Opublikowano 11 listopada11 lis @PiotrekP a dostałeś już mniejszy model w prezencie w prenumeracie? Szukam go do kupienia. Edytowane 11 listopada11 lis przez Nonname
Opublikowano 11 listopada11 lis Druk żywiczny zabije ten figurkowy biznes, jeszcze niech powstanie robot do malowania do 2000 zł. No i dobrze bo niektórym firmom to odwaliło z cenami za kawałek plastiku.
Opublikowano 11 listopada11 lis 12 minut temu, Nonname napisał(a):@PiotrekP a dostałeś już mniejszy model w prezencie w prenumeracie? Szukam go do kupienia.Który? Bo w sumie 4 były, dwa 1:24 i dwa 1:43.
Opublikowano 13 listopada13 lis @Nonname Wrzucam fotki tutaj w spoiler, bo tak chyba najszybciej, przez priv się chyba nie da.Fotki
Opublikowano 29 listopada29 lis https://www.sideshow.com/collectibles/bloodsport-chong-li-infinite-statue-914722Hola hola, Ależ to jest megaaaa. No Megaaa-gigaaa-chaaad! I tyle w temacie! Nie spodziewałem się, że Sideshow akurat w wersji figurki tak kultowego antagonistę w Uniwersum filmów sztuk walki, dla postaci granej przez Jean-Claude Van Damme'a. Tiu tiu do kwadratu... Zakup planowany, no ale na razie figurki brak na magazynie. Brakiiii! :( Ching Li z Bloodsport... OJaPiergdaczę!
Opublikowano 29 listopada29 lis No te figurki z Bolem to latają od 700funa w górę, cena taka sobie ale też są często out of stock i trzeba szukać u prywatnych sprzedawców. Są też różne wersje jak np Bolo z Wejścia Smoka lub Chong Li z Krwawego Sportu. Dla kolekcjonerów cena do przełknięcia. Gdyby wypuścili Moona z Podwójnego Uderzenia to bym od razu kupił bo to mój ulubiony film z JCVD i Bolem. Bolo zagrał tam prawdziwego skurwola
Opublikowano poniedziałek o 17:285 dni Zastanowionko vol. 184737287 xD. Włacha. Figurki sportowe? Nba? Coś polecicie droższego? Rozumiem growe, filmowe, książkowe etc. etc. Ale... statuy, na ten przykład, Michaela Jordana lub Toma Brady'ego to ciężko mi w lepszej jakości i większej cenie znaleźć... Hmm, coś ogarniacie? Ktoś ,,sportówkami" w figurkach/statuach na poważnie się interesuje? Bo nie chce mi się kupować jakichś mini-gówienek (pseudofigurek po 15 cm, wykonanych z taniego plastiku, i to gdzieś z Ali lub Temu) za 40 czy 70zł. Chciałbym kupić coś potężnego: do 500-1000zł. W dniu 29.11.2025 o 20:34, SebaSan1981 napisał(a):No te figurki z Bolem to latają od 700funa w górę, cena taka sobie ale też są często out of stock i trzeba szukać u prywatnych sprzedawców. Są też różne wersje jak np Bolo z Wejścia Smoka lub Chong Li z Krwawego Sportu. Dla kolekcjonerów cena do przełknięcia.Gdyby wypuścili Moona z Podwójnego Uderzenia to bym od razu kupił bo to mój ulubiony film z JCVD i Bolem. Bolo zagrał tam prawdziwego skurwola Chong Li w wersji Bloodsportowej (chodzi mi głównie o wyżej w poście ciekawie figurkowo zaprezentowanego aktora grającego tę postać)... Ułaa, tak jak pisałem: chyba gdzieś go sobie niedługo kupię, możliwe że na Ebayu najprędzej.