Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

i nawet jak Ci jebnie ładowarka to bierzesz paluszki z pilota. 

Można też się przypiąć kablem jak człowiek neandertalski lub użytkownik plejstejszon. 

Pełna dowolność. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Może jakiś temacik Battery Wars? Sporo chętnych do pisania by było, jak widać.

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

01B8A805-0B56-493D-91E1-7FB25025075F.jpeg

klaperski OST

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Ale serio - taką obronę potraficie wyprowadzić na te baterie że gdyby jakiś marketing z Duracell czy Energizer to poczytał to by niezłą kampanie reklamową ułozył. 

Opublikowano

51jmiOdb75L._AC_SX466_.jpg

xbox-series-usb-c-charger.jpg

71Y0u6HO76L._AC_SL1500_.jpg

xbox-series-controller-cradle.jpg

51hoaHUr+jL._AC_SY580_.jpg

41NYO8pwYSL._AC_SY780_.jpg

Jest KURWA wybór!!!

A co na ps5? 

Albo kabel, albo na baterii z wyłączonymi wibracjami. Magia i pieprz.

Opublikowano

Kurwa co jest z tym zjebanym padem, baterie full a rozłączyło mnie w dobrej akcji w Gearsy 5 :/ ehh

2 minuty temu, C1REX napisał:

51jmiOdb75L._AC_SX466_.jpg

xbox-series-usb-c-charger.jpg

71Y0u6HO76L._AC_SL1500_.jpg

xbox-series-controller-cradle.jpg

51hoaHUr+jL._AC_SY580_.jpg

41NYO8pwYSL._AC_SY780_.jpg

Jest KURWA wybór!!!

A co na ps5? 

Albo kabel, albo na baterii z wyłączonymi wibracjami. Magia i pieprz.

Cała magia Xa :/ a ić Pan w chuj

F0067BFF-6A37-4099-B6DA-07DFE812AACB.jpeg

Opublikowano

Mo

5 minutes ago, Whisker said:

Kurwa co jest z tym zjebanym padem, baterie full a rozłączyło mnie w dobrej akcji w Gearsy 5 :/ ehh

Cała magia Xa :/ a ić Pan w chuj

F0067BFF-6A37-4099-B6DA-07DFE812AACB.jpeg

Może Sony nie potrafi baterii?

I jakim cudem 2 paluszki Sony mają łącznie blisko 4x więcej mAh, niż wbudowana bateria w DualSense?

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

A co na ps5? 

Smycz-dla-psa-z-amortyzatorem-Truelove-A

Opublikowano

Mega słabe cw od kiedy kręci się tu whiskas z liściem. Pamiętacie chłopaki jak kiedyś fajnie się napierdalaliśmy?  :pechowiec:

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Mega słabe cw od kiedy kręci się tu whiskas z liściem. Pamiętacie chłopaki jak kiedyś fajnie się napierdalaliśmy?  :pechowiec:

Poczytałem kiedyś z ciekawości te CW z "dawnych lat". Smarki Ci leciały z nosa, niewiele zawsze miałeś ciekawego do napisania a na końcu z dnia na dzień bez niczego zmieniłeś obóz. Taki Soul z gimnazjum. Także ten...

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

No było fajnie ale wjechali ludzie którzy maja pojęcie o branży i was niszczą argumentami, proste

Opublikowano
4 minutes ago, Whisker said:

No było fajnie ale wjechali ludzie którzy maja pojęcie o branży i was niszczą argumentami, proste

Szkoda tylko, że Ty z liściem nie masz pojęcia :frog:

Opublikowano

No ograłem kilka tytułów, niektóre fajne a niektóre gorsze, standardowo a serio utwierdziłem się w fakcie, że XSX to taka wydmuszka, kusi na początku a później meh, zawód i mając obie konsole na pokładzie jutro odpale z miłą chęcią PS5 a o Xie zapomnę. To chyba nie wynika z faktu że miałem pierwsza konsole PSX ale z calej struktury, z jakiego gówna jest ulepiona ta konsola. Pad jest totalnie pieśnią przyszłości, co nagrałem w swoim filmie a sama konsola No niczym się nie wyróżnia, jest bo jest i tyle. 

Kwestia Gamepass? Nawet spoko opcja ale jako gracz z latami doświadczeń po prostu tego nie czuje, niby sporo gier ale jak mam coś ściągać to żeby tylko sprawdzić na kilka minut (konsumpcjonizm amerykański) a to nie powinno tak wyglądać. Ktoś się śmiał z Days Gone ale do chuja złotego taka gra tak samo jak Ghost ma duszę i pomijać nabijanie się z pieprzu i magii to coś w tym jest, więcej konsoli czuje w PS5 niż w XSX, może to się zmieni przy następnej generacji? No na razie wypada to słabo

Pełne wydanie Ameryki 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:

wesker wjeżdża do CW

thumb_show.php?i=bybuvqbj3&view

Spoko, może Ty tak wyglądasz ale nie ja ;) ja dopiero poczuje moc około 4 rano jak dowale jeszcze do pieca :D a teraz testuje kolekcje Halo

9 minut temu, MaZZeo napisał:

W ogóle nie jestem zdziwiony tym postem powyżej.

