Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 327,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś dre

• Strzelanie do NPC    

Opublikowano
  • Autor

Czy ja wiem, wersja konsolowa i tak miałaby obsługę FSR, tak jak zdecydowana większość gier. Więc oprócz AMD, które może promowa  Starfielda swoją technologią, nikt niczego nie zyskuje na tej umowie, a stratni są  pecetowi gracze z RTXami

Opublikowano

Gra nie będzie pewnie miała żadnej implementacji RT i DLSS, no trochę chujoza, nie powiem. 

Opublikowano

Nie chce mi się włączać abonamentu na wakacje ale po jak najbardziej. Starfield + Forza :macek:

Opublikowano

Myślicie ