Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Ciekawostka, wiecie dlaczego gry takie jak Warzone, Rocket League, czy Star Wars Squadron dostają wersję z 120fpsami na XSX a PS5 nie? Wynika to z tego że na Xboxie to szybka zmiana kodu

Niestety taka cena skalowalności i multiplatformowosci. Ps5 tutaj ma przewagę jeśli chodzi 1vs1 z xsx. 

Edytowane przez aph

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Niestety taka cena skalowalności i multiplatformowosci. Ps5 tutaj ma przewagę jeśli chodzi 1vs1 z xsx. 

ale to xbox ma tryby 120, to o jakiej przewadze piszesz.

Opublikowano

Mam nadzieję, że MS sfinalizuje soft do XSX jeszcze przed końcem generacji, bo chciałbym zobaczyć jakie cuda stworzą na tej dwunastoterafankowej bestii ludzie z Playgrounds i The Coalition. No i Hellblade 2 też już by można było pokazać.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

ale to xbox ma tryby 120, to o jakiej przewadze piszesz.

No właśnie o tym, że łatwiej zrobić wsteczna czy port na PC z  xsx, ale ps5 jest łatwiejsze przy pisaniu gier pod tę platformę.

Opublikowano
16 minut temu, aph napisał:

No właśnie o tym, że łatwiej zrobić wsteczna czy port na PC z  xsx, ale ps5 jest łatwiejsze przy pisaniu gier pod tę platformę.

nie wiemy tego, nikt z nas nie napisał żadnej gry na XSX czy PS5

Opublikowano

Upsss:xboss:

Screenshot_20201122-152210.png

Opublikowano
Może pasibrzuch w końcu kupi Sony i zamknie na amen
Doskonały pomysł i zarazem plan milordzie. Nareszcie skończyłby się CW, czyli najdłuższy serial nowoczesnej Europy.
Opublikowano

Nie zwracajcie na niego uwagi, typ napisał, że grafika w Cyberpunku jest z ery ps360.

Opublikowano

no areka już dawno udowodnił że ma coś nie tak z banią 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

nie wiem czy zauważyłeś, ale areka ma tyle samo liter co "debil"

nie wierzę w przypadki

i rymuje się z kaleka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

nie wiem czy zauważyłeś, ale areka ma tyle samo liter co "debil"

nie wierzę w przypadki

Przy okazji dziwnych przypadków, Paolo de Vesir ma tyle samo liter co Paolo To Debil.

Opublikowano
19 minut temu, Faka napisał:

Nie zwracajcie na niego uwagi, typ napisał, że grafika w Cyberpunku jest z ery ps360.

To też typ, ktory uwaza darmowe ulepszenia do gier za ruchanie przez MS, a nie widzi problemu w remasterach za 250zł xdddd

"To normalne, że chcą zarobić"

Opublikowano

Przeciez ty tez nie masz, a walczysz iksde

Opublikowano
17 minut temu, Observer napisał:

Przy okazji dziwnych przypadków, Paolo de Vesir ma tyle samo liter co Paolo To Debil.

spodziewałem się, że ktoś to wykorzysta, ale liczyłem że jednak z 5-cio literowym nikiem ;/ 

Opublikowano
6 minut temu, areka napisał:

Hahaha paolo de debil nawet nie ma murzyńskiej konsoli a za nią walczy xd Ja pier.dolę co za frajer xd

Wasz guru Yeti też widział PS5 tylko na obrazku i sam przyznawał, że w chooyu ma tą konsolę na premierę. Jak to skomentujesz? A Ty na czym grasz? Kolejny niebieski teoretyk?

Opublikowano
11 minut temu, areka napisał:

Hahaha paolo de debil nawet nie ma murzyńskiej konsoli a za nią walczy xd Ja pier.dolę co za frajer xd

Dzięki dobroci Króla Spencera wszystko ogram albo na One albo na PC, w ramach jednego abonamentu przenosząc stan zapisów w chmurze. :banderas:

Opublikowano
34 minuty temu, Observer napisał:

A observer tyle samo co pissssda:)

Opublikowano
3 godziny temu, aph napisał:

Dywagacje na temat czy i kiedy xsx będzie mieć lepsze multiplatformy pomijają ważną kwestię- to MS, nie Sony zrobiło z TF punkt marketingowy.

Ja jestem przekonany że w końcu to się uda ale sytuacja na rynku będzie już rozstrzygnięta.

Już tak nie dokazuj, u maniaka się wyrywales do DualSense,astro itp.

Nie wyrywales, tylko chciałem sprawdzić czy jest się czym jarac, niestety fajny bajer na parę h i tyle.

Opublikowano

Bo paru godzinach pada dualsems to co się dziwić. Ja od premiery codziennie po 3-4h grałem na xsx z zestawem play&charge i dopiero raz było ładowanie pada. Na PS4 co drugi dzień co najmniej będę musiał go ładować :(

Opublikowano

Najwazneinsza kwestia to bateria w padzie, bo prawdziwy gracz nawet do kibla musi z nim iść. Nie jak jakiś leszcz na kanapie siedzieć w miejscu. 

Biją się dzieci o jakieś bzdury typu wygląd i bateryjki, a fakty są takie, że najmocniejsza konsola na rynku nie wyrabia z mocą i ma zje.ban.y software. Może za dwa lata nadrobi. 

Xsx na dzień dzisiejszy nie oferuje nic ponad to, co one X z SSD. 

Zostaje kwestia GP, który na szczęście jest zaj.ebisty.

Opublikowano

Mało co mam tak głęboko w dupie jak wywody Cirexa w CW. Kolejny forumowy teoretyk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.