Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo ładnie, "gospodarzy" trzeba jebać prądem.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 226,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ale bramki wpadają dziś masakrycznie, 5 bramek, no jest dobrze.

Opublikowano

No to już wyższa szkoła frajerstwa

Opublikowano

Za szybko pochwaliłem. Ale i tak najlepsze meczycho póki co.

Opublikowano

Ten mecz jak dobry final, obu druzynom sie chce.

Opublikowano

Nasi juz po pierwszej bramie w plecy straciliby wiarę….

Opublikowano

Po tym co zobaczyłem to myślę że Ukraina wyjdzie z 2 miejsca z grupy. I myślę że może jeszcze namieszać w tym turnieju, bardzo fajny, twardy mecz w ich wykonaniu. Holandia zamknęła mi kupon i cieszę się z ich wygranej, ale Ukrainie trzeba oddać że zagrali z jajami jak równy z równym. 

Opublikowano

Przeciez te zagrywki Ukraincow byly swietne, w porownaniu do innych krajow nie byly sztywne i lamaly rutyne. W studiu ESPN Del Pierro z jego wloskim akcentem brzmi po angielsku jak Robert De Niro albo Al Pacino opowiadajacy zarty :pawel:

Opublikowano

To jutro będzie euro wpierdol naszych? Chyba będzie trzeba kupić zapas alkoholu do zajebania się po przegranej.

Opublikowano

Przeciez te zagrywki Ukraincow byly swietne, w porownaniu do innych krajow nie byly sztywne i lamaly rutyne. W studiu ESPN Del Pierro z jego wloskim akcentem brzmi po angielsku jak Robert De Niro albo Al Pacino opowiadajacy zarty :pawel:

6 minutes ago, Faka said:

To jutro będzie euro wpierdol naszych? Chyba będzie trzeba kupić zapas alkoholu do zajebania się po przegranej.

Tak, kup tyle alkoholu ale na wypadek wpierdolu i tylko wpierdolu naszych. Nie tykaj go inaczej, tak zrob

Opublikowano

Jakim cudem zespoły drugiego sortu ( polaki i reszta ) zgodziły się na takie warunki rozgrywania mistrzostw? Sprawiedliwie powinno być, że cała grupa gra w jednym kraju, Skandal.

Opublikowano

Tymczasem po drugiej stronie globu newsy z turnieju którego nikt nie chciał i prawie nikt nie ogląda:

Brazylia - Wenezuela 3-0

Kolumbia - Ekwador 1-0

Brazylia pierwszy skład, Wenezuela 31... 8 piłkarzy z podstawowej kadry Vinotinto doznało covida, więc powołano ludzi (w większości) z rodzimej ligi, którzy mają niewielkie lub zerowe doświadczenie reprezentacyjne vide para obrońców :unsure: Mecz przyjaźni więc obyło się bez brutalności oraz agresji często znanej z boisk EURO.

Kolumbii nie oglądałem bo człowiek powinien czasem spać ale ale.... Można obejrzeć retransmisję całego spotkania na TVP Sport! Mógłbym przysiąc, że w czasach mundialu w Rosji jedyną opcją dla tych którzy chcą udawać, że mają jakieś życie w czasie futbolowych imprez reprezentacyjnych był kilkuminutowy skrót spotkania. Niech żyje Jacek Kurski!

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Dopóki piłka jest okrągła, a bramki są w grze tak nam dopomóż Bogurodzica.

Opublikowano

Dawać już tą Szkocje-Czechy co by szybciej minęło xD 

Opublikowano

Od lat kibicuję Czechom, a i szkockich górali mocno szanuję - to będzie dla mnie spotkanie dnia (w Europie). Szkoci na pewno nie przyflojdują, zobaczymy jak z Czechami, którzy mają tendencję do spoglądania na czasami przesadnie liberalny zachód.

Podsumowując:

Turcja - Włochy - nie klękano
Szwajcaria - Walia - padali jak solidarni

Finlandia - Dania - ?

Chorwacja - Anglia - nie klękano (EDIT: jednak klękano, możliwe że częściowo)

Belgia - Rosja - zakładam, że nikt nie upadł
Austria - Macedonia - wiadomo, że nie

Holandia - Ukraina - nie wiem

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Ja również za Czechami, może tak się ułoży, że trafimy na nich w 1/8 :D

Opublikowano

SCO - CZE przewiduję największą zamułę mistrzostw. Szkoci przed swoją publiką będą posrani byle nie przegrać, więc będzie betoniarka i stereotypowe wyspiarskie kick&run z milionem wrzutek. Czesi to też raczej FC Pinokio, więc bezbramkowy klincz wielce prawdopodobny. Na niekorzyść tego scenariusza działa wyłącznie fakt, że obstawiłem ten wynik w typerze, więc na pewno tak nie będzie.