Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

TR akurat był zarąbisty. O wiele lepszy niż Uncharted. No i na PC TresFX robił miazge. Do dziś w żadnym exie Sony nie ma czegoś takiego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Który TR lepszy od którego Uncharted? Jeśli chodzi o gry po 2008 to U4=U2>TR2013>U3>Rise of TR>U1. A TR Anniversary i 2 (z 1997r.) to wygrywają z nowymi TRami bez problemu (w najnowszą część nie grałem ale nie sądzę żeby była o dwie klasy lepsza od Rise).

Opublikowano

Nie wierzę, że boty wierzą, ze za 4 zł będą dostawali gry aaa :dynia: skonczy się gowienkami jak battltoads czy grounded. Jest jeszcze opcja wycięcia 50% gry w dlc, stawianie na same multiki aby utrzymywać niewolników abo lub wydawanie gier w odcinkach. Abonamenty tak ale jako dodatek i uzupełnienie a nie glowna atrakcja. Cały growy świat jak steam(tutaj nawet ea rzucił swoje gierki mimo posiadanie jakiegoś uber ea play na origin), nintendo czy sony nie widzi problemu aby kupować gierki a te smierdziuchy myślą, że wynalazły koło na nowo:dynia: w zielonym uniwersum juz nawet nie zasłaniają się GRAMI tylko sposobem dystrybucji gdzie 95% to smieci:ragus:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem jarania się tymi nowymi TR. Niby tą najlepszą czyli 2013 skończyłem byle jak najszybciej i pogoniłem. Wolałem bardziej platformową Larę z czasów Legends niż to nowe coś zrzynające ze współczesnych wzorców.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Nie wierzę, że boty wierzą, ze za 4 zł będą dostawali gry aaa :dynia: 

Dokładnie, wystarczy popatrzeć na gry które dotychczas trafiły do gamepassa jak Gears 5, Forza Godrizon 4, Sea of Thieves, Gears Tactics, Microsoft Flight Simulator, same niskobudżetowe gierki...

Opublikowano
7 minut temu, łom napisał:

Który TR lepszy od którego Uncharted?

TR 2013 lepszy od każdego Uncharted który się pojawił na PS4.

Opublikowano
2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Nigdy nie zrozumiem jarania się tymi nowymi TR. Niby tą najlepszą czyli 2013 skończyłem byle jak najszybciej i pogoniłem. Wolałem bardziej platformową Larę z czasów Legends niż to nowe coś zrzynające ze współczesnych wzorców.

Smierdziuchom zależy tylko na tym aby jakaś multiplatforma stał wyżej niż uncharted:ragus: nic więcej za tym nie stoi.

Opublikowano
12 godzin temu, dee napisał:

Teraz już wiecie czemu niewolnicy marki tak piłują konika pod oceny metacritic. Żałosne community.

Tak to jest jak schaboszczaki czają się na niebieskiego crapa rok czasu lub sprzedają po dwóch dniach to później niebiescy nieudacznicy z Sorry nie maja kasy na gry  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jebane niebieskie robale, zamiast z nowymi IP zostanie do usranej śmierci z paździerzami jak ratchet 27, pajonk zemsta czarnego 7, kratosiak 16 i uncharted 45   :kaz:  w sumie...dobrze niech plejśmieciara zdycha  :) 

Testy że gównokontrolery na śmieciary wytrzymują średnio 400h to ściema, to badziewie już się rozpada jak klapy biorą do łapy  :daddy: 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Dokładnie, wystarczy popatrzeć na gry które dotychczas trafiły do gamepassa jak Gears 5, Forza Godrizon 4, Sea of Thieves, Gears Tactics, Microsoft Flight Simulator, same niskobudżetowe gierki...

Gears 5 czy forza to były w developingu na długo przed passem. No sea of thieves czyli gonwo mmo czy budżetowy gears tactic to idealny przykład. Jak jesteś specjalista od gierek Ms to policz ile dlc wycięli z mfs ? Napiszesz czy wstyd? Ile w tym demie jest samolotów czy lotnisk? 20% całości co oferuje gra?

