Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Brzmi jak maszynka do golenia, golenia frajerów, czyt. klapów.

Opublikowano

a wystarczyło zamiast cewki w konsoli sony mieć sony w cewce od chuya i kupić xboksa

Edytowane przez Gość

Opublikowano
2 godziny temu, Soul napisał:

No ale popatrz na tą graficzkę :obama:

Demon's Souls PS5 loads from home screen to gameplay in 20 seconds - The  Tech Game

Jakim telefonem zrobiłeś te zdjęcie w 800x600

Opublikowano
Teraz, Fanek napisał:

Jakim telefonem zrobiłeś te zdjęcie w 800x600

Nokia 3310

Opublikowano
Beskitu ile można grać w te Soulsy? Dla DS2, DS3 i BB zarywałem noce, ale Dark Souls Remaster już mnie tak wynudził, że ledwo skończyłem. 
Beskitu ile można grać w forze?
Opublikowano
1 minutę temu, czeskimaster napisał:
2 godziny temu, Hubert249 napisał:
Beskitu ile można grać w te Soulsy? Dla DS2, DS3 i BB zarywałem noce, ale Dark Souls Remaster już mnie tak wynudził, że ledwo skończyłem. 

Bez końca, kolego bez końca. 

Opublikowano
3 minuty temu, czeskimaster napisał:
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

Jedna Forza raz na rok/dwa lata, 10 gier typu soulike w jednym roku, no nie wiem.

Opublikowano

FORZA - czyli MOC, SIŁA

idealna seria pod xsx

Opublikowano
2 godziny temu, Wiolku napisał:

Chłopaki, sobota jest. Pograjcie w coś*, a nie analizujcie sprzedaż gry na pchlim targu forum FPE.

Gościu, o tej porze to zdrowe jednostki mają czas na dodatkowe aktywności i produktywne spędzanie wolnego czasu, a dopiero wieczorem po zaspokojeniu swojej kobiety xbot nalewa sobie pełnoletniej szkockiej i zatapia się w piękne światy oferowane przez Króla Spencera. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Wezyr ile razy mamy Ci mówić żebyś nie nazywał swojej dłoni kobietą?  :/

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Wezyr ile razy mamy Ci mówić żebyś nie nazywał swojej dłoni kobietą?  :/

Może ma kobiecą dłoń :philosoraptor:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Godzinę temu, czeskimaster napisał:
3 godziny temu, Hubert249 napisał:

Nie nudzi się wcale :fsg:

Opublikowano
Godzinę temu, czeskimaster napisał:
3 godziny temu, Hubert249 napisał:

lol, trafiony-zatopiony 

forza fajna gierka, żeby sobie odpalić raz na jakiś czas na dwa wyścigi i za chwilę włączyć coś konkretnego, ale żeby w to dwa lata grać, to nie, nie, nie, dajcie spokój

Opublikowano

Jaką schabek robi przyczajke w statusach i chce PW do starha XDD SOULSY SIĘ NIE SPODOBAŁY I WSTYD NAPISAC? :dynia:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

a dopiero wieczorem po zaspokojeniu swojej kobiety xbox

Wiem, że kochasz xboxa, ale bez przesady. Te wejścia USB są naprawdę małe. Rozumiem już skąd oburzenie botów jak pisałem x-xszmata. 

Opublikowano

Jak zapytałem wezyra w tygodniu dlaczego zamiast grać siedzi na forum, to odpisał że ma prace i nie ma jak grać, wiec siedzi na forum. Jak teraz go zapytali w weekend dlaczego zamiast grać siedzi na forum, to odpisuje że ma dużo wolnego czasu na dodatkowe aktywności więc siedzi na forum zamiast grać.

Wygląda na to że wspaniały ten xbox, tylko nie ma po co go włączać.

Opublikowano
8 minut temu, Observer napisał:

Jak zapytałem wezyra w tygodniu dlaczego zamiast grać siedzi na forum, to odpisał że ma prace i nie ma jak grać, wiec siedzi na forum. Jak teraz go zapytali w weekend dlaczego zamiast grać siedzi na forum, to odpisuje że ma dużo wolnego czasu na dodatkowe aktywności więc siedzi na forum zamiast grać.

A co ty w tej chwili robisz na forum o grach? Grasz na PS5?

Opublikowano
10 minut temu, Observer napisał:

A jak tam PS5? Bo widzę, że chłopaki już Demony na PT wystawiają, Miles Morales na 5h i w co tam zostaje do pogrania? PS+ Collection z Falloutem 4 i Black Ops 3? 

Opublikowano

U mnie na liście znajomych ludzie z ps5 grają w gry z ps4 albo grają w astroboya 20 raz  :)

Opublikowano
4 minuty temu, bluber napisał:

A jak tam PS5? Bo widzę, że chłopaki już Demony na PT wystawiają, Miles Morales na 5h i w co tam zostaje do pogrania?

Jeszcze Astro Bot!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.