Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czy ja wiem, dopóki klapy się nie obudzą i robią wyniki to chyba noc mu nie grozi

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak na poważnie to moim zdaniem Jim Ryan to kompetentny biznesmen, koleś odpowiada w dużej mierze za sukces PlayStation w Europie, PS5 radzi sobie bardzo dobrze, wie gdzie leży pieniądz i że wydanie gier PlayStation Studios na PC przyniesie sporo kasy.

Z drugiej strony nie da się ukryć że może wzbudzać pewna niechęć, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale gdy czytam jego wypowiedzi to często zdarza się że towarzyszy im Vibe w stylu Dona Mattricka kiedy np. mówi zapytany o wsteczną odpowiada "kto chciałby grać w stare gry?" albo odpowiadając na pytanie o mały rozmiar dysku w Ps5 mówi że nie słyszy żeby ktoś się skarżył xd

O wydaniu z MLB w gamepassie musiał wiedzieć, nie wierzę w teorie w rodzaju tych że Hitler nie wiedział o holocauscie, ale pewnie nie spodziewał się takiej negatywnej reakcji, bo taka decyzja to dla niego po prostu biznes i wątpię że patrzy na swoją firmę przez pryzmat tożsamości i wierności marce tak jak niektórzy tutaj.

Także podsumowując uważam że to dobry biznesmen, ale kiepski PRowiec. Czyli podobnie jak Mattrick z Xboxa który też biznesowo wypadał bardzo ok, ale PRowo był tragiczny.

Opublikowano

No ale serio, aż tak desperacko szukacie szpili do wbicia, drodzy xszambiarze? Walczycie grą o amerykańskiej lidze baseballa w gamepassie? Serio? Przecież tę serię w Polsce ogrywają może 4 osoby. Ech, dawno nie było tu tak bezsensownego i miałkego tematu do polemniki.

To już lepiej chyba byłoby porozmawiać o lodówkach. O...

https://www.benchmark.pl/aktualnosci/microsoft-bedzie-produkowal-lodowki-w-ksztalcie-xbox-series-x.html

Także, chyba do serca wzięli sobie to "granie na lodówkach" ;)

Opublikowano

Temat dogorywa, ale o czymś Boty muszą pisać do 2025 roku i nadejścia oczekiwanych premier

Opublikowano

Nie mają już żadnych argumentów to sobie wmawiają, że temat umiera. Miejcie honor jak schabek i wywieście białą flagę. Xbox wygrał :)

Opublikowano

Xbox wygrał w social mediach i dotrzymaja słowa i zrobią lodóweczki :fsg: Moze sobie kupię, zeby miec pod reka schłodzone MD do sesji giercowania

Opublikowano

Nie chcę psuć świątecznego nastroju niedobitkom klapersów, ale zielona awangarda gamingu właśnie wcisnęła hamulec bombom prawdy i osłabiła tsunami kpin. Po ostatniej fali aktów kapitulacji że strony niewolników marki, realnym stało się zagrożenie przedwczesnym zamknięciem tematu że względu na brak niebieskich zawodników. Taki więc docencie ten rycerski gest, docencie standardy moralne których jako społeczność klapy nie są w stanie osiągnąć :xboss:

Opublikowano

MS to nawet i wysłuchał fanów, jak chcieli zrobić podwyżki na live, to ich posłuchali, że to zły pomysł jednak. A u sony? Tam jak wystawisz gówno zapakowane w złotą wstążkę za 350 zł to od razu się rzucą i żadna niebieska pokraka nie będzie protestować XD

Opublikowano

Narazie luzik bo przecież chodzi tylko o jakiś zyebany baseball.

Ale.. co będzie jeśli na tym się nie skończy? :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Czy ja wiem, dopóki klapy się nie obudzą i robią wyniki to chyba noc mu nie grozi

Ile Ryan by nie szczał na twarz swoim wyznawcom, to efekt wyparcia (który sie wytworzył z tego wycierania sików z gęby), pozwala mu spokojnie realizować swój plan równoczesnego wydawania w przyszłości exów na PS5 i PC. Te najbardziej fanatyczne klapki i tak sobie dorobią do tego pozytywne argumenty, kasa wleci do kieszeni Sony, biznes będzie się krecił.