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Gamepass jest za tani xDDD pork chop znowu denaturat pił

Opublikowano

Chyba klapom się posrało we łbach, że im coś droższe, tym czują się wyżej i prestiżowo, bo zakurwiają trzy i pół bomby, debilizm do potęgi. Tak samo ostatnio internet ludziom odpierdala, że jedną typiarę shejtowali, że opaliła się na brązowo i jest rasistką XDDDDDDDD

Taka sama sytuacja jak z klapem, im drożej tym lepiej XDDDDD

Jebać was to mało, trzeba was spuszczać do betoniarki i wylać na dno rowu mariańskiego.

Opublikowano

Diptrołt nie dygaj, dla śmieciarzy będzie stara cena XD

Opublikowano

Przejebane być klapem. TES 6 czy Starfield za 4zł w Godpassie a na Plejsrace 3 i pół bomby o ile w ogóle :xboss: pozwoli wydać te gierki na tego zjebanego małża. Piękna generacja. :banderas: 

Opublikowano

Gry bethesdy :dynia: Po fallout 4 i fallout 76 musieliby mi dopłacić aby na ten syf tracić czas:dynia: Boże jakie upodlenie :(

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Co tam, klapeusze, jakie exy są dzisiaj ogrywane? Demko RE8? Xdd

Lepiej wyciągnij z tego śmietnika tego xszrota bo zegar tyka i pass lecia knur juz kombinuje jakie indory wyperdolic z oferty :xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

A zagram wieczorkiem. Później pójde do działu Xboxa i powymieniamy sie z właścicielami xboxów opiniami. 

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie, demko mfs od ms. A nie czekaj. Tego też nie macie. 

Co to za gówno konsola to się w pale nie mieści xd

Opublikowano

Klapy mówiły że tylko Spiderman MM wykorzystuje magiczny dysk SSD bo gra ładuje się 2s na PS5, a 20s na PS4.

A tymczasem demko RE8 też ma loading na poziomie 2s na PS5.

GJ0SVyV.jpg

I teraz będzie beka jak na XSX i PC ta gierka będzie miała podobne loadingi na poziomie 3-4s. Cała teoryjka klapów że tylko exy beda potrafiły wykorzystać dysk SSD w PS5 nagle legnie w gruzach.

I na dodatek okaże sie że Cerny opierdolił wam 660GB dysk dla raptem 2-3 sekundy szybszego loadingu. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
26 minutes ago, PanKamil said:

Lepiej wyciągnij z tego śmietnika tego xszrota bo zegar tyka i pass lecia knur juz kombinuje jakie indory wyperdolic z oferty :xboss:

Ty się módl żeby twój małż nie wylądował w hasioku jak się gwara skończy w tym roku. 12 miesięcy gwarancji na szrota to jak w ryj splunąć, no ale będzie okazja żeby kupić drugi egzemplarz ku chwalę marki. 

Opublikowano
1 godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

TR 2013 lepszy od każdego Uncharted który się pojawił na PS4.

Po takie muppet show jeszcze zaglądam do tego tematu:rofl:

Opublikowano

O matko, ludzie maja własne zdanie w ocenie giereczek :obama:

tenor.gif

Opublikowano
56 minut temu, Czoperrr napisał:

Ty się módl żeby twój małż nie wylądował w hasioku jak się gwara skończy w tym roku. 12 miesięcy gwarancji na szrota to jak w ryj splunąć, no ale będzie okazja żeby kupić drugi egzemplarz ku chwalę marki. 

Plejka to nie takie gowno jak twój szrot spakowany w worek na śmieci więc się nie martwie:banderas:szlachta gra a plebs wysyła czekoladki to Frankfurtu aby Turcy nie nasrali mu do hasioka :dynia:

Opublikowano

Co ja czytam... boty kwik, że Sony złe bo ważniejsza dla nich dobra wysoko oceniana gra niż padlina, która się po prostu sprzeda bo tania....

A teraz ktoś sie śmieje z PS5, że chujnia... bo nie tylko w exach będą szybkie loadingi. Normalnie same wady... Co te boty ćpią... :turned:

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.