No co mam Ci napisać? Oceniam to co widzę i tyle, porównałem pady, konsole, dasha i wstępnie gry (bo to jeszcze potrwa), to moje zdanie po 3mc użytkowania PS5 a naprawdę nastawiłem się na XSX bardzo pozytywnie 

Jak ma się tylko Xa a zlewa PS5 to trochę Was probuje zrozumieć, wtedy można poczuć jakos powiew ale to nie świeżość a to samo szambo co na koksie No i kurwa ten pad plastikowy No tutaj to odjebali po całości (Switch ma lepsze Joy con’y serio)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

czuje moc :D testuje kolekcje Halo

od razu widać że nadkonsola XBOX na salonie

Opublikowano

Dla porównania odpaliłem również PS5 i dawno nie odgrywanego GOW, co za klimat i muzyka, aż znowu odsłuchuję soundtrack z początku, No jest moc (zwłaszcza na PS5 przy dodaniu ulepszenia)

5F842E6B-D80B-4888-B473-F18C9006B24D.jpeg

EB47F0A6-48C8-40E5-AC60-89476FC38AB5.jpeg

295E45E7-7A9E-4539-AD70-C8AF238118F2.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Czyli norma, musi być cinematik ikspiriens, bez tego klapowi się zwierają cewki w mózgu i nie jest  w stanie czerpać radości z gry.

Serio, Whisker, już nawet nie dotykaj tego XSX-a, perły przed wieprze.

Opublikowano

ten kratos wygląda gorzej niż losowy npc w tłumie w takim AC:V  :) 

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Czyli norma, musi być cinematik ikspiriens, bez tego klapowi się zwierają cewki w mózgu i nie jest  w stanie czerpać radości z gry.

Serio, Whisker, już nawet nie dotykaj tego XSX-a, perły przed wieprze.

Wieprze na Xa? Zgadza się, ja jednak potrzebuję dobrej fabuły a jak chce napierdalanki to odpale sobie jakie AA na Switcha ;)

1 minutę temu, Daddy napisał:

ten kratos wygląda gorzej niż losowy npc w tłumie w takim AC:V  :) 

Zdjęcia nie oddają tego co się widzi na ekranie, tu masz tylko pogląd 

Jeszcze raz powtórzę!

Ja nie twierdze że to zła konsola, jest potencjał ale dla osób które nie maja PS5 inaczej to jest uwstecznienie się i już nie wspominając gier bo i na Xa bym grał i się cieszył ale chodzi o technologie choćby w padzie.

Mając PS4 Pro i kupując PS5 liczyłem na „coś więcej” niż grafikę i dostałem choćby fenomenalnego pada (kwestia wyglądu konsoli wiem że jest subiektywna, mi akurat bardzo przypasowała)

Opublikowano

Na tą chwilę jakbym kupił Xa czułbym się zwyczajnie zawiedziony, owszem ogralbym niektóre tytuły ze wstecznej które nie miałem okazji sprawdzić ale na tym polega next gen? Wystarczyłby Koks

Dlatego powtórzę , z miłą chęcią kupię XSX ale dopiero wtedy kiedy zaproponuje mi coś więcej, jakiegoś unikalnego Exa którego próżno szukać u konkurencji, a może jak zapowiadał MS wprowadzą w końcu adaptacyjne triggery? Bo to jest naprawdę Game CHANGER (grając w Gearsy 5 aż mi tego brakowało, odbijania spustu przy strzelaniu)

I poprawią tego pada bo to jakaś żenada żebym słyszał klikanie głośniej niż soundbara 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
20 minut temu, Whisker napisał:

No co mam Ci napisać? Oceniam to co widzę i tyle, porównałem pady, konsole, dasha i wstępnie gry (bo to jeszcze potrwa), to moje zdanie po 3mc użytkowania PS5 a naprawdę nastawiłem się na XSX bardzo pozytywnie 

Nastawiłeś się pozytywnie, po czym po jednym dniu stwierdzasz że wygląd konsoli jest zły (znany od roku) bo nie wygląda jak chiński router albo wnętrza nowych mercedesów. Ja nie wiem, w jednej ręce masz szklanke a drugą błogosławisz plebana jak patrzysz na sprzęt który zwraca uwagę w salonie bardziej niż 60cm zielone Lambo z Lego?

I jeszcze to sprowadzanie game passa do syndromu pirata i podkreślanie że jakiś kurwa Days Gone z zombiakami ma duszę. W GP masz ponad sto lepszych gier. A days gone ma duszę bo co sonka to sonka i chuj a nie jakieś wytłumaczenia. Jutro przeczytam tutaj że Halo to blasterki, nie rozumiesz fenomenu i w ogóle nie lubisz FPSów bo lepsza są gry z trzeciej osoby, oczywiście te od Sony bo co sonka to sonka i chuj.

Więc nie pierdol że tu pożyczyłeś xboxa by nadać sobie obiektywizmu, pożyczyłeś by mieć pretekst do robienia zdjęć z flachą w tle ty pijaku.

Opublikowano

Bez przesady z tym game changerem. Bajer i tyle. 

Ja w sumie na codzień mam do czynienia z prawdziwym strzeladłem, bo to jedno z moich hobby i tam praca spustu ma sens, ale nie w gierkach do kroćset :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.