Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

wna 6/10 po 350zł, takie sztosy że schab 9x platyne trzaska w astro a po miesiącu bieganie na kolanach po najpotężniejszą konsole na świecie do Króla Spencera:xboss:

niebieskie larwy powinni oddzielić murem jak Meksyk żeby gniły kolejne lata ze śmieciarą4.5 bez gier w niebieskim szambie, najgorzej że coraz więcej niebieskich meksykanów z forum PE kręci się pod pałacem Spencera  :/ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No cóż, tak w rzeczywistości wygląda granie wśród zielonej elity. 

FB_IMG_1612738967428.jpg

Opublikowano

Jaka bomba prawdy, a trzeba dodać jeszcze spędzony czas na forum i najważniejsze cześć nawet nie posiada nowej generacji a teorie snuje czujecie? Walczą o coś czego nawet nie mają.

Opublikowano
43 minuty temu, Daddy napisał:

niebieskich meksykanów z forum PE

O jprd :sapek: czyż można kogoś bardziej i dosadniej znieważyć?

Opublikowano
19 minutes ago, Donatello1991 said:

XSX to gówno.

Gówno to Ty masz n ch.uju.

Opublikowano
Godzinę temu, Boomcio napisał:

O jprd :sapek: czyż można kogoś bardziej i dosadniej znieważyć?

gracz plejsztejszon

Opublikowano

Jak tak czytam posty wyznawców Spencera, to nie wiem już co jest gorsze - chamstwo czy desperacja.

Opublikowano

Zapytaj kolegi z EVIL TIWI, co ludzi od cweli i innych wyzywał, pewnie zna odpowiedź.

Opublikowano
8 godzin temu, schabek napisał:

Astro, bugsnax, sackboy, morales + remaster podstawki, demonsy, destruction, dualsens z przyszlosci. HAHAHAHA KIRWA CZAICIE 7 nextgenowych exow w 2 miechy od premiery

ale się uśmiałem xddd nie wiem czy z jarania się dualsensem (chyba najbardziej), DLC do gry które u MSu jest ZA DARMO czy crossplaty xdd

niezla śmieciarka na tym PS5, ale trzeba sobie zracjonalizować wydanie 2.5k na gowno bez gier 

edit: już pamietam, z jarania się EKSKLUZYWNYM demem XDDD demem technologicznym multiplatformy na wszystkie generacje. Małe pisiory zobaczyły „exclusive demo” i wyłączyli dalsze myślenie, zadowoleni że poleczą kompleksy. 

haaaa tfuuu

Opublikowano
7 godzin temu, Nemesis napisał:

FB_IMG_1612738967428.jpg

tak wygląda propaganda,

a tak prezentuje się prawdziwe zestawienie najczęściej ogrywanych gier na xboxie (region USA)

sowoazrvmkf61.jpg?width=640&crop=smart&a

exów nie ma dużo, ale te co są dalej ogrywane są przez masy ludzi, mimo że gry takie Godrizon 4, SoT, Gearsy czy Halo mają kilka lat na karku.

jest gdzieś takie zestawienie dla gier z Playstation, ciekaw jestem jakie miejsca zajmują takie gry jak Destruction All Stars, Sack Boy Adventure czy Ghost of Thushima?

Opublikowano
50 minut temu, ASX napisał:

tak wygląda propaganda,

a tak prezentuje się prawdziwe zestawienie najczęściej ogrywanych gier na xboxie (region USA)

sowoazrvmkf61.jpg?width=640&crop=smart&a

exów nie ma dużo, ale te co są dalej ogrywane są przez masy ludzi, mimo że gry takie Godrizon 4, SoT, Gearsy czy Halo mają kilka lat na karku.

jest gdzieś takie zestawienie dla gier z Playstation, ciekaw jestem jakie miejsca zajmują takie gry jak Destruction All Stars, Sack Boy Adventure czy Ghost of Thushima?

Pierwsza 40 na PS5. Całkiem ładna ta lista :notbad:

image.thumb.png.e887ac252e8037f5be9f4317eb9883f4.png

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

Pierwsza 40 na PS5. Całkiem ładna ta lista :notbad:

image.thumb.png.e887ac252e8037f5be9f4317eb9883f4.png

mogę poprosić o źródło?

Opublikowano
13 hours ago, Hubert249 said:

Kolekcja Nioh za dwie i pół bomby? xD 

200 zł za patch do gierki XDDDDD 

Ja pierdole co za złodzieje. 

Gdzie taka promka? Ja widzę oferty po 329zł.

Opublikowano

Demonsy ma 7, taaaa jasne, chyba na olx. I to jebane genshin impact dla stulej xD

Opublikowano

Czyli na Playstation wśród 50 najczęściej ogrywanych gier jest 5 gier first party obecnie (Demons Souls, Days Gone które niedawno dostało patcha z 60 fpsami, God of War, TLOU2 i Sackboy)

z kolei na xboxie mamy Godrizona, Sea of Thieves, Halo: MCC, Gearsy i Halo 5 czyli również 5 gier.

trudno więc powiedzieć że na Playstation gra się więcej w eksy

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Czyli na Playstation wśród 50 najczęściej ogrywanych gier jest 5 gier first party obecnie (Demons Souls, Days Gone które niedawno dostało patcha z 60 fpsami, God of War, TLOU2 i Sackboy)

z kolei na xboxie mamy Godrizona, Sea of Thieves, Halo: MCC, Gearsy i Halo 5 czyli również 5 gier.

trudno więc powiedzieć że na Playstation gra się więcej w eksy

Na ps5 jeszcze wśród tej 50-tki:  Ghost of Tsushima, Bugsnax, Mile Morales, Persona 5 Royal, Spider Man, Astro - tak więc ponad 2 razy więcej:kaz:

Opublikowano

a rzeczywiście przegapiłem Spidermana i GoT. Sorry.   Gier takich Bugsnaxa, Persony czy Medium nie licze bo to gry third party.

pytanie brzmi jak długo jeszcze te gry utrzymają się na liście? sprawdzi się za miesiąc ile pozycji wyleci

Opublikowano

Miektórym z tych gier patche dały drugie życie. Moga jeszcze chwile na tej liście posiedzieć. 

Opublikowano

jak ktoś przespał chińskiego asasyna i tlou2 na ps4 to ma w co pograć na sonce5 tylko siara z tym lpg że nie ma 60fps

Opublikowano
9 godzin temu, Nemesis napisał:

FB_IMG_1612738967428.jpg

Cytuję, żeby nie zginęło xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Co za jałowa dyskusja. Jedna firma dostarczyła pod koniec generacji dwie duże gry i przy okazji ogarnęła w całkiem sensowny sposób wejście w nową generację. Jednemu zestaw podszedł, innemu nie, życie.

Druga firma z kolei pomimo braku dużych gier na ten rok, daje tetrisa i przeciąganego z kwietnia gears tactics, bo wiedzieli już, że nic na premierę nie będzie.

Taka różnica. Nie wiem czy był gorszy start konsoli.

Opublikowano

Switch chociażby, jakieś gównogierki i cross-genowa Zelda (wyśmienita, ale wciąż przeportowany na doczepkę z mniej popularnej konsoli). PlayStation 4 miało nienajlepszy start, przecież pierwsze 1.5 roku życia tego sprzętu to była katorgia i ogólna polewa w internecie "PS4 has no game".

Z tym, że o słabych początkach nikt nie będzie za rok nawet pamiętał, bo liczy się jedynie jakie tempo utrzymają firmy od połowy do końca generacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.