Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Właśnie porzuciłem...

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 10.02.2026 o 20:14, rafanus2 napisał(a):

Plague tale Innocence - kurde naprawdę fajna historia, bardzo ładnie zrobiony świat ale kurde nie dam rady tego skończyć. Jak zobaczyłem kolejną sekwencję, która polega na ominięciu strażników, a potem szczurów to odpuściłem. Myślałem, że pociągnę jeszcze te kilka godzin do końca, ale tak mnie już nudzi ten gameplay, że nie ma co na siłę się zmuszać.

Aż mnie kusi użyć Twojej własnej porady ^^

Spróbuj sobie pograć jeszcze trochę jak dasz radę, te pierwsze misje faktycznie są trochę słabe, ale potem walki z bossami są świetne, bardzo "filmowe".

Z tym że "pierwsze misje" zamień na "pierwszą część", a "walki z bossami" zamień na Requiem - warto przemęczyć się przez jedynkę, bo dwójeczka to już yebany majstersztyk.

• Odpowiedzi 653
  • Wyświetleń 97,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Homelander
    Homelander

Jednak Day's Gone   Dałem tytułowi uczciwą szansę, bardzo chciałem żeby mi się spodobał i nie dało rady. Pomimo dobrego początku. Przeszkadza mi to jak bardzo Day's Gone krzyczy: jestem grą

• Nier Automata Z plusów wskazać mogę na pewno ciekawy klimat, muzykę i ładne widoki (nie, nie mam na myśli dupska). Natomiast sam gameplay, z bossfightami na czele i schizofrenicznymi zmianami per

• Porzuciłem po 35 godzinach demo stellar blade, nie wciągnęło mnie.

Opublikowano
50 minut temu, Wredny napisał(a):

Aż mnie kusi użyć Twojej własnej porady ^^

Z tym że "pierwsze misje" zamień na "pierwszą część", a "walki z bossami" zamień na Requiem - warto przemęczyć się przez jedynkę, bo dwójeczka to już yebany majstersztyk.

Spróbowałbym się przemęczyć gdyby w dalszej części jedynki chociaż troszkę zmienił się gameplay, a niestety cała gra opiera się na 1. Zacznij rozdział 2. Omiń żołnierzy 3. Omiń szczury 4. Koniec rozdziału. Powtórz wszystko od nowa. No ale może kiedyś dokończę, bo jestem w połowie. W kolejnej odsłonie gameplay został jakoś urozmaicony?

Opublikowano

Tak, to skok porównywalny z Uncharted 2 w stosunku do pierwszej części.
A historia w dwójce jest jeszcze lepsza (ale wypada znać jedynkę, bo jednak to bezpośrednia kontynuacja).

Opublikowano
22 minuty temu, Wredny napisał(a):

Tak, to skok porównywalny z Uncharted 2 w stosunku do pierwszej części.
A historia w dwójce jest jeszcze lepsza (ale wypada znać jedynkę, bo jednak to bezpośrednia kontynuacja).

No może spróbuję, a jak nie dam rady to przeczytam fabułę jedynki i zacznę dwójkę skoro tak zachwalasz.