Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mass Effect: Legendary Edition

Featured Replies

Opublikowano
32 minuty temu, Bigby napisał:

Premiera 14 maja.

Dwa dni po urodzinach :fsg:  już wiem co chcę na prezent :potter:

• Odpowiedzi 680
  • Wyświetleń 155,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mass Effect bez tyłka Mirandy to nie Mass Effect.

• Nie, W menu kolekcji zmieniasz na ang i tyle.   Gram sobie, nic lepszego w tym roku nie wyjdzie niż najlepsza trylogia ever. Każde słowo chłone jak ambrozje. Ciarki przy openingu nawet na sk

• Prawda jest taka że ta najlepsza growa trylogie ever kupilbym nawet bez żadnych zmian, dają DLC na jednym nośniku i już siusiak staje. MUSZE TO MIEC.

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

3 gry tym samym Shepardem, obowiązkowo ze swoją twarzą? Wszystkie DLC? Zapewne w 60 klatkach?

image.png.68a1d692c4b5d33e29710283e3e43462.png

Jak można grać kimś innym niż default Shepem?

Opublikowano

Pała stoi. Ciekawe czy w ME3 będzie można zwiedzać planety jak w poprzednich częściach- bez widoku z nad ramienia z wyciągnięty gnatem.

Opublikowano

Ktoś na Twitterze dał porównanie, że wcześniej windą jechało się około minuty. Na nowych konsolach w 14 sekund. :notbad:

Opublikowano

W ogóle w ME. Chyba drugiej części jest tak, że jak biegniesz sprintem to poruszasz się z taką samą prędkościa jakbyś normalnie szedł tylko animacja jest inna.

Opublikowano

Ta "horda" z ME3 też będzie?

Wstyd się przyznać ale lubiłem z ziomeczkami w to pyknąć co jakiś czas :rayos:

Opublikowano

Jedyny minus tej zapowiedzi, że EA nie dorzuca do pakietu jakiegoś systemu wymazywania wspomnień, że dało się całą trylogię przeżyć jeszcze raz na świeżo.

A tak poza tym, to bardzo spoko się to prezentuje póki. Widać, że było jakieś napracowanko, a nie tylko podniesienie rozdzielczości tekstur.

Opublikowano
2 godziny temu, bluber napisał:

Jak można grać kimś innym niż default Shepem?

2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Tylko default male Shep się liczy.

Tak jak koledzy wyżej pisali :lapka:

Wreppard.jpg

Opublikowano
1 hour ago, Figuś said:

Ta "horda" z ME3 też będzie?

Wstyd się przyznać ale lubiłem z ziomeczkami w to pyknąć co jakiś czas :rayos:

Ten tryb był zajebisty. Pamiętam jak chodziłem do kumpla na nocki z telewizorem pod pachą by grać :)

Opublikowano

Zero podjarki, porównania na poprzedniej stronie mroczniejsze/stonowane ME vs typowe cukierkowe gry po 2013, wtf.

EtO57CEXEAkMd9X?format=jpg&name=4096x409

Wizualnie ME1 będzie najbardziej odpicowany? ME2/3 4K/60fps i lepsze tekstury/postacie? Czekam na porządne gameplay'e i porównania.

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

Zero podjarki, porównania na poprzedniej stronie mroczniejsze/stonowane ME vs typowe cukierkowe gry po 2013, wtf.

EtO57CEXEAkMd9X?format=jpg&name=4096x409

Wizualnie ME1 będzie najbardziej odpicowany? ME2/3 4K/60fps i lepsze tekstury/postacie? Czekam na porządne gameplay'e i porównania.

Da radę kupić oddzielnie bo mnie tylko jedynka interesuje? 

Opublikowano

Szkoda bo akurat jedynki nie skończyłem a 2 i 3 były już dużo lepiej zrobione graficznie i nie mam zamiaru ogrywać remastera. 

Opublikowano

Wygląda na porządnie odpicowaną trylogię sądząc po screenach, w systemie też grzebali, jednak się starają po wtopach Andromeda i Anthem. Z ceną gry też nie pojechali po bandzie. Trzeba mieć na uwadze tę grę, ale raczej Day one nie będzie, wpierw trza poczekać na recki i wrażenia od graczy.