Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak, tak. Boty jakie spece od emocji i scenariusza, no nie mogę. 

Zapamiętajcie - jedyne właściwe konsolowe doświadczenie to sony playstation. Cała reszta goni peleton. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

jedyne właściwe konsolowe doświadczenie to sony playstation

Jedynie jeśli całe życie trzymasz konsolową głowę w przysłowiowej dupie. Gdybym miał siedzieć tylko na Plejce to już dawno przestałbym grać.

Opublikowano

FA416865-0425-430C-B4A8-DD815D955183.jpeg.213c0ad9d32253d6c42554916f40ad1d.jpeg

6DFC3FFF-38BF-40B9-9C42-56BEDE9D2A97.jpeg.eb31d6aec8985813fc2c4bb151f0b617.jpeg

Niedzielny rebus kochani. Pierwsza poprawna odpowiedz wygrywa plusika

Opublikowano

Proszę zmienić nazwę tematu na "Depresja klapa" :notbad:

Opublikowano

Odgaduje hasło : xsraka stara coorwa tłusta yebana , obesrana siada na domestosie

Opublikowano

Tlou2?- oj było płakane jak to w dorosłej grze dla dorosłych ludzi, ciężko było powstrzymać łzy gdy widziało się jak spierdolili tę markę 

gays done? mocna dorosłość i emocje bo jest krew i gość płacze po żonie  :(

God of war? Ależ piękna relacja ojca z synem, płakałem nie raz!

Death stranding? Oj tak, ostre ciareczki i dużo dorosłości gdy sikało się na trawę i wyrosły holo grzyby

Podsumowując exy sony to można śmiało powiedzieć że to produkcje dla mega dorosłych ludzi i bardzo męskich mężczyzn którzy nie boją się uronić łzy, od siebie polecam jeszcze grę horizon daun w chuy. Płakałem przez całą grę 

Opublikowano

To już bardziej dorosłe jest granie w wowa, gdzie z gildią uratowaliśmy typa przed popełnieniem samobója xD

Opublikowano

E @Pupcio fajnie, ale ty jeszcze masz przecież chwilkę do dorosłości :)

Opublikowano

Nie. To wy jesteście starymi dziadami z kredytami, żoną i dziećmi które wami gardzą bo jesteście klapami i jako że jestecie po 30stce to pewnie wasze ostatnie lata na tym padole. Ja? Zdrowy, prężnie rozwijający się, uprawniający czynny seks z wieloma kobietami młody dorosły mężczyzna grający od czasu do czasu pykający w piekielnie dobre gry wideo (red dead redemption) i dla zabawy masakrujący niebieskie larwy  :)

Opublikowano

Natomiast w temacie awaryjności plejśmiecia dalej beka... cewki, wiatraki, samorozładowujące się pady... 

a te niebieskie karakany próbowały wmawiać ludziom, że to Xbox jest awaryjną konsolą i siali propagandę na poziomie pisiorów. Tfu

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie. To wy jesteście starymi dziadami z kredytami, żoną i dziećmi które wami gardzą bo jesteście klapami i jako że jestecie po 30stce to pewnie wasze ostatnie lata na tym padole. Ja? Zdrowy, prężnie rozwijający się, uprawniający czynny seks z wieloma kobietami młody dorosły mężczyzna grający od czasu do czasu pykający w piekielnie dobre gry wideo (red dead redemption) i dla zabawy masakrujący niebieskie larwy  :)

Jak ja byłem w twoim wieku...:cool2:

Opublikowano

No coś w tym jest co napisał. Tylko w ta cześć odnośnie sexu nie wierze:D

Opublikowano

Proszę uwierzcie mi, codziennie mam nową gorącą mamuśke z mojej okolicy!

Opublikowano
42 minuty temu, Starh napisał:

To już bardziej dorosłe jest granie w wowa, gdzie z gildią uratowaliśmy typa przed popełnieniem samobója xD

Jak zmarnował kilkanaście lat życia na wowika, to się nie dziwię, że był na skraju wytrzymałości.

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

No coś w tym jest co napisał. Tylko w ta cześć odnośnie sexu nie wierze:D

Wkladanie pindola do puszek po monsterku to jeszcze nie uprawianie czynnego seksu.

Opublikowano

Chyba w SV, ale zawsze to lepsze niż konikowanie do protagonistek plejstejszyn. 

Days gone proszę nie obrażać bo fajna gierka z dużym randomem akcji, które mogą sie tam wydarzyć + ostatni twist na koncu robi robotę. Ale ogólnie to fabulka 16+, a nie zadne dorosłe pierdy. 

Wy klapersi to chyba w dobre gierki nie graliście z porządnym story telling, bo jak wrzucacie do porównań GOWa, które ma upośledzoną relacje syn-ojciec i jest przerysowane do bólu to ja nawet nie. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/154706/dualsense-od-ps5-szybko-sie-popsuje-firma-przeprowadzila-interesujace-testy.html

Cytat

DualSense od PS5 szybko się popsuje. Firma przeprowadziła interesujące testy

sprzęt posłuży użytkownikowi około 417 godzin

Bateria na 4h, żywotność pada na 400h, jebania niebieskich robali ciąg dalszy  :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Kurde mówiłem żeby nie wyłączać dziadkowi mejmowi ps3 bo przyjdzie i będzie mówił że poprzednia generacja była słaba  :/

o jest ofi, kstatnio sprawdzałem tematy goty 2017 aka najlepszy gejmingowy rok na świecie i ten gosc zaglosowal na horizona xDD

MASAKRA

Opublikowano

No Mariany i Girsy nie są wyżej pod tym względem.

Opublikowano

Czaicie mieć w 2021 ps3 jako główną platformę do grania i jeszcze mieć czelność wypowiadać się tutaj? Archeologa tutaj mamy. 

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Kurde mówiłem żeby nie wyłączać dziadkowi mejmowi ps3 bo przyjdzie i będzie mówił że poprzednia generacja była słaba  :/

o jest ofi, kstatnio sprawdzałem tematy goty 2017 aka najlepszy gejmingowy rok na świecie i ten gosc zaglosowal na horizona xDD

MASAKRA

No goty, lepsze od rdr2 nawet ze śniegiem z dlc który byl juz przed rockstarem rok wcześniej. 

Opublikowano

Ja tam mejma szanuję, ma elegancko wypierdolone w jakiś chory wyścig ogrywania wszystkiego na tu i teraz.

Szkoda, że męczy się na PS3 akurat bo to chyba najgorsza stacjonarka jaką w życiu posiadałem, ale widać że zajawkowicz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.