Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Abandoned

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 99,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hal Emmerich
    Hal Emmerich

Tweety Hideo z dzisiejszego poranka:         Obraz dołączony do tekstu to The Night Watch autorstwa Rembrandta van Rijna. Gdzie przyszedł na świat Rembrandt? W holendersk

• Bardzo wymowne, że gdy ludzie mają ubaw z tej całej sytuacji, grzebią po sieci, snują teorie spiskowe, które nikomu krzywdy nie robią, mają zajawkę i dostarczają rozrywkę innym graczom w tym chwilami

• I cyk pan obiektywny trzyma rękę na pulsie . Po 1 zdaniu zapowiedzi i 4 fotkach, już wie że gierka będzie generyczna. Wyrok wydany, wyrok wykonany, EX    

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, ASX napisał:

trochę śmiesznie że jeden typ dał radę nabrać tyle osób, w swoim czasie w tę teorie spiskową o Kojimie i Silent Hillu zdawały się wierzyć całkiem poważne osoby w branży jak Schreier czy Geoff Keighley, więc jeżeli ktoś się nabrał to na pewno nie był sam.

No tak, Geoff też hajpował, że gadał z Hassanem itp.

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:
Godzinę temu, balon napisał:

Abandoned nigdy nie było pokazywane na żadnym evencie

Skąd te info? Pamiętasz wszystkie eventy? 
Mi się wydaje, że na jakimś dawnym  SoP zapowiadali (co w początkowej fazie ma wyjść na PS5), jakoś na początku jak jeszcze nie było z tym takiego przypału. 

Tak w ogóle wraca temat Hasana i pojawia się na forum ASX. Przypadek? :kojima:

Opublikowano
6 minut temu, balon napisał:

Skąd te info? Pamiętasz wszystkie eventy? 

nie pamiętam, ale wszystkie state of play są przecież dostępne na YT i bardzo łatwo to zweryfikować przy odrobinie chęci

jedyny do tej pory materiał, czyli trailer zapowiadający grę  ukazał się 7 kwietnia 2021 r.  (nie liczę tego 5 sekundowego filmiku) , a State of Play odbyło się 29 kwietnia i ani na nim, ani na żadnym następnym SoP nigdy nie było Abandoned.

Opublikowano

No tak będę siedział i weryfikował, już lecę XD Może to nie było SoP

A na evencie w okolicach E3? No gdzieś to kojarzę. No ale może mi się wydaje. Nie jest to jakoś bardzo istotne. Myślę, że 4 posty o tym starczą :yao:

Opublikowano

Fajny materiał, jak ktoś chcę sobie przypomnieć całą bekę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jestem w szoku

Create meme "funny memes , memes , star trek cartoon meme" - Pictures -  Meme-arsenal.com

• 2 lata później...
Opublikowano

No tak, skończył Death Stranding 2 to se ciupie abandoned dalej, wiadomix

Opublikowano

Było milion razy, ale z takiej okazji muszę to wrzucić raz jeszcze i nie ma takiej siły na świecie która mnie przed tym powstrzyma :kaz:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 22.03.2025 o 21:16, Bzduras napisał(a):

well-look-whos-back-v0-y9ijg5amj9qe1.webp

No, to tydzień później chyba znów można zamykać temat. Hassan, byku, nie zmieniaj się xboss

Opublikowano

Ja mimo wszystko chciałbym, żeby ta gra wyszła i stała się równie memiczna, co takie Limbo of the Lost, jedyne godne zwieńczenie tej sagi.

Opublikowano

Gdyby faktycznie pojawił się Hasan na scenie i powiedział łamanym pakolskim "and we have one suprise", światła zgasły, a w akompaniamencie głównego motywu z SH1 wyszedł zza kotary Kojima i powiedział "konicziła, to naprawdę był mój projekt od początku, wskrzeszamy Silent Hills wspólnie z Blue Box" to to by było faktycznie godne zakończenie. No co, pomarzyć można.

Opublikowano

Ja to bym wolał jednak grać w Silent Hills na koniec tej wybitnej podróży, ale o gustach się nie dyskutuje.

Opublikowano

Z takich gier "widmo" to chciałbym położyć łapska na "ILL". Jest mega brutalnie, zwłaszcza drugi klip obama.png

Opublikowano

Przecież to jakiś render zrobiony na zaliczenie z informatyki w drugiej klasie technikum.