Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Jedyny minus to fakt że na razie te porty pecetowe wychodzą z opóźnieniem względem edycji konsolowej ale to z czasem powinno się zmienić

Nie wiem jak te biedne klapki to przeżyją , gdy ten dzień nastąpi.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 943,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dwie nadworne xboxowe pizdy drugi dzien swietuja ze zagraja w najwieksze gowno jakie sony wysralo. Co to by bylo jakby ze stolu spadlo im cos faktycznie wartego uwagi a nie smiec bejsbol syf gowno chlam

Opublikowano

Większość już exy z Sonki ograło wiec idź na kibel i spuść trochę powietrza z siebie.

Opublikowano

No niestety, klapy dziś straszny opór na spuście :notbad:

Opublikowano

Święta, a ci siedzą i się napierdalają o gierki xd

Ja rozumiem, że święta i grać w gierki. O tak. Nawet na nokia 3310.

To już bym wolał walczyć na forum judaizm.pl

Opublikowano

Ten temat przestaje mieć jakikolwiek sens. Boty po latach upokorzeń zachowują się jak podwórkowe psy spuszczone ze smyczy. Ta nieuzasadniona agresja, wyzwiska, personalne podjazdy, ogólne chamstwo i zerowy poziom intelektualny wypowiedzi. CW przez to zgraje na czele z deepthroatem i exactem i mniej groźnymi kundelkami jak dee straciło zupełnie na klimacie. O patologii widocznej na filmiku wrzuconym przez liścia z przyzwoitości się już nawet nie wypowiadam. Zajmijcie się Panowie może patostreamingiem a póki co trzeba poczekać na jakieś nowe pokolenie zielonych nie wychowanych w gownie i wieloletnich upokorzeniach, nie skażonym tym community, które wyrosło  w duchu porażki..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Te ostatnie uprawiane fikoły przez niebieskich pokraków, to najlepsze co w tym temacie się ostatnio przewija XDDD

Opublikowano

Te plusy od Liścia dla izonka xDDD

Opublikowano

FrayedPastelBarb-size_restricted.gif

Opublikowano

Cieszące się na wieść o exach Sony portowanych PC x-boty to kalkulacyjny dowód ich desperacji. Wreszcie zapoznają się z terminem "gra" a nie "usługa".  Zielona cyberszarańcza.

Opublikowano
20 minut temu, Nemesis napisał:

Cieszące się na wieść o exach Sony portowanych PC x-boty to kalkulacyjny dowód ich desperacji. Wreszcie zapoznają się z terminem "gra" a nie "usługa".  Zielona cyberszarańcza.

Czym są wiec klapy kupujące Xboxa?

4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Przecież nikt nawet nie ściągnie tego MLB, chodzi o to, że Sony rucha swoich fanów bez mydła. 

Ja tam ściągnę, ostatni raz grałem chyba na pegazusie, jestem ciekaw czy gra się zmieniła.

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Czym są wiec klapy kupujące Xboxa?

Potraktuj to jako akt łaski wspierania przegranej sprawy, jaką jest Xbox. 

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Przecież nikt nawet nie ściągnie tego MLB, chodzi o to, że Sony rucha swoich fanów bez mydła. 

Nikt nie czuje się ruchany, to doprawdy urocze, że Sony musi ratować tego crappassa swoimi grami. Wiecie, taka trochę pomoc dla uchodzców.

Jeśli nawet konkurencja ci pomaga z litości, to wiedz że jesteś do bani totalnie ;)

Opublikowano

MLB? Normalnie w życiu bym nie wydał na to nawet 50zl, ale że Sony po wyruchaniu swoich fanów bez mydła na 350zł daje tą grę w dniu premiery do God Passa, to z ciekawości sprawdzę za darmochę na czym baseball polega.

Rany, ależ ten MLB w God Passie w dniu premiery to jest spluniecie na twarz swoich fanów przez $ony :yao:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

Ex_GDj3XIAU7uk8?format=jpg&name=small

Ex_GEZDXIAMUdHj?format=jpg&name=small

Ex_GElGXIAAen7B?format=jpg&name=medium

Ex_GE4JXEAcOFBB?format=jpg&name=medium

Niby śmieszne ale też z drugiej strony świetnie pokazuje w jakiej rzeczywistości żyją klapy, skoro tworzą takie memy.

Pan Spencer jak by chciał to by kupił to obesrane Sony i zamknął je w pizdu dla dobra branży...

Opublikowano

Phil nawet nie potrafi zamknąć własnej lodówki, a co dopiero Sony.

Opublikowano

Pan Spencer to może najwyżej chcieć bo i tak Nadella woli pobujać w chmurze.

Opublikowano
10 minut temu, Soul napisał:

Pan Spencer jak by chciał to by kupił to obesrane Sony i zamknął je w pizdu dla dobra branży...

Wstawaj zesrałeś się

14 minut temu, Shago napisał:

Sony po wyruchaniu swoich fanów

Sony miało chuja do gadania, MLB jest wydawcą na Xboxie

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

Sony miało chuja do gadania, 

Serio w to wierzysz?

Wydawcą mogło być MLB ale taka decyzja nie mogła zapaść bez wiedzy i zgody Sony, to w końcu ich gra, wyprodukowana za ich pieniądze, a nad grą pracowali pracownicy Sony którym Sony płaci pensje 

Opublikowano
36 minut temu, Soul napisał:

Boty zatopiły się już nawet poniżej szamba w jakim tkwią, a patostreamer jest na czele tej postępującej porażki. Ten jad, ta nienawiść, nie wiem jakiś chłop mający plejkę w podstawówce spuszczał wam wpierdol, że tak nienawidzicie Sony?

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.