Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak, tak. Boty jakie spece od emocji i scenariusza, no nie mogę. 

Zapamiętajcie - jedyne właściwe konsolowe doświadczenie to sony playstation. Cała reszta goni peleton. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

jedyne właściwe konsolowe doświadczenie to sony playstation

Jedynie jeśli całe życie trzymasz konsolową głowę w przysłowiowej dupie. Gdybym miał siedzieć tylko na Plejce to już dawno przestałbym grać.

Opublikowano

FA416865-0425-430C-B4A8-DD815D955183.jpeg.213c0ad9d32253d6c42554916f40ad1d.jpeg

6DFC3FFF-38BF-40B9-9C42-56BEDE9D2A97.jpeg.eb31d6aec8985813fc2c4bb151f0b617.jpeg

Niedzielny rebus kochani. Pierwsza poprawna odpowiedz wygrywa plusika

Opublikowano

Proszę zmienić nazwę tematu na "Depresja klapa" :notbad:

Opublikowano

Odgaduje hasło : xsraka stara coorwa tłusta yebana , obesrana siada na domestosie

Opublikowano

Tlou2?- oj było płakane jak to w dorosłej grze dla dorosłych ludzi, ciężko było powstrzymać łzy gdy widziało się jak spierdolili tę markę 

gays done? mocna dorosłość i emocje bo jest krew i gość płacze po żonie  :(

God of war? Ależ piękna relacja ojca z synem, płakałem nie raz!

Death stranding? Oj tak, ostre ciareczki i dużo dorosłości gdy sikało się na trawę i wyrosły holo grzyby

Podsumowując exy sony to można śmiało powiedzieć że to produkcje dla mega dorosłych ludzi i bardzo męskich mężczyzn którzy nie boją się uronić łzy, od siebie polecam jeszcze grę horizon daun w chuy. Płakałem przez całą grę 

Opublikowano

To już bardziej dorosłe jest granie w wowa, gdzie z gildią uratowaliśmy typa przed popełnieniem samobója xD

Opublikowano

E @Pupcio fajnie, ale ty jeszcze masz przecież chwilkę do dorosłości :)

Opublikowano

Nie. To wy jesteście starymi dziadami z kredytami, żoną i dziećmi które wami gardzą bo jesteście klapami i jako że jestecie po 30stce to pewnie wasze ostatnie lata na tym padole. Ja? Zdrowy, prężnie rozwijający się, uprawniający czynny seks z wieloma kobietami młody dorosły mężczyzna grający od czasu do czasu pykający w piekielnie dobre gry wideo (red dead redemption) i dla zabawy masakrujący niebieskie larwy  :)

Opublikowano

Natomiast w temacie awaryjności plejśmiecia dalej beka... cewki, wiatraki, samorozładowujące się pady... 

a te niebieskie karakany próbowały wmawiać ludziom, że to Xbox jest awaryjną konsolą i siali propagandę na poziomie pisiorów. Tfu

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie. To wy jesteście starymi dziadami z kredytami, żoną i dziećmi które wami gardzą bo jesteście klapami i jako że jestecie po 30stce to pewnie wasze ostatnie lata na tym padole. Ja? Zdrowy, prężnie rozwijający się, uprawniający czynny seks z wieloma kobietami młody dorosły mężczyzna grający od czasu do czasu pykający w piekielnie dobre gry wideo (red dead redemption) i dla zabawy masakrujący niebieskie larwy  :)

Jak ja byłem w twoim wieku...:cool2:

Opublikowano

No coś w tym jest co napisał. Tylko w ta cześć odnośnie sexu nie wierze:D

Opublikowano

Proszę uwierzcie mi, codziennie mam nową gorącą mamuśke z mojej okolicy!

Opublikowano
42 minuty temu, Starh napisał:

To już bardziej dorosłe jest granie w wowa, gdzie z gildią uratowaliśmy typa przed popełnieniem samobója xD

Jak zmarnował kilkanaście lat życia na wowika, to się nie dziwię, że był na skraju wytrzymałości.

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

No coś w tym jest co napisał. Tylko w ta cześć odnośnie sexu nie wierze:D

Wkladanie pindola do puszek po monsterku to jeszcze nie uprawianie czynnego seksu.

Opublikowano

Chyba w SV, ale zawsze to lepsze niż konikowanie do protagonistek plejstejszyn. 

Days gone proszę nie obrażać bo fajna gierka z dużym randomem akcji, które mogą sie tam wydarzyć + ostatni twist na koncu robi robotę. Ale ogólnie to fabulka 16+, a nie zadne dorosłe pierdy. 

Wy klapersi to chyba w dobre gierki nie graliście z porządnym story telling, bo jak wrzucacie do porównań GOWa, które ma upośledzoną relacje syn-ojciec i jest przerysowane do bólu to ja nawet nie. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/154706/dualsense-od-ps5-szybko-sie-popsuje-firma-przeprowadzila-interesujace-testy.html

Cytat

DualSense od PS5 szybko się popsuje. Firma przeprowadziła interesujące testy

sprzęt posłuży użytkownikowi około 417 godzin

Bateria na 4h, żywotność pada na 400h, jebania niebieskich robali ciąg dalszy  :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Kurde mówiłem żeby nie wyłączać dziadkowi mejmowi ps3 bo przyjdzie i będzie mówił że poprzednia generacja była słaba  :/

o jest ofi, kstatnio sprawdzałem tematy goty 2017 aka najlepszy gejmingowy rok na świecie i ten gosc zaglosowal na horizona xDD

MASAKRA

Opublikowano

No Mariany i Girsy nie są wyżej pod tym względem.

Opublikowano

Czaicie mieć w 2021 ps3 jako główną platformę do grania i jeszcze mieć czelność wypowiadać się tutaj? Archeologa tutaj mamy. 

Opublikowano

Najbardziej dorosła jest ulubiona gra Pupcia:

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Kurde mówiłem żeby nie wyłączać dziadkowi mejmowi ps3 bo przyjdzie i będzie mówił że poprzednia generacja była słaba  :/

o jest ofi, kstatnio sprawdzałem tematy goty 2017 aka najlepszy gejmingowy rok na świecie i ten gosc zaglosowal na horizona xDD

MASAKRA

No goty, lepsze od rdr2 nawet ze śniegiem z dlc który byl juz przed rockstarem rok wcześniej. 

Opublikowano

Ja tam mejma szanuję, ma elegancko wypierdolone w jakiś chory wyścig ogrywania wszystkiego na tu i teraz.

Szkoda, że męczy się na PS3 akurat bo to chyba najgorsza stacjonarka jaką w życiu posiadałem, ale widać że zajawkowicz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.