Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 943,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Lepiej poczekać na PS5Pro. Może chociaż do tego czasu wyjdą jakieś ciekawe exy i bedzie można je ograć z jakimś patchem 60fps. Chociaż nie...nie ma to sensu. Przecież Jimbo Ryan już zadba o to, żeby do tego czasu wyszły dopasione graficznie wersje na PC, a klapki będą jedynie przez jakiś czas beta testerami biedniejszych wersji na PS5. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Hubert249 napisał:

Co kurwa? XD  zamknięte serwery, zamknięcie Japan Studio ( Blodborne? Coś, ktoś?) gry na premierę w abonamencie z czipsów vs gry za 350 zł. Abo z ponad 300 grami vs jakieś śmieszne rzuty, żeby zamknąć mordę niewolnikom. Mocniejsza konsola vs piszczące cewki. Serio Mędrek? Serio? 

No i największy argument 

Pokaż ukrytą zawartość

Brak @Whiskerw znajomych

Ej, ale wiesz chyba, że tak prężąc muskuły i machając rączkami, z tym swoim pseudonextgenowym xboxem, gdzie jedynym ex'em jest (nomen omen) średniackie Medium, to zamiast potężnego ryku, brzmi to bardziej jak cieńkie pierdnięcie po omlecie?

68d52afd-48b9-4682-91d0-c037a4e9b43f_1.9

;)

Opublikowano

Czaicie, że są ortodoksi plejstejszyn którzy zamiast PS5 woleli kupić Switcha? Co za faryzeusze gejmingu!

Opublikowano

Jeśli do mnie pijesz, to nie jestem żadnym ortodoksem PlayStation, tylko multiplatformowym miłośnikiem najlepszej jakości. Dlatego nie kupiłem nigdy Xboxa, tak nawiasem ;)

Opublikowano

O Mendrku wiele mozna napisac (co prawda głównie negatywnych rzeczy, ale whateva), ale chociaz gra w gry w przeciwieństwie do głównych wojowników playstation w tej edycji. Moglbys tylko przestac grac w terminatory i inne gry na 6/10, bo nigdy nie przejdziesz tych niesamowitych eksów.

Opublikowano
23 minuty temu, Mendrek napisał:

Ej, ale wiesz chyba, że tak prężąc muskuły i machając rączkami, z tym swoim pseudonextgenowym xboxem, gdzie jedynym ex'em jest (nomen omen) średniackie Medium, to zamiast potężnego ryku, brzmi to bardziej jak cieńkie pierdnięcie po omlecie?

68d52afd-48b9-4682-91d0-c037a4e9b43f_1.9

;)

Średniackie XDDD właśnie gram i szczerze gierka jest  mocne 8/10. 

Opublikowano

Najlepsi w tym temacie są zieloni wojownicy wiary bez Xboxow.  Tej nacji już nic nie uratuje.

Opublikowano

Za to klaperską wiarę pieknie ratuje $ony godząc się na MLB w God Passie :yao:

Opublikowano

Ostatni patch do Mortal Shell w wersji na PS5 podbił rozdzielczość do 1800p i od tego czasu gra chodzi w dynamicznych 30-40 fpsachIMG_20210404_071351.jpg.c92a4384586cd76a6eedd83507f5acf4.jpg

To chyba byłoby na tyle z teorią że gry na PS5 nie mają spadków. 

Opublikowano

Na święta przyjechałem do rodziny, gdzie stoi podarowany na Boże Narodzenie najmłodszej latorośli One X. Zalogowałem się na moj profil, ściągnąłem sobie trzy gierki, włączyłem. Sejw zsynchronizowany z chmury (żeby uruchomić proces musiałem zrobić nic) i jedziemy dalej. 

I wtedy przypomniał mi się LiŚciu, który grzmiał "tylko plejstajszon zapewnia plynne przejście między generacjami! Cześć i chwała bohaterom!", potem szybki flashback z instrukcjami migrqcji sejwów z PS4 na PS4.5, płatne upgrejdy gierek do nextgenowych edycji oraz pusty śmiech. Wszystko czym walczyli jest obecne... Tylko u konkurencji xD

Opublikowano

Zabawne, bo za upgrade do Control płaci się tylko w sklepie Microsoftu. 

Opublikowano

Heh pojechałem do rodziny i przy okazji kuzyn miał urodziny. Wiecie co dostał? XSX. Popłakał się, bo cały czas mówił, że chce PS5, a rodzice jego, że nie jest dostępne bo jest wysoki popyt, a XSX leżał na półkach to wzięli. Mówią mu, że pogra w dużo gier, a on, że chciał w Spidermana. No powiem wam, że taką przykrość mu zrobili, że święta zepsute u tej rodziny całe przez tego XSX. Eh

Opublikowano

to poczekaj trochę i kupią Ci już to PS5 w końcu

Opublikowano
12 minut temu, Nemesis napisał:

???

Po co pisać takie głupoty?

Opublikowano
15 minut temu, Nemesis napisał:

Za upgrade Control płaci się na obu platformach jeśli masz podstawkę zamiast UE.

Opublikowano

Nemesis to chłopak Whiskera, czego Wy oczekujecie?

Opublikowano

Mnie osobiście to MLB interesuje mniej więcej tak jak historia hodowli jedwabników na kielecczyźnie w drugiej połowie XIX-w. Chodzi o sam fakt, że Rajan dorzuca Spencerowi za nic mając klapie oczekiwania. Ale co tam co tam...szykuje się wkrótce o wiele lepsze widowisko. Chodzi o premierę tego:

https://www.ppe.pl/publicystyka/10581/returnal-moze-zmusic-sony-do-obnizek-cen.html

Klapy pewnie już za naszymi plecami robią ściepę na jeden egzemplarz i tworzą społeczne kolejki kto zagra pierwszy, kto drugi itd. Łisker pewnie na końcu, bo na pierwszym miejscu ponad graniem jest alkohol:yao: Będzie się działo!

comment_1584291164TwkpUvghyIjheANs0QM12x.gif

Opublikowano

Powinien być ban na trzy dni za linkowanie ppe.

Opublikowano

Czarek, jeszcze raz link do PPE i sam będę wpierdalać makowca z Perezem pod celą na twoją niekorzyść.

Opublikowano

Control w najlepszej wersji to na ps5 był w plusie. Uwaga: gra po przypisaniu do konta jest moja i nie zniknie z ekosystemu za miesiąc czasu, wiec mogę ja sobie ograć spokojnie kiedy chce.

Opublikowano

No fajnie, ale wynajem gry to nie jest darmowy upgrade. Jak kupię teraz ps5 to jak mam dostac ten "upgrade"?

Opublikowano

Już się nie zesrajcie z tym linkowaniem. Żeby pognębić niebieskich przeputańców to będę linkował nawet z kloaka.pl lub innego pudelka...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ty Clapton, jak chcesz ich pognebić to moze zamiast tych linków nagraj jakies demo i wyslij im na priv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.