Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Powie mi ktoś po cholerę $ony chwalilo się tym mega hiper dyskiem, skoro i tak to na Xboxie nie dość, że chyba wszystkie gry ładują się szybciej, to i sama konsola szybciej się włącza? Co daje ten dysk poza upośledzoną pojemnością? A miało rzekomo wszystko szybciej działać jak na Xboxie, do czego klapy miesiącami się śliniły :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

Powie mi ktoś po cholerę $ony chwalilo się tym mega hiper dyskiem, skoro i tak to na Xboxie nie dość, że chyba wszystkie gry ładują się szybciej, to i sama konsola szybciej się włącza? Co daje ten dysk poza upośledzoną pojemnością? A miało rzekomo wszystko szybciej działać jak na Xboxie, do czego klapy miesiącami się śliniły :yao:

Control waży o 40% mniej, TYLE WYGRAC

Opublikowano
21 minutes ago, Shago said:

Sony czeka na nowe narzędzia developerskie. Wtedy pokaże.

Opublikowano
19 minut temu, Shago napisał:

Na wykorzystanie tych prędkości trzeba poczekać do momentu aż developerzy skupią się na nextgenach, bo w multiplatformach zarówno na Xa jak i PS5 nie ma dobrych wyników loadingów porównując do gier porządnie przystosowanych do tych sprzętów (Spider-Man wgrywa się w ile? 2 sek na PS5 a Assassins Creed w 22 sek)

Opublikowano

Jakby podsumować czym MS się chwalił przed premierą to by kartki nie starczyło. Ostatecznie nie dowiozło nawet nowej Forzy. Cebulowy GamePass jednak nieźle wyprał orzeszki w głowie niektórym. 

Opublikowano

Czekam na to podsumowanie. Wg mnie z zapowiedzianych rzeczy zabrakło tylko premiery Halo. No dawaj tą listę teoretyku.

Opublikowano
4 godziny temu, Whisker napisał:

A jest taki tytuł na Xa jak morales? Z loadingami? Chyba nie

Raczej nie. Bo tak naprawdę żeby mieć o wiele szybsze loadingi developerzy muszą wykorzystać te oddzielne systemy I/O (PS5 i Xboxy to mają) żeby ominąć rozpakowanie/pakowanie/przerzucanie plików przez CPU. A jak gierka wgrywa się do 5x razy szybciej na next genach w porównaniu do PS4/Xbox one to jest to zasługa o wiele lepszego CPU a nie wbudowanego SSD (pewnie takie same prędkości dało by radę uzyskać przy zwykłym SSD).

Opublikowano

160 zł za rozjebane serwery. 

Opublikowano

Za mała podwyżka, jak dacie jeszcze 100 więcej to obiecujemy że już będzie działało!

Opublikowano

Na Xlive nie ma problemów, bo niby jak mają być skoro garstka ludzi tapla się w tamtejszym błocie? Do Sony garną miliony, kiedy tylko jest jakaś przerwa w działaniu, albo crashe, to znaczy, że po prostu rozbudowują dla kolejnych milionów szczęśliwych ludzi. 

Opublikowano

Dawaj tą listę czego MS nie dowiózł teoretyku od siedmiu boleści.

Btw. klapiszcza jarają się graficzką w MM, a tak naprawdę graficzny mesjasz jest tylko jeden:

Opublikowano

Przecież nawet tego jeszcze nie macie na XSX. Co za żenująca platforma. Gears Tactics już był później na Xboxie od wersji pctowej. Spencer już sam na was leje, a wy że deszcz. Żenada

Opublikowano
15 godzin temu, LiŚciu napisał:

Cronge bo biegasz jak suka z cieczką bo jedna konsola wczytuje gre kilka sekund szybciej. Albo że pół murka sie inaczej odbija w wodzie. To jest cringe aktualnego gracza który za dwa fpsy więcej lub mniej klęką i robi gałe temu który da więcej. :lapka:

to nie mnie ładują w dupala z konsolą w tej samej cenie która jest za słaba żeby wczytać mgłe i z grami za 350zl, z driftującymi analogami i jeszcze te teksty o tym, że to będzie taki super szybki dysk i klapy to łykały a potem okazuje sie ze gry ładują sie jak xox i po co to kupować ten jebany małż 5? dla remastera soulsów? no beka 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przecież nawet tego jeszcze nie macie na XSX. Co za żenująca platforma. Gears Tactics już był później na Xboxie od wersji pctowej. Spencer już sam na was leje, a wy że deszcz. Żenada

Co tam krzyczysz teoretyku?

Opublikowano

Ale będzie, oj będzie.

<zaciera łapki>

Opublikowano

będzie grane w gamepassie za 4zł, trzeba wspierać takie gierki

Opublikowano
8 minut temu, bluber napisał:

to nie mnie ładują w dupala z konsolą w tej samej cenie która jest za słaba żeby wczytać mgłe i z grami za 350zl, z driftującymi analogami i jeszcze te teksty o tym, że to będzie taki super szybki dysk i klapy to łykały a potem okazuje sie ze gry ładują sie jak xox i po co to kupować ten jebany małż 5? dla remastera soulsów? no beka 

Z ta różnica ze niebiescy zajebiscie się z ta konsola bawią i grają w zajebiste gry. Również ze wstecznej. A reszta mierzy kutala licząc fpsy i czasy ładowania. Nie znam niebieskiego gracza który by miał z tym kompleks. Konsola się sprzedaje, gry się sprzedają a przegrywy robią fanbojskie wyliczanki. Reality. I albo bierzesz to na klatę albo sraj się dalej. 

Opublikowano

Bo niebiescy to jebane przegrywy i oszusci? Cewki piszczą? CO WY PIERDOLICIE JA NIC NIE SLYSZE.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Z ta różnica ze niebiescy zajebiscie się z ta konsola bawią i grają w zajebiste gry. Również ze wstecznej. A reszta mierzy kutala licząc fpsy i czasy ładowania. Nie znam niebieskiego gracza który by miał z tym kompleks. Konsola się sprzedaje, gry się sprzedają a przegrywy robią fanbojskie wyliczanki. Reality. I albo bierzesz to na klatę albo sraj się dalej. 

jakie to są gry wymieniaj 

Opublikowano

Po co wymieniać jak zielone barachło podważy KAŻDĄ grę. To jak walka z wiatrakami. Lekko upośledzonymi ale jednak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.