Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nawet ofi przyznał że nie ma gier na śmiecia 4.5 i tylko jaranie się dwóch klapòw fifka xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ten łeb powinni klapom dodawać do bandla z fifką -> :ragus:

Opublikowano

Fszcząsające, że na konsoli dla januszy czekaja na najbardziej januszowe serie gier.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panowie, ale was tu nie powinno być. Jakbym (pipi)a miał nową konsolę na pokładzie to wpadł bym raz dziennie się podzielić wrażeniami, a wy walczycie w cw xd 

Ale z drugiej strony tak jak ktoś pisał - kupić, zrobić zdjęcia, zebrać plusy, serca i banderasy, orzeł wylądował i do szafy na 2 lata :kaz:

Ojj niby beczunia, dystansik, SZ T Y W N I U T K O, Berlinek, Oledzik, ale czuję, że jednak gdzieś tamgłęboko piecze.

Opublikowano

No a w co tam grać? Chłopy przegrały w te stare gierki cała generacje. Podpiąć konsole, sprawdzić 120 fpsow w Gearsach, fajnie fajnie, zamknij aplikacje.

Opublikowano
4 minuty temu, Wiolku napisał:

Panowie, ale was tu nie powinno być. Jakbym (pipi)a miał nową konsolę na pokładzie to wpadł bym raz dziennie się podzielić wrażeniami, a wy walczycie w cw xd 

Ale z drugiej strony tak jak ktoś pisał - kupić, zrobić zdjęcia, zebrać plusy, serca i banderasy, orzeł wylądował i do szafy na 2 lata :kaz:

Ojj niby beczunia, dystansik, SZ T Y W N I U T K O, Berlinek, Oledzik, ale czuję, że jednak gdzieś tamgłęboko piecze.

Dokładnie Wiolku, tak bardzo i tak głęboko Cię piecze...

https://i.imgur.com/tJ18ixD.gif

Opublikowano

spencer królu złoty, pogromco niebieskiej hołoty, wysłuchaj modlitw xbotów i zbaw te niebieskie miernoty, zanim sony do końca spenetruje im groty za 350 złotych :daddy:

Opublikowano
23 minuty temu, Wiolku napisał:

No w sumie potwierdzam - wczoraj coś tam w tle ściągnąłem z GP, AC sobie lezy, a grałem dalej w Nioh 1 na PS4:)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

to niezly kur wa Xbox Series Grill zayebany

Opublikowano
33 minuty temu, Wiolku napisał:

Ci którzy mają grają, a zostały tylko dinozaury z One'ami. :( 

i ci którzy musza czekać na Plejkę, bo Sony wysrało się na Polskę dając późniejszą premierę

Opublikowano

Ogolnie na twitterze sporo osob pisze ze dostali wadliwa konsole i ida do zwrotu :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xbox World Trade Center 2 | Xbox Series X Parodies | Know Your Meme

Opublikowano

Tych filmikow troche jest z tym dymem z xklocka. 

Traci fejkiem. 

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Tutaj komuś też leciał dym, a później zaczęła wypływać jakaś ciecz

Emcg_WxXcAAtU24?format=jpg&name=large

Tu jeszcze jeden dymi

Panowie apeluje o rozwage, godzinka gry i godzinka przerwy, zdrowie najważniejsze

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Pewnie nie szanowali marki i MS ich pokarał. 

Opublikowano
1 minute ago, suteq said:

Pewnie nie szanowali marki i MS ich pokarał. 

Może, ale podobne plotki słyszałem o ps5. W obu przypadkach ciężko zweryfikować na jaką to skalę i czy w ogóle prawda. 

Opublikowano

Tylko Xbox, tego Hype trainu już nikt nie zatrzyma

EmiWC3vW8AIJQa5?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

No, faktyczynie szykuje sie powtorka z panowania 360 jak tu niektorzy wiescili :kaz:

Opublikowano

Dobrze, że jeszcze nie sprzedałem swojego XOX, mam backup :kaz:

Opublikowano

Fajnie jest spełniać swoje marzenia i choć raz kupić konsolę na premierę. 

Niezastąpione emocje :)

Opublikowano

Ja miałem wersję arcade do której później dokupiłem dysk i zero problemów przez kilka lat. Za to w PS3 fat kupionego od ziomka z tego forum padł mi napęd ;d W Switchu standardowy problem z gałkami. 

Pierwsze wersje konsol zawsze mają swoje problemy ale do tego idzie się przyzwyczaić. No ale dym z konsoli to lekki przypał xD 

Edytowane przez Ukukuki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.