Opublikowano wczoraj o 19:38 1 dzień Również właśnie skończyłem i mega, dla mnie 9/10. Liczę że zrobią kolejną część
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Też skończyłem. Zajęło 19h, ostatnie 2 rozdziały takie trochę słabe, już nie mówiąc o głupotach jakie tam są no ale na to mogę przymknąć oko. Pierwsze 70% gry świetne, później już ten poziom nieco słabszy ale ogólnie oceniam na 8/10. Brakuje mi gier tego typu. Oprawa nieco nierówna, są momenty gdzie wygląda naprawdę świetnie ale również tak, że faktycznie jak z początków PS4. Path tracing zapewne podniesie grafikę sporo wyżej więc zagram sobie jeszcze raz gdy to wypuszcza, będzie dobra okazja żeby porównać grając wcześniej bez. Klimat generalnie bardzo fajny, gra rzuca w różne miejsca i jak już pisałem wcześniej gra się w to trochę jakby się oglądało serial w klimacie szpiegowskim składający się z ilus tam odcinków. Całkiem udana gierka. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Qbon
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jestem po prologu, no trochę takie Unearthed, czy jak się nazywał ten twór z Indii, ale pogram dalej, widać, że te sekcje wybuchów, wpadania z buta w meble itp. robili pod fanów ND, ale mięsko zapewne jest gdzie indziej, bo inne rzeczy chyba robią lepiej, niż to, oby...:). Trzeba się pogodzić, że nikt nigdy nie dogoni flow z gier ND.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mnie najbardziej męczy schemat misji, chodzenie, szukanie poszlak, jakaś ucieczka/gonitwa a dopiero na końcu strzelanie.I tak w każdej misji, czy na prawdę nie dało się tego trochę wymieszać?!Tak pozatym bardzo przyjemna gierka. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Soul
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja w trakcie zacząłem to doceniać, bo dzięki temu naprawdę mamy gierkę szpiegowską, a nie jakieś Rambo-napierdzielanie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Przecież ta gra jest właśnie wymieszana. Chyba, że serio Ci chodzi o kolejność. Jeśli o ilość to bym gre po 2h wyjebał gdyby sie na strzelaniu opierała.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 19 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Przecież ta gra jest właśnie wymieszana. Chyba, że serio Ci chodzi o kolejność. Jeśli o ilość to bym gre po 2h wyjebał gdyby sie na strzelaniu opierała.Trochę pograłem więcej i ten miks jest dobrze wyważony, ale zdecydowanie te szpiegowskie hitmanowe elementy biją na głowę inne jak jazda czy walka, no i fakt fajna dyskoteka i babki jak w Cyberze, co jest niesamowitą rzadkością w branży niesamowitych paszczurów.Nie wiedziałem, że na początku jest Malta, 2 dni temu stamtąd wróciłem, cóż za immersja:). Btw może to robota Bonda xD https://youtube.com/shorts/KHjyx-w3clA?is=GsmTdAArgjkT-yyc.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 51 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Przecież ta gra jest właśnie wymieszana. Chyba, że serio Ci chodzi o kolejność. Jeśli o ilość to bym gre po 2h wyjebał gdyby sie na strzelaniu opierała.No chodzi mu o kolejność, że czasem na przykład sekcja strzelania mogłaby być na początku, a potem już ta spokojniejsza sekcja.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Da się tu po skończeniu gry powtarzać wybrany rozdział, czy trzeba wszystko od początku?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 29 minut temu, PiotrekP napisał(a):Da się tu po skończeniu gry powtarzać wybrany rozdział, czy trzeba wszystko od początku?Rozdziały masz do wyboru i poszczególne checkpointy w danym rozdziale.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Soul napisał(a):Mnie najbardziej męczy schemat misji, chodzenie, szukanie poszlak, jakaś ucieczka/gonitwa a dopiero na końcu strzelanie.I tak w każdej misji, czy na prawdę nie dało się tego trochę wymieszać?!Tak pozatym bardzo przyjemna gierka.Też to zauważyłem. Czasami gra zmienia się w zbyt długi symulator chodzenia i zaczyna przynudzać (Włamanie do Gniazda).Mogli to lepiej zbalansować. Misje, które urozmaicają ten schemat są tylko jest ich zbyt małoAkcja snajperska z Greenwayem
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Skończone, ~20+h i 61% znajdziek. Pewnie się dozbiera. Gra bardzo spoko no bo w końcu coś nowego i dobrego z Bondem, takie 8/10 imo oceny pewnie lekko zawyżone przez markę właśnie. Ale w klimat Bonda się wstrzelili idealnie trzeba im to przyznać. Zgadzam się gra ma miejsca jak to wymienione w poście wyżej np. , mogli to dać w scence zamiast robić takie łażenie. No ale i tak chapter treningowy większy zamulacz momentami był.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jestem po Słowacji, wciąga nie powiem, ale podobnie bawiłem się przy Mafii Old Country, nie wiem dlaczego i skąd ta rozbieżność ocen, bo to bardzo podobna klasa gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor To jest tytuł przede wszystkim dla fanów IOI i tego co robią przy Hitmanie. Ja bawiłem się znakomicie, łażenie i rozkminianie lokacji jak u łysola z kodem kreskowym na łbie, idealnie pasuje do Bonda. Oczywiście wszystko w wersji Lite, ale wciąż gra nam daje kilka możliwości dojścia do celu. A samo strzelanie? Przy ogarnięciu klawiszologi i wszelkich gadżetów miałem vibe jak w Control albo Quantum Break od Remedy czyli dużo przemieszczenia się od osłony do osłonu i rotowania wyposażeniem. Poprawić system osłon jak i dać przeładowanie pod kwadratem, a nie kółkiem i będzie elegancko Czekam na następne części z gnojem w łapie.
Opublikowano 32 minuty temu32 min Godzinę temu, MYSZa7 napisał(a):To jest tytuł przede wszystkim dla fanów IOI i tego co robią przy Hitmanie. Ja bawiłem się znakomicie, łażenie i rozkminianie lokacji jak u łysola z kodem kreskowym na łbie, idealnie pasuje do Bonda. Oczywiście wszystko w wersji Lite, ale wciąż gra nam daje kilka możliwości dojścia do celu. No właśnie mi to troszkę przeszkadza. W Hitmanach miałem więcej swobody i samodzielnego działania, a tutaj nawet jak nie chcę to gra mi podsyła w zasadzie gotowe rozwiązania i prowadzi za rączkę. Troszkę jednak krok w tył w porównaniu z Hitmanami.
Opublikowano 24 minuty temu24 min Autor 6 minut temu, suteq napisał(a):No właśnie mi to troszkę przeszkadza. W Hitmanach miałem więcej swobody i samodzielnego działania, a tutaj nawet jak nie chcę to gra mi podsyła w zasadzie gotowe rozwiązania i prowadzi za rączkę. Troszkę jednak krok w tył w porównaniu z Hitmanami.No mając z góry określoną historię to idziesz na pewne kompromisy jak tutaj. Poza tym Hitman jest bardziej ordynarny jeśli chodzi o wskazówki w trakcie misji na domyślnym trybie niż ten Bond.