koszmarnymi multiplatformami, machlojkami dotyczącymi wstecznej, awariami PSN czy prymitywnymi funkcjami systemowymi nie było plaskaczem na otrzeźwienie to wiem, że do czynienia mam ze zwykłym niewolnikiem marki. Kimś kto bezkrytycznie przyjmuje każdą decyzję Sony, komu Vita była lepszą konsolą niż 3DS, a opłakany stan 1st party uznaje za najlepszą passę grową w historii.

Kimś kogo zdaniem nie mam nawet ochoty się kierować, a kilku takich ananasów na forum mamy. Także możesz próbować uznać PS3 za konsolę lepszą niż X360, ale proszę, nie nazywaj się już nigdy graczem. :) 

Opublikowano
To nie jest remaster. To wypuszczenie w pełnej cenie jeszcze raz tej samej gry z DLC. Ostatni DLC ma kilka tygodni. 

Inna sprawa, że uwielbiam tą grę i dałbym się doić, gdybym miał możliwość zapłacenia za frajerstwo i kupienie ps5 w UK. 
Niestety nawet jak mnie stać na frajerstwo, to nie mam jak [emoji20]

No ale przecież do dwójki remaster jest za darmo dla posiadaczy gry. Nie wiem jak z jedynką.
Opublikowano

image.thumb.png.2a12ad97f2b4f6e01fba70785bca64aa.png

niesfinalizowane narzędzia developerskie na nową generację Vs. szlifowane narzędzia z PS4

Przecież w połowie generacji ten małż to będzie rozyebany jak gunwo po polu, a klapy bez szans na resuscytację. BeastBox to BESTIA

25 TERAFANKÓW W TRAKCIE RAYTRACINGU, ROZUMIESZ TO KLAPIE??!:obama: 

Opublikowano

Tylko  zapomnieliście w tych Waszych desperackich próbach udowodnienia pseudowyższości Xboxa wspomnieć, że PS5 ma to za free w Plusie a Wy musicie dopłacić za ten szanowny upgrade. A to przecież wbrew Waszej polityce "wszystkiego za free".

Opublikowano

Nie zapominajmy też, że Microsoft wciąż pracuje nad DirectML. Z końcem generacji wyuczony maszynowo XSS będzie zjadał Plejśmieciarkę na śniadanie. :dynia:

No ale tak to jest jak masz pod skrzydłami najlepszych inżynierów na świecie Vs absolwenci techników z jakiejś japońskiej wioski.

Opublikowano
1 minute ago, Nemesis said:

Tylko  zapomnieliście w tych Waszych desperackich próbach udowodnienia pseudowyższości Xboxa wspomnieć, że PS5 ma to za free w Plusie a Wy musicie dopłacić za ten szanowny upgrade. A to przecież wbrew Waszej polityce "wszystkiego za free".

Chociaż raz jest okazja zapłacić za grę i poczuć się jak klap.

Opublikowano
1 minutę temu, Nemesis napisał:

ale wy nie macie nawet na czym tego odpalić, chyba że ktoś wyłoży na konsolę 4 tys. zł, to w sumie kupno Xbox z grą dalej będzie tańsze

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Chociaż raz jest okazja zapłacić za grę i poczuć się jak klap.

Zeby poczuc sie jak klap to jeszcze trzeba by 200zl napiwku dorzucic

control.png

Opublikowano

Czekaj czy wy walczycie fpsami w photo mode?

Opublikowano
1 minutę temu, Lokomotywa napisał:

ale wy nie macie nawet na czym tego odpalić, chyba że ktoś wyłoży na konsolę 4 tys. zł, to w sumie kupno Xbox z grą dalej będzie tańsze

Widzisz, ja nie muszę bo jakoś kupiłem za normalne pieniądze. Dla Ciebie jednak widzę, że to nadal konsola-mit w sferze marzeń. 

Opublikowano

kupno pleya w normalnej cenie to prawie jak wygrana w lotka, prawie bez szans

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.