Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

No tam raczej nie ma takich trybów. Nieuronicznie odpowiadając mogą po meczu podliczać punkty.

no to szykuje się niezły pojedynek xd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Boty kirwa jakie odwazne kozacza do swiezaka a gosc wszedl do cw jak do siebie, wyjebal sztuke inczowi i wyszedl. To jest wlasnie niebieska krew

Opublikowano

Whiskas jak się do Mazzeo rzuca hahahahaha

W coda zagrajcie, będzie najłatwiej.

BTW dajcie spokój z tym alterami, od kiedy PPE.pl oddzieliło się od forumka to trochę nowych użytkowników tu napłynęło. Także nie przejmuj się @PanKamil, to forum tak ma, jak ktoś nowy to od razu alter :potter:

Opublikowano

E47003E6-BEE7-4F10-B3AB-08D10196207D.thumb.jpeg.a94e41fc8fcb616b3968740af54f5a2b.jpeg
I tak to sie zyje z ta najpotezniejsza konsola swiata. Po tym jak Ori okazalo sie najwiekszym klamstwem generacji zostala mi forza, walking simy i pesik, same exy i oczywiscie wszystko dzieki wstecznej :pawel: Spencer byku szacun, dalem sie nabrac ze cos tam moze ciekawego udalo wam sie stworzyc ale koniec koncow gdyby nie sonka to bym musial chyba zmienic hobby i zaczac wedkowac w przereblu

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

I tak to sie zyje z ta najpotezniejsza konsola swiata. Po tym jak Ori okazalo sie najwiekszym klamstwem generacji zostala mi forza, walking simy i pesik, same exy i oczywiscie wszystko dzieki wstecznej :pawel: Spencer byku szacun, dalem sie nabrac ze cos tam moze ciekawego udalo wam sie stworzyc ale koniec koncow gdyby nie sonka to bym musial chyba zmienic hobby i zaczac wedkowac w przereblu

Ciekawe na czym ograłeś "Call of the Sea", czy Forzę Horizon i "Tell me why"? Na PS5? Tak myślałem.  Ograł w ramach XGP kilka gier za które nic nie zapłacił i je bardzo chwalił, a teraz będzie zgrywał kozaka przed kolegami w CW, że nie ma gier na Xboxie :yao:. Ciekawe co w tym czasie ograł na PS5..

Ori? Największym kłamstwem minionej generacji jest fakt, że Ori 2 nie został grą generacji.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

No jak mu się najbardziej podoba Blair Witch czy Tell me Why to od Ori musiał dostać strzała w pysk.

Opublikowano

Gearsy się nie podobają, Ori chooyowy. Można upaść niżej i nadal nazywać się graczem? Współczuję mocno 

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Jaki był powód nie wydania Medium na Xone? 

Oficjalnie sprzęt nie dałby rady WIZJI twórców, nieoficjalnie nie chcieli kolejnego cyberpunka.

Opublikowano
10 godzin temu, Whisker napisał:

No Panowie mamy tu bohatera, a może choć w Battlefield Cię rozjebie po mapie jak gnój po polu :D

Jakakolwiek szczelanka i będziesz rozmazany po podłodze jak rozdziałka w grach na PS5.

dawaj koorwa na ring pijaku.

Opublikowano
3 godziny temu, PanKamil napisał:

Piękny temat xd chyba zostanę tu na dłużej. 

Raz w CW, na zawsze w CW :-)

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

Jakakolwiek szczelinka i będziesz rozmazany po podłodze jak rozdziałka w grach na PS5.

dawaj koorwa na ring pijaku.

Z klapami to jest tak, że umawiają się na granie przed całym forumkiem, a później cykorzą. Bluber coś o tym wie.

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Ciekawe na czym ograłeś "Call of the Sea", czy Forzę Horizon i "Tell me why"? Na PS5? Tak myślałem.  Ograł w ramach XGP kilka gier za które nic nie zapłacił i je bardzo chwalił, a teraz będzie zgrywał

>Bardzo chwalil

>dwa statusy ze to spoko gierki do ogrania jedna reka

W Ori czuc ze ktos tam wlozyl serce w gre, mozna oko nacieszyc ale 10 godzin w kolko tego samego to jednak za duzo, dajcie spokoj

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

ale 10 godzin w kolko tego samego to jednak za duzo, dajcie spokoj

Piękny opis eksów $ony :)

Opublikowano

TW_Available-Today_Coming-Soon_templates

Tymczasem  w niebieskim bagnie:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Opublikowano

No nie gadaj ze to nie fake?

Kurwa Spencer, znów będą mnie kolana bolały, chodz tu do mnie mordo.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gruszczyk na ppe.pl potwierdził więc na 100% nie fake :nosacz3::mevek:

Opublikowano

Wiadomo, że za dostęp do gier płaci się mniej, niż za ich posiadanie. No i fakt, że za takie szroty nie dałbym tyle, poebao

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Spencer zapowiedział Dirt 5 w Passie i aż przypomniał mi się post schabka z Grudnia XDDDDD

W dniu 29.12.2020 o 20:18, schabek napisał:

No pogralem dzisiaj sobie na sonce w Dirt 5 (to taka gierka jak Forza Horizon jak cos) i powiem ze no spoko moze byc szalu nie ma ale ujdzie ale kurwa jak mozna kupowac dla takiej gierki kloca za 23 bomby xDDDDDDDDDD I napierdalasz tymi samochodami przez reszte generacji bo nic innego nie ma zamiast kupic* ps5 i grac we wszystko co chcesz

*Kupic jak bedzie dostepne oczywiscie bo elita gamingu wykupila na calym swiecie. Tymczasem dzisiaj na spacerze z psem kichnalem ostro w chuj i w pobliskim mediaexpercie 4 zakurzone xkurwy z polek spadly. To taka ciekawostka ode mnie.

Klapy jak zwykle przegrywy.

Opublikowano

Co za kurwa jebani hipokryci. Jak ogrywalem dirta na ps5 to pisali ze gowno ale teraz jak juz swiat dawno o tej gierce zapomnial to debile skacza pod sufit i blagaja zeby to nie byl fejk XDDDDDDDDDDD ciekawe czy spencer doplacil za wsparcie dualsensa :yao: grajcie se w tego dirta 4.5 ja tam nawet nie zamierzam pobrac bo to polprodukt w porownaniu z wersja na ps5

Opublikowano

Oferta fajna a co do fanów xboxa to chyba kurwa trzeba im wytłumaczyć co to jest praca i zarabianie pieniędzy skoro 300 zł to nieosiągalny pułap xd 

Opublikowano

TYLKO GODRIZON 4, szkoda neta na dirta, lepiej zostawić ten ochłap klapom bo lepszej ścigałki nie ma małża

Edytowane przez Czoperrr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.