Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Słuchawki dla Series X | S - patrz pierwszy post

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
W dniu 13.11.2020 o 13:58, MichAelis napisał:

Mam Arcticsy 7x i slysze dzwiek w tv i sluchakach...i nie umiem inaczej.

Dolby nie da sie na sluchawkach ustawic bez tych platnych apek?

I jak udało się ogarnąć?  W ustawieniach musisz ręcznie ustawić dźwięk z słuchawek, nie działa to z automatu jak na PS4.

Sam obserwuje ten model i zauważyłem, że w porównaniu z 9x, 7x ma DTS Headphone:X v2.0, dobre to, czy nieistotna różnica?

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 915
  • Wyświetleń 122,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale huopie ty nie filizofuj lepiej, mój problem wynika z dzwona który miałem jakiś czas temu a nie dlatego że zajadam top chipsy i siedzę całe życie na kanapie grając w gierki, na tej samej zasadzie j

• Sprawdziłem trzy gierki.  Sam początek w Gearsach robi niesamowite wrażenie. Nawet kobieta na przelatujący helikopter zrobiła WOW. Granat w tył, granat w przód. No pieknie pozycjonuje.  Ori

• Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X

Opublikowano

@MYSZa7
Odpaliłem sobie triala dolby atmos i w forzy to przepaść w porównaniu do tego sonica :/ będzie trzeba wydać 79zl xd. Słuchawki są mega, nie spodziewałem się AŻ takiego dźwięku.

a co do przełączania to samo się naprawiło. Odpalam konsole podłączam słuchawki i już. :ohboy:

nie słuchałem 9x, ale stwierdziłem, ze wole nowy model, który dopiero co wyszedł. Bt mi i tak niepotrzebny, a 7x działają na wszystkich konsolach. Nawet na switchu w obu trybach.

Polecam. Jak pisałem wyżej mOzna je wyrwać za 700zl z rabatem. Miałem czekać na black friday, ale nie udało się. Poza tym i tak nie są dostępne poza oficjalnym sklepem.

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, MichAelis napisał:

@MYSZa7
Odpaliłem sobie triala dolby atmos i w forzy to przepaść w porównaniu do tego sonica :/ będzie trzeba wydać 79zl xd. Słuchawki są mega, nie spodziewałem się AŻ takiego dźwięku.

a co do przełączania to samo się naprawiło. Odpalam konsole podłączam słuchawki i już. :ohboy:

nie słuchałem 9x, ale stwierdziłem, ze wole nowy model, który dopiero co wyszedł. Bt mi i tak niepotrzebny, a 7x działają na wszystkich konsolach. Nawet na switchu w obu trybach.

Polecam. Jak pisałem wyżej mOzna je wyrwać za 700zl z rabatem. Miałem czekać na black friday, ale nie udało się. Poza tym i tak nie są dostępne poza oficjalnym sklepem.

Ten Dolby Atmos to na jaki okres?

Opublikowano

Nie wiem czy warto, ale jak coś to 800LX i jak się nie mylę w pudełku jest kod na Dolby Atmos

Opublikowano

7 nie będą działać bezprzewodowo z xboxem, najlepsza opcja teraz to 7x ze względu na kompatabilnosc z każdym sprzętem 

Opublikowano

Ja mam taki haczyk składany z ikei xd ale sprawdza się lux

482a21a504ec61e6db8af54962c96816.jpg3fd13e88ed9ba92d30dcbd91732d11e2.jpgc41742f18a63e828aca7d530bae7bfe0.jpg

Opublikowano
W dniu 15.11.2020 o 12:15, MichAelis napisał:

@MYSZa7

Gdzie można je za 700 kupić? 

Opublikowano
W dniu 19.11.2020 o 12:52, kubson napisał:

Ja mam taki haczyk składany z ikei xd ale sprawdza się lux

Najlepsze rozwiązanie :wub:

gPXLZCv.jpg

Opublikowano

Dolby Atmos na przecenie

Opublikowano
Godzinę temu, MichAelis napisał:

W sklepie steelseries z kodem rabatowym, pełno ich w necie.

Jakoś nic w necie nie mogę znaleźć, zaczekam na ten bf. 

Opublikowano
W dniu 1.11.2020 o 18:42, kakus napisał:

Czy jest jakiś adapter do Astro A50 gen 4 do xsx ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Na PC ściągasz oprogramowanie od astro , podłączasz mixamp (tą skrzynkę ) do pc i klikasz żeby zaktualizował oprogramowanie. Po tej czynności podpinasz pod USB. Z tego co widziałem jest też dedykowana aplikacja Astro pod słuchawki na XSX

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

Jakoś nic w necie nie mogę znaleźć, zaczekam na ten bf. 

Jakoś słabo szukasz ;)

FAZE Obniża cenę do 700

Opublikowano
Teraz, MichAelis napisał:

Jakoś słabo szukasz ;)

FAZE Obniża cenę do 700

Dzięki Typie. :)

Opublikowano
2 godziny temu, kubson napisał:

Dolby Atmos na przecenie

Dobra tylko teraz mi napiszcie czy jak płacę środkami na koncie ms ale trochę tam brakuję to podbierze resztę z karty czy tylko jedna metoda płatności wchodzi w grę, albo środki na koncie albo karta?

edit. można łączyć :) 36zł wyszło bo kiedyś MS rozdawał kody na 21zł które ważne były do 21listopada XD :nosacz3:

No jest różnica w dźwięku :fsg:

Opublikowano

Czy ta apka Dolby atmos daje coś jak mam słuchawki bluetooth podłączone przez tv? 

Opublikowano
1 godzinę temu, REZOK napisał:

Czy ta apka Dolby atmos daje coś jak mam słuchawki bluetooth podłączone przez tv? 

Tak, daje 

Jest demo to sobie sprawdź 

Screenshot_20201120-194440.png

Opublikowano
5 godzin temu, Frredy napisał:

Na PC ściągasz oprogramowanie od astro , podłączasz mixamp (tą skrzynkę ) do pc i klikasz żeby zaktualizował oprogramowanie. Po tej czynności podpinasz pod USB. Z tego co widziałem jest też dedykowana aplikacja Astro pod słuchawki na XSX

Ale serio (pipi)owo brzmią i nie słychać niektórych dźwięków w ogóle jak. np. kroków (niektórych oczywiście), nie polecam korzystać z nich pod xsx. Jeżeli wcześniej ich nie używałeś pod xone to może nie będzie Ci przeszkadzać. 

Opublikowano

Chyba nie potrzebuję tego dolby atmos, ale i tak kupiłem. Ehhh

Czy to zadziała także z bardzo starymi słuchawkami po optyku? Mam stare TB X41 jeszcze z czasów X360. Na One działały pięknie, do sexa kupiłem spliter z hdmi na hdmi+optyk, ale jeszcze nie przyszedł. Da to radę z takim combo?