A w dalszej przyszłości może nawet Ryan'ek zacznie wydawać exy na XSX, gdzie ogra sie je za 4zł w Godpassie.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Serio w to wierzysz?

Po coś się MLB z Sony sądziło, z łaski swojej tego nie zrobili. Ale z tym szkockim łbem za sterów jest jakieś 10% szans że mogli przytaknąć na ten pomysł. Mi tam taka sytuacja pasuje bo

1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Cos czuje ze ten Ryan dlugo nie popracuje w Sony XD

Całuję :*

Figuś

Opublikowano

Patrząc po ilościach postów to WY BOTY obesrane całe święta będziecie siedzieć i pisać te swoje zazdrosne żale? Ja wiem że nie macie w co grać ale może nie wiem Netflixa na Xboxie pooglądajcie, baterie wymieńcie czy inny chuj bo ilość postów botów przekracza dopuszczalną normę a zainteresowanie Bejsbolem sięga zenitu. 

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Patrząc po ilościach postów to WY BOTY obesrane całe święta będziecie siedzieć i pisać te swoje zazdrosne żale? Ja wiem że nie macie w co grać ale może nie wiem Netflixa na Xboxie pooglądajcie, baterie wymieńcie czy inny chuj bo ilość postów botów przekracza dopuszczalną normę a zainteresowanie Bejsbolem sięga zenitu. 

Morda tam.  Tylko ty deklu oglądasz Netflixa przez apke PlayŚmiecia. 

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

No ale serio, aż tak desperacko szukacie szpili do wbicia, drodzy xszambiarze? Walczycie grą o amerykańskiej lidze baseballa w gamepassie? Serio? Przecież tę serię w Polsce ogrywają może 4 osoby. Ech, dawno nie było tu tak bezsensownego i miałkego tematu do polemniki.

To już lepiej chyba byłoby porozmawiać o lodówkach. O...

https://www.benchmark.pl/aktualnosci/microsoft-bedzie-produkowal-lodowki-w-ksztalcie-xbox-series-x.html

Także, chyba do serca wzięli sobie to "granie na lodówkach" ;)

Co kurwa? XD  zamknięte serwery, zamknięcie Japan Studio ( Blodborne? Coś, ktoś?) gry na premierę w abonamencie z czipsów vs gry za 350 zł. Abo z ponad 300 grami vs jakieś śmieszne rzuty, żeby zamknąć mordę niewolnikom. Mocniejsza konsola vs piszczące cewki. Serio Mędrek? Serio? 

No i największy argument 

Spoiler

Brak @Whiskerw znajomych

Opublikowano

Whiskey jaki wkurw, pewnie do końcówki Valhalli się zbliża.

4B517B9F-5E63-4D61-A3C3-3C14C56FB2CA.jpeg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Whiskey jaki wkurw, pewnie do końca Valhalli się zbliża.

Celuje w 100% więc jeszcze się trochę zejdzie ;) a na dniach Oddworld wjeżdża za free a uwielbiam tą serię. 

Opublikowano

Wchodze sobie na apke PS zobaczyć co tam słychać a tu xDDDDD

9D132CE9-BFFF-40BB-A479-307F160B2544.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

167031032_2863145823954781_7695821338274

Kolejna gra, kolejny raz śmieciara 4.5 bez gier ledwie zipie, to już tradycja  :)   

Ten śmieć wielkości szafy przegrywa nawet z poprzednią generacja, beka z niebieskich frajerów  :kaz:

Opublikowano

4 i pół bomby  :dynia: nie no ten ryan ich tak rucha w dupsko że po 40 będą latać w papersach 

Opublikowano

ahahahahahahaha One X z wyższą rozdziałką niż PS5 i to w takim średniaku xDDDDDDDDD

Opublikowano

PS5 to obecnie taki zawodnik z paraolimpiady. No stara się jak może, daje z siebie wszystko, cewki strzelają, wiatraki huczą, ale z czempionem o nazwie XSX to niestety nie ma szans :asax:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.