Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
28 minut temu, schabek napisał:

To jednak sztuka bo wylapac warna w temacie gdzie jest przyzwolenie na slodzenie sobie od plejkurwiarzy i xsmieciarzy to nie wiem co trzeba zrobic. Chyba spierdolic sie na pada i wstawic fotke

No z tym to poleciał przyznaje, obspermiony pad to trochę za dużo :D ale legendą zostanie :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jakie forum taka legenda..... Wiecie nie wiem co się stało z forum PSX extreme z miesiąca na miesiąc mniej mi się chce tutaj wchodzić. Dzisiaj widzę poruszenie w cw myślałem że nabijacie się z wczorajszego Directa Nintendo to zerkne i co widzę ktoś się spuścił na pada. Innego dnia wchodzę na forum to ktoś wysyła zdjęcie kupy na PW. A jeszcze innego ktoś sam ze sobą postuje w alkoholowej delirce. 

Opublikowano

Niestety ale degeneracja społeczeństwa postępuje i nie omija to także graczy, którzy w większości jako odludki i stulejarze są szczególnie na te zagrożenie podatni.

Opublikowano
7 minut temu, blantman napisał:

Jakie forum taka legenda..... Wiecie nie wiem co się stało z forum PSX extreme z miesiąca na miesiąc mniej mi się chce tutaj wchodzić. Dzisiaj widzę poruszenie w cw myślałem że nabijacie się z wczorajszego Directa Nintendo to zerkne i co widzę ktoś się spuścił na pada. Innego dnia wchodzę na forum to ktoś wysyła zdjęcie kupy na PW. A jeszcze innego ktoś sam ze sobą postuje w alkoholowej delirce. 

I tak nikt nie przebije masakratosa który nasrał obcemu kolesiowi na maskę samochodu

Opublikowano

Drodzy koledzy, kochani konsolomaniacy. Jestem ciekaw waszych opinii na temat wyższości wspaniałej konsoli XSX nad równie cudowną konsolą PS5. Jakie są wasze odczucia w tym temacie. Czy technologiczny majstersztyk przekładacie nad upojną moc gier ekskluzywnych? Czy grafikę stawiacie wyżej niż gameplay?  A może macie jakieś ciekawe opinie na temat polityki cenowej obu korporacji? Szalenie ciekaw jestem waszych opinii drodzy koledzy.

Opublikowano
18 minut temu, blantman napisał:

Była kulturalna beka z directa w nocy. Potem wpadł nayebany whisker i skończyło się jak zwykle  :/

Opublikowano

Beka to wczoraj była z Xa i tego co pokazali o 18:00, akurat Nintendo coś pokazało w tym Remaster świetnej Zeldy Skyward Sword

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał:

Nie wiem czy kiedykolwiek wcześniej ktoś wyłapał bana z powodu tego tematu. Jakby nie było, przechodzi do legendy forumka :yao:

pfffff

21 minut temu, Czoperrr napisał:

Niestety ale degeneracja społeczeństwa postępuje i nie omija to także graczy, którzy w większości jako odludki i stulejarze są szczególnie na te zagrożenie podatni.

a ja mysle ze dla nich to się nic nie zmieniło, ba, ,hale ze się nawet nie zorientowali.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Beka to wczoraj była z Xa i tego co pokazali o 18:00, akurat Nintendo coś pokazało w tym Remaster świetnej Zeldy Skyward Sword

Ty dalej nie rozumiesz ze wczoraj był pokaz technologii a nie gier które dodali ze wsparciem 60fps?

Opublikowano

Beka z boosta do wstecznej za darmoszke, ale jaranko zeldą HD za full prjasa  :dafuq::yao:

Opublikowano

W sumie to co to nintendo odpierdala ostatnio? Konsolki sprzedają się jak pojebane, śpią kintoki na pieniądzach a jedyne co wydają to remastery z wii i wii u xd

Opublikowano

Nie wierzę, że to zrobił xD

Skąd się biorą tacy ludzie

Opublikowano

Spokojnie, konsola jest dopiero prawie 4 lata na rynku, daj im się kurwa rozkręcić 

Opublikowano
3 godziny temu, Ins napisał:

Ja jeszcze bym prosił szanownych użytkowników, niezależnie od obozu, o nie cytowanie wysrywów tej dwójki.

@eX4cT_PL :)

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Aż sie boje już cokolwiek napisać :/

Pisz, pisz.

Opublikowano
4 godziny temu, Whisker napisał:

No piękny przykład wyższego poziomu kultury, sam wypierdalaj z takim rynsztokiem

Mam ci przypomnieć twoje wyrzygi hipokryto? Sam wyzywałeś ludzi od "kurew" a teraz piszesz coś o kulturze? 

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, Whisker ominął kulę, nie prowokujcie go już dalej. Niech tylko pamięta jak skończył donatello.

Znalezione obrazy dla zapytania: sopranos paulie template

No raczej legendy nie przebije jakos nie mam zamiaru robić zdjęcia swojej spuścizny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.