Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nawet ofi przyznał że nie ma gier na śmiecia 4.5 i tylko jaranie się dwóch klapòw fifka xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ten łeb powinni klapom dodawać do bandla z fifką -> :ragus:

Opublikowano

Fszcząsające, że na konsoli dla januszy czekaja na najbardziej januszowe serie gier.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panowie, ale was tu nie powinno być. Jakbym (pipi)a miał nową konsolę na pokładzie to wpadł bym raz dziennie się podzielić wrażeniami, a wy walczycie w cw xd 

Ale z drugiej strony tak jak ktoś pisał - kupić, zrobić zdjęcia, zebrać plusy, serca i banderasy, orzeł wylądował i do szafy na 2 lata :kaz:

Ojj niby beczunia, dystansik, SZ T Y W N I U T K O, Berlinek, Oledzik, ale czuję, że jednak gdzieś tamgłęboko piecze.

Opublikowano

No a w co tam grać? Chłopy przegrały w te stare gierki cała generacje. Podpiąć konsole, sprawdzić 120 fpsow w Gearsach, fajnie fajnie, zamknij aplikacje.

Opublikowano
4 minuty temu, Wiolku napisał:

Panowie, ale was tu nie powinno być. Jakbym (pipi)a miał nową konsolę na pokładzie to wpadł bym raz dziennie się podzielić wrażeniami, a wy walczycie w cw xd 

Ale z drugiej strony tak jak ktoś pisał - kupić, zrobić zdjęcia, zebrać plusy, serca i banderasy, orzeł wylądował i do szafy na 2 lata :kaz:

Ojj niby beczunia, dystansik, SZ T Y W N I U T K O, Berlinek, Oledzik, ale czuję, że jednak gdzieś tamgłęboko piecze.

Dokładnie Wiolku, tak bardzo i tak głęboko Cię piecze...

https://i.imgur.com/tJ18ixD.gif

Opublikowano

spencer królu złoty, pogromco niebieskiej hołoty, wysłuchaj modlitw xbotów i zbaw te niebieskie miernoty, zanim sony do końca spenetruje im groty za 350 złotych :daddy:

Opublikowano
23 minuty temu, Wiolku napisał:

No w sumie potwierdzam - wczoraj coś tam w tle ściągnąłem z GP, AC sobie lezy, a grałem dalej w Nioh 1 na PS4:)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

to niezly kur wa Xbox Series Grill zayebany

Opublikowano
33 minuty temu, Wiolku napisał:

Ci którzy mają grają, a zostały tylko dinozaury z One'ami. :( 

i ci którzy musza czekać na Plejkę, bo Sony wysrało się na Polskę dając późniejszą premierę

Opublikowano

Ogolnie na twitterze sporo osob pisze ze dostali wadliwa konsole i ida do zwrotu :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xbox World Trade Center 2 | Xbox Series X Parodies | Know Your Meme

Opublikowano

Tych filmikow troche jest z tym dymem z xklocka. 

Traci fejkiem. 

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Tutaj komuś też leciał dym, a później zaczęła wypływać jakaś ciecz

Emcg_WxXcAAtU24?format=jpg&name=large

Tu jeszcze jeden dymi

Panowie apeluje o rozwage, godzinka gry i godzinka przerwy, zdrowie najważniejsze

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Pewnie nie szanowali marki i MS ich pokarał. 

Opublikowano
1 minute ago, suteq said:

Pewnie nie szanowali marki i MS ich pokarał. 

Może, ale podobne plotki słyszałem o ps5. W obu przypadkach ciężko zweryfikować na jaką to skalę i czy w ogóle prawda. 

Opublikowano

Tylko Xbox, tego Hype trainu już nikt nie zatrzyma

EmiWC3vW8AIJQa5?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

No, faktyczynie szykuje sie powtorka z panowania 360 jak tu niektorzy wiescili :kaz:

Opublikowano

Dobrze, że jeszcze nie sprzedałem swojego XOX, mam backup :kaz:

Opublikowano

Fajnie jest spełniać swoje marzenia i choć raz kupić konsolę na premierę. 

Niezastąpione emocje :)

Opublikowano

Ja miałem wersję arcade do której później dokupiłem dysk i zero problemów przez kilka lat. Za to w PS3 fat kupionego od ziomka z tego forum padł mi napęd ;d W Switchu standardowy problem z gałkami. 

Pierwsze wersje konsol zawsze mają swoje problemy ale do tego idzie się przyzwyczaić. No ale dym z konsoli to lekki przypał xD 

Edytowane przez Ukukuki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.