Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

Opublikowano

Jestem jakoś w połowie gry i albo to tylko u mnie bo nie grałem w żadnego Hitmana z nowych odsłon ale mam straszne problemy z wspinaczką, raz mogę przeskoczyć raz nie mogę i muszę po rynnie wiercić się przez parę sekund by pojawiła się możliwość złapania się czegoś. Do tego nie chce mi się wierzyć że tyle lat pracowali nad grą a nawet nie dopracowali trzymania w ekwipunku broni długiej, te przyczepianie na magnez do modelu postaci przy pasie karabinu snajperskiego wygląda śmiesznie i wybija trochę z immersji.

• Odpowiedzi 515
  • Wyświetleń 35,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazdrościsz łysa pało

• Jak na kogoś kto masowo zajada się takimi hitami, to sporo narzekasz na gameplay Nie zapomnij dopisać w minusach, ze trzeba pograć więcej niż 15 minut, żeby wbić platynę.

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

Opublikowano

Dwie godzinki za mną. Fajny film, ktoś mi powie kiedy zaczyna się właściwa gra?

Opublikowano

Jak wyżej. Pograłem trochę na premierę i rzuciłem w kąt. Oceny standardowo napompowane.

Opublikowano

Później jest troche więcej akcji i otwartych lokacji ale to prawda, bliżej temu do filmu (całkiem dobrego) niż gry niestety. NPCe też niestety gupie jak but przez co sesje skradankowe uproszczone.

Jak początek mi siadł to na dłuższą metę brakuje tej gry w grze.

Opublikowano

Ja jeszcze nie skreślam i liczę, że się rozkręci, ale póki co jest tak ślamazarnie i walking-simowo, że się zastanawiam czy na pewno kupiłem tę samą grę czy mi wcisnęli jakąś podróbkę z AliExpress. Przez te dwie godziny to 1.5h oglądałem filmiki i gadałem z NPCami, a reszta to trochę walenia po mordach, skradania i QTE (wszystko do bólu przeciętne). Strzelania całe 0. Motywy typu "odwróć uwagę ochroniarza podpalając liście leżące na taczce, żeby przejść dalej" są tak denne, że aż przecierałem oczy ze zdumienia, w pierwszym Hitmanie widziałem bardziej kreatywne pomysły żeby dostać się z punktu a do punktu b. Teraz szczere pytanie: będzie lepiej czy tak wygląda cała gra?

e:

Później jest troche więcej akcji i otwartych lokacji ale to prawda, bliżej temu do filmu (całkiem dobrego) niż gry niestety. NPCe też niestety gupie jak but przez co sesje skradankowe uproszczone.

Jak początek mi siadł to na dłuższą metę brakuje tej gry w grze.

Teraz doczytałem, dzięki. Jest rozczarowanko, a te "9/10" i teksty typu "najlepsza gra z Bondem w historii", to chyba od tych samych redaktorów którzy ocenili Mixtape 10/10. W Everything or Nothing przez pierwsze 10 minut gry dzieje się więcej niż tutaj przez 5 rozdziałów, które już skończyłem.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Jestem po połowie i tez myślę, że początek i pierwsze misje jako agent to najlepsze fragmenty.

Mocno opadło od pewnego chaptera może się jeszcze odbije na jakiś czas, ale pewnie nic nie zaskoczy już.

Opublikowano

Ogólnie postacie są spoko, nawet są atrakcyjne babeczki, ale siedzą tam w studio jakieś sojowe pedały, bo w życiu nie widziałem tylu man-bunów w żadnej grze ever - mam wrażenie, że co trzeci facet ma ten pedalski fryz:

Pedalskie fryzury.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zazdrościsz łysa pało

Opublikowano

Na opencritic ocena graczy 90%, a na meta 8.7, jak już mamy opierać się na miarodajnych ocenach. Cóż widocznie gra zasłużyła na takie oceny jakie dostała. Sam gram i jest spoko.

Opublikowano

No dupeczki przyznam, że są konkret, dawno mi tak nie stał podczas grania (ostatni raz podczas TLoU2 i sekwencji z Abby), a postacie zostały świetnie napisane i polubiłem wszystkich, nawet M i Greenwaya. Bond taki jajcarz-zawadiaka, że mi się z Leonem skojarzył, mogliby pójść na piwko i zostać najlepszymi kumplami boomer Na plus masa odniesień do filmów, widzę ich sporo, a jakimś wielkim fanem nie jestem, ktoś kto siedzi w temacie pewni będzie je zauważał na każdym kroku.

Pewnie jeszcze pognoję grę za to, że jest symulatorem spaceru i tak często przynudza, ale woke tu nie widzę żadnego.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Wredny napisał(a):

Ogólnie postacie są spoko, nawet są atrakcyjne babeczki, ale siedzą tam w studio jakieś sojowe pedały, bo w życiu nie widziałem tylu man-bunów w żadnej grze ever - mam wrażenie, że co trzeci facet ma ten pedalski fryz:

Pedalskie fryzury.png

I wszystkie screeny z jednego levelu :)

Opublikowano
42 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

I wszystkie screeny z jednego levelu :)

Bo dopiero mnie tknęło, żeby zrobić taki kolaż - już dawno w tym temacie pisałem o tym, że pełno tych man-bunów jest - chociażby w laboratoriach Q, na imprezie, czy bankiecie.

Opublikowano
34 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Takie fryzy noszą teraz samce Sigma.

Samce pizda chyba gigabeta

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, Wredny napisał(a):

Bo dopiero mnie tknęło, żeby zrobić taki kolaż - już dawno w tym temacie pisałem o tym, że pełno tych man-bunów jest - chociażby w laboratoriach Q, na imprezie, czy bankiecie.

Nie no serio, najpierw jakiś ubogi krewny Watch Dogs Legion reggie teraz że npce kucyki mają, ja rozumiem argumenty o grafice, ale reszta? Walking sim albo więcej oglądania niż grania, jeszcze jakkolwiek wplatanie w argumentację Mixtape? Serio nie wiem, czego oczekiwaliście, ale jeśli drugiego Uncharted i rozpierdolu graficznego od twórców Hitmana no to zły adres zdecydowanie.