Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Ciekawostka, wiecie dlaczego gry takie jak Warzone, Rocket League, czy Star Wars Squadron dostają wersję z 120fpsami na XSX a PS5 nie? Wynika to z tego że na Xboxie to szybka zmiana kodu

Niestety taka cena skalowalności i multiplatformowosci. Ps5 tutaj ma przewagę jeśli chodzi 1vs1 z xsx. 

Edytowane przez aph

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Niestety taka cena skalowalności i multiplatformowosci. Ps5 tutaj ma przewagę jeśli chodzi 1vs1 z xsx. 

ale to xbox ma tryby 120, to o jakiej przewadze piszesz.

Opublikowano

Mam nadzieję, że MS sfinalizuje soft do XSX jeszcze przed końcem generacji, bo chciałbym zobaczyć jakie cuda stworzą na tej dwunastoterafankowej bestii ludzie z Playgrounds i The Coalition. No i Hellblade 2 też już by można było pokazać.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

ale to xbox ma tryby 120, to o jakiej przewadze piszesz.

No właśnie o tym, że łatwiej zrobić wsteczna czy port na PC z  xsx, ale ps5 jest łatwiejsze przy pisaniu gier pod tę platformę.

Opublikowano
16 minut temu, aph napisał:

No właśnie o tym, że łatwiej zrobić wsteczna czy port na PC z  xsx, ale ps5 jest łatwiejsze przy pisaniu gier pod tę platformę.

nie wiemy tego, nikt z nas nie napisał żadnej gry na XSX czy PS5

Opublikowano

Upsss:xboss:

Screenshot_20201122-152210.png

Opublikowano
Może pasibrzuch w końcu kupi Sony i zamknie na amen
Doskonały pomysł i zarazem plan milordzie. Nareszcie skończyłby się CW, czyli najdłuższy serial nowoczesnej Europy.
Opublikowano

Nie zwracajcie na niego uwagi, typ napisał, że grafika w Cyberpunku jest z ery ps360.

Opublikowano

no areka już dawno udowodnił że ma coś nie tak z banią 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

nie wiem czy zauważyłeś, ale areka ma tyle samo liter co "debil"

nie wierzę w przypadki

i rymuje się z kaleka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

nie wiem czy zauważyłeś, ale areka ma tyle samo liter co "debil"

nie wierzę w przypadki

Przy okazji dziwnych przypadków, Paolo de Vesir ma tyle samo liter co Paolo To Debil.

Opublikowano
19 minut temu, Faka napisał:

Nie zwracajcie na niego uwagi, typ napisał, że grafika w Cyberpunku jest z ery ps360.

To też typ, ktory uwaza darmowe ulepszenia do gier za ruchanie przez MS, a nie widzi problemu w remasterach za 250zł xdddd

"To normalne, że chcą zarobić"

Opublikowano

Przeciez ty tez nie masz, a walczysz iksde

Opublikowano
17 minut temu, Observer napisał:

Przy okazji dziwnych przypadków, Paolo de Vesir ma tyle samo liter co Paolo To Debil.

spodziewałem się, że ktoś to wykorzysta, ale liczyłem że jednak z 5-cio literowym nikiem ;/ 

Opublikowano
6 minut temu, areka napisał:

Hahaha paolo de debil nawet nie ma murzyńskiej konsoli a za nią walczy xd Ja pier.dolę co za frajer xd

Wasz guru Yeti też widział PS5 tylko na obrazku i sam przyznawał, że w chooyu ma tą konsolę na premierę. Jak to skomentujesz? A Ty na czym grasz? Kolejny niebieski teoretyk?

Opublikowano
11 minut temu, areka napisał:

Hahaha paolo de debil nawet nie ma murzyńskiej konsoli a za nią walczy xd Ja pier.dolę co za frajer xd

Dzięki dobroci Króla Spencera wszystko ogram albo na One albo na PC, w ramach jednego abonamentu przenosząc stan zapisów w chmurze. :banderas:

Opublikowano
34 minuty temu, Observer napisał:

A observer tyle samo co pissssda:)

Opublikowano
3 godziny temu, aph napisał:

Dywagacje na temat czy i kiedy xsx będzie mieć lepsze multiplatformy pomijają ważną kwestię- to MS, nie Sony zrobiło z TF punkt marketingowy.

Ja jestem przekonany że w końcu to się uda ale sytuacja na rynku będzie już rozstrzygnięta.

Już tak nie dokazuj, u maniaka się wyrywales do DualSense,astro itp.

Nie wyrywales, tylko chciałem sprawdzić czy jest się czym jarac, niestety fajny bajer na parę h i tyle.

Opublikowano

Bo paru godzinach pada dualsems to co się dziwić. Ja od premiery codziennie po 3-4h grałem na xsx z zestawem play&charge i dopiero raz było ładowanie pada. Na PS4 co drugi dzień co najmniej będę musiał go ładować :(

Opublikowano

Najwazneinsza kwestia to bateria w padzie, bo prawdziwy gracz nawet do kibla musi z nim iść. Nie jak jakiś leszcz na kanapie siedzieć w miejscu. 

Biją się dzieci o jakieś bzdury typu wygląd i bateryjki, a fakty są takie, że najmocniejsza konsola na rynku nie wyrabia z mocą i ma zje.ban.y software. Może za dwa lata nadrobi. 

Xsx na dzień dzisiejszy nie oferuje nic ponad to, co one X z SSD. 

Zostaje kwestia GP, który na szczęście jest zaj.ebisty.

Opublikowano

Mało co mam tak głęboko w dupie jak wywody Cirexa w CW. Kolejny forumowy teoretyk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.