Skocz do zawartości

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Featured Replies

Opublikowano

Biorę daj łan. Za łebka oglądałem klasyczną kreskówkę (genialne intro) i miło ją wspominam. Gry z żółwiami na 8 i 16 bitach również.

teenage-mutant-ninja-turtles-shredders-r

Ależ będzie grane. :yahoo:

• Odpowiedzi 317
  • Wyświetleń 30,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba człowiek nigdy nie doczeka się jakieś porządnej gry z zółwiami tylko skazane są na jakieś gunwo ze snesa w sumie peak na turtlesy jest z dwie dekady za nimi więc nie ma co się dziwić. Animowane

• No nie, Ludzie kupują 12 tf i 10,3 tf aby grać w pikseloze z 92 roku. Litości kuwa. Śmiech na sali i tyle. No ale hipsteriada growa może zakręcić wąsa, wskoczyć na rower babci i po drodze po gierke z

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Gra ukończona. Z zegarkiem w ręku 143 min. znakomitej zabawy. Cowabunga/10. Jeżeli ktoś lubi piksel art, dobrze bawił się przy Streets of Rage 4 przykładowo, a dodatkowo miło wspomina kultowa kreskówk

Opublikowano

Dajcie cynk w temacie, jak tylko będzie można gdzieś zamówić fizyka :ogor:

Opublikowano

No ale nie da się tam jeszcze nic zamówić, nawet nie mają tego na stronie :dunno:

Miałem na myśli "gdy będzie można kliknąć kup teraz", bo sztuki rozejdą się pewnie w trymiga.

Opublikowano
W dniu 26.05.2022 o 17:44, Ukukuki napisał:

Na kij to wydają w LRG :/ Dużo mniej rozpoznawalne indyki dostają normalne pudło dostępne w marketach. 

LRG wydają już gry na taką skalę, że bez problemu dostanie sie tytuły od nich nawet w mniejszych sklepach. O ile te sklepy są zainteresowane sprzedażą takich gier.

Opublikowano
  • Autor

Z LRG zamówiłem sobie Anno Mutationem jako preorder, z żółwikami zrobię podobnie. Strasznie dużo gierek opychają w wersjach pudełkowych, na twitterze co chwila wrzucają linki do nowych pozycji. 

Tego typu mordobicia mają duże pole do popisu jeśli chodzi o "de elcekowy" content, lokacje lub grywalnego Caseya wspominanego wcześniej. Najbardziej ciekaw mnie jak będzie w grze z używaniem pojazdów, wszak żólwie miały sterowiec, vana i chyba coś tam jeszcze. Liczę też na 60klatek i dobre animacje ruchu bo nowe Battletoadsy pod tym względem to była kaszana.

Opublikowano

To, że będzie w LRG nie oznacza, że gra nie pojawi się później w normalnej sprzedaży jak z kilkoma innymi bardziej znanymi tytułami miało miejsce, tu też liczę na to że tak właśnie będzie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja i tak bede probowal dorwac wydanie od Signature Edition Games, duzo lepsze od LRG

Opublikowano
39 minut temu, giger_andrus napisał:

Lepsze od tego ze steelbookiem ?

D3FFB05B-D406-4AA6-9398-0ACF53F0AC60.png

jak pisałem posta, to nie było tej wersji :) wezmie sie na ps4 o ile nie zaspie

Opublikowano

No nawet bym brał jak by ten arcade cabinet nie był tylko na trailer.

Opublikowano

C0rwa trochę za dużo tego dobra, już się gubię :obama:

Opublikowano

Wiadomo kiedy ma ruszyc sprzedaz na limited run?

Opublikowano

Nie spodziewałem się że najlepsza wersja żółwi będzie na Xboxie.

Opublikowano

Może ktoś obcykany powiedzieć ile mniej więcej trzeba doliczyć do ceny przy zamawianiu z LRG i temu podobnych (z poza UE) na jakieś opłaty celne itp rzeczy i czy są z tym jakieś cyrki? Nigdy jeszcze nie ściągałem gierek w ten sposób. :lapka:

Opublikowano

Zapakuj do koszyka i spróbuj kupić, wszystko ci podliczy z podatkiem i cłem 

Ogólnie nie opłaca się tam kupować w tych czasach i jak ktoś chce zbierać na Switcha polecam skupić się na wersjach eu i naszych sklepach, jest z czego wybierać.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Kurde chciałem to pudło, ale jak widzę date premiery u Czezkiego ponad miesiąc po cyfrze, to nie wiem czy mi sie chce czekac. :sapek:

Opublikowano

Znasz zasady. Kupujesz cyfre do grania a pudełko żeby postawić w folii na półce :nosacz3: