Opublikowano 25 maja 20222 l Biorę daj łan. Za łebka oglądałem klasyczną kreskówkę (genialne intro) i miło ją wspominam. Gry z żółwiami na 8 i 16 bitach również. Ależ będzie grane.
Opublikowano 26 maja 20222 l No ale nie da się tam jeszcze nic zamówić, nawet nie mają tego na stronie Miałem na myśli "gdy będzie można kliknąć kup teraz", bo sztuki rozejdą się pewnie w trymiga.
Opublikowano 26 maja 20222 l Na kij to wydają w LRG Dużo mniej rozpoznawalne indyki dostają normalne pudło dostępne w marketach.
Opublikowano 28 maja 20222 l W dniu 26.05.2022 o 17:44, Ukukuki napisał: Na kij to wydają w LRG Dużo mniej rozpoznawalne indyki dostają normalne pudło dostępne w marketach. LRG wydają już gry na taką skalę, że bez problemu dostanie sie tytuły od nich nawet w mniejszych sklepach. O ile te sklepy są zainteresowane sprzedażą takich gier.
Opublikowano 28 maja 20222 l Autor Z LRG zamówiłem sobie Anno Mutationem jako preorder, z żółwikami zrobię podobnie. Strasznie dużo gierek opychają w wersjach pudełkowych, na twitterze co chwila wrzucają linki do nowych pozycji. Tego typu mordobicia mają duże pole do popisu jeśli chodzi o "de elcekowy" content, lokacje lub grywalnego Caseya wspominanego wcześniej. Najbardziej ciekaw mnie jak będzie w grze z używaniem pojazdów, wszak żólwie miały sterowiec, vana i chyba coś tam jeszcze. Liczę też na 60klatek i dobre animacje ruchu bo nowe Battletoadsy pod tym względem to była kaszana.
Opublikowano 29 maja 20222 l To, że będzie w LRG nie oznacza, że gra nie pojawi się później w normalnej sprzedaży jak z kilkoma innymi bardziej znanymi tytułami miało miejsce, tu też liczę na to że tak właśnie będzie.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Ja i tak bede probowal dorwac wydanie od Signature Edition Games, duzo lepsze od LRG
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 39 minut temu, giger_andrus napisał: Lepsze od tego ze steelbookiem ? jak pisałem posta, to nie było tej wersji wezmie sie na ps4 o ile nie zaspie
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Może ktoś obcykany powiedzieć ile mniej więcej trzeba doliczyć do ceny przy zamawianiu z LRG i temu podobnych (z poza UE) na jakieś opłaty celne itp rzeczy i czy są z tym jakieś cyrki? Nigdy jeszcze nie ściągałem gierek w ten sposób.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Zapakuj do koszyka i spróbuj kupić, wszystko ci podliczy z podatkiem i cłem Ogólnie nie opłaca się tam kupować w tych czasach i jak ktoś chce zbierać na Switcha polecam skupić się na wersjach eu i naszych sklepach, jest z czego wybierać. Edytowane 10 czerwca 20222 l przez devilbot
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Kurde chciałem to pudło, ale jak widzę date premiery u Czezkiego ponad miesiąc po cyfrze, to nie wiem czy mi sie chce czekac.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Znasz zasady. Kupujesz cyfre do grania a pudełko żeby postawić w folii na półce