Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 10.02.2026 o 20:14, rafanus2 napisał(a):Plague tale Innocence - kurde naprawdę fajna historia, bardzo ładnie zrobiony świat ale kurde nie dam rady tego skończyć. Jak zobaczyłem kolejną sekwencję, która polega na ominięciu strażników, a potem szczurów to odpuściłem. Myślałem, że pociągnę jeszcze te kilka godzin do końca, ale tak mnie już nudzi ten gameplay, że nie ma co na siłę się zmuszać.Aż mnie kusi użyć Twojej własnej porady Spróbuj sobie pograć jeszcze trochę jak dasz radę, te pierwsze misje faktycznie są trochę słabe, ale potem walki z bossami są świetne, bardzo "filmowe".Z tym że "pierwsze misje" zamień na "pierwszą część", a "walki z bossami" zamień na Requiem - warto przemęczyć się przez jedynkę, bo dwójeczka to już yebany majstersztyk.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 50 minut temu, Wredny napisał(a):Aż mnie kusi użyć Twojej własnej porady Z tym że "pierwsze misje" zamień na "pierwszą część", a "walki z bossami" zamień na Requiem - warto przemęczyć się przez jedynkę, bo dwójeczka to już yebany majstersztyk.Spróbowałbym się przemęczyć gdyby w dalszej części jedynki chociaż troszkę zmienił się gameplay, a niestety cała gra opiera się na 1. Zacznij rozdział 2. Omiń żołnierzy 3. Omiń szczury 4. Koniec rozdziału. Powtórz wszystko od nowa. No ale może kiedyś dokończę, bo jestem w połowie. W kolejnej odsłonie gameplay został jakoś urozmaicony?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak, to skok porównywalny z Uncharted 2 w stosunku do pierwszej części.A historia w dwójce jest jeszcze lepsza (ale wypada znać jedynkę, bo jednak to bezpośrednia kontynuacja).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 22 minuty temu, Wredny napisał(a):Tak, to skok porównywalny z Uncharted 2 w stosunku do pierwszej części.A historia w dwójce jest jeszcze lepsza (ale wypada znać jedynkę, bo jednak to bezpośrednia kontynuacja).No może spróbuję, a jak nie dam rady to przeczytam fabułę jedynki i zacznę dwójkę skoro tak zachwalasz.