Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Jak już nie może być gorzej po cringe-u blubera i wezyra to wjeżdża cipex cały na biało. Co za ekipa:ragus: 

Jakby ktoś się pytał czemu tu tyle siedze to odpowiadam - ratuje świat przed takimi jak Oni:)

Cringe bo zostaliscie ZMIAŻDZENI FAKTAMI? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

:) widać xbole z angielskiego nici. Jak wy w te gry gracie? Może one wam się podobają bo kurwa nic z nich nie kumacie? 

Szambo.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to na Paystation trzeba tłumaczyć i dubbingować każdy tytuł, bo bez tego przeciętny Sebek nie ogarnie i sprzedaż pada na ryj.

Kolejny przykład zjawiska zwanego projekcją wśród niebieskich robali :xboss:

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

:) widać xbole z angielskiego nici. Jak wy w te gry gracie? Może one wam się podobają bo kurwa nic z nich nie kumacie? 

Szambo.

ale jaki angielski? przecież napisane jest ze ps5 odpala 1080p XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PlayStation 5 operates with a much wider range - 1080p is seemingly the lowest recorded resolution, rising to a maximum of 1890p.

HAHAHHA KONSOLA NOWEJ GENERACJI 

tenor.gif?itemid=5536533

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Wydajność PS5 dostosowuje się do wyglądu: PORAŻKA.

Opublikowano

No taki konkurent do XSS ta plejka 5

Opublikowano

XSS przynajmniej jakoś wygląda i nie trzeba klękać do miecza by ją kupić z kilkukrotną przebitką ceny sklepowej. T O T A L N A D O M I N A C J A jak za czasów X360.

Opublikowano
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

To od razu trzeba bylo grac na najlepszej konsoli, spadochroniarze 

No to było grane właśnie - na bezapelacyjnej zwyciężczyni poprzedniej generacji i sprzęcie dużo wydajniejszym niż "magnetowid", co z resztą było jednym z powodów jego słusznej, sromotnej porażki. 

To że później wydano jakieś upgrade'y mnie nie interesuje - ja kupuję jeden model na generację - w końcu jestem konsolowcem :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

XSS przynajmniej jakoś wygląda i nie trzeba klękać do miecza by ją kupić z kilkukrotną przebitką ceny sklepowej. T O T A L N A D O M I N A C J A jak za czasów X360.

https://www.ign.com/articles/xbox-series-x-and-s-were-the-uks-best-selling-consoles-in-january

Xbox juz niszczy te sonoklapską niedojebaną małżowinę 5

unknown.png?width=1083&height=609

to te szybkie SSD? w PS5? XDDDDDDDD

https://kotaku.com/ps5-controllers-are-drifting-and-the-repairs-are-a-has-1846233739?utm_source=twitter&utm_medium=SocialMarketing&utm_campaign=dlvrit&utm_content=kotaku

gówno driftuje xDDD 

Opublikowano
Godzinę temu, bluber napisał:

ale jaki angielski? przecież napisane jest ze ps5 odpala 1080p XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PlayStation 5 operates with a much wider range - 1080p is seemingly the lowest recorded resolution, rising to a maximum of 1890p.

HAHAHHA KONSOLA NOWEJ GENERACJI 

tenor.gif?itemid=5536533al

...o czym ty do mnie piszesz? Ja sie odnosze do posta nad moim.

Opublikowano

Spokojnie przecież w tym roku wyjdzie horizon 2 i god of war 2!

XDDDDDDD

Opublikowano

Ciekawe czy w dójce dodadzą gameplay i fabułę, bo ruda w jedynce no cóż xD

Opublikowano

Oba aspekty w Horizonie i tak byly o niebo lepsze niz gra gowno ktora opierdoliles sobie caly profil xD

Opublikowano

Tak na pewno fabuła i gameplay były lepsze, dla niewolników niebieskiego szamba na pewno xD

Opublikowano

O, to ten cygan co przeszedł calego cyberka i zrobił refund XDD "Co za niegrywalne gówno, ale przejdę całość"

Opublikowano

typowy Polaczke, więcej mi nie trzeba. 

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

O, to ten cygan co przeszedł calego cyberka i zrobił refund XDD "Co za niegrywalne gówno, ale przejdę całość"

Serio? Jakie patusy XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czemu kurwa kazdy flagowiec xboxa to taki pierdolec bez fabuly i duszy? Napierdalam do robakow w halo, idziemy uratowac kapitana soula zamknietego w wersalce u maniaka, jezdzimy autem ktore skreca jak gowno. Niezly rap z przekazem gdzies pomiedzy call of duty a bfami XDDDDDDDDD no ale zieloni klepia sie po plecach i wmawiaja ze to klasyk i pierwszy fps jakiego swiat widzial XDDDDDDDDD

Opublikowano

Masakra botom zostala juz tylko forzunia a jak polyphony dowiezie gt7 w natywnym f o t o r e a l i z m i e to media przerwa protest zeby poinformowac o fali samobojstw wsrod zielonych 

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

W Halo jest bardzo dużo duszy

kyle-hefley-cortana-render-01.jpg?144891

Jedyna dusza Xboxa

1F5B626C-95D1-49C2-952A-1ACED07DADDC.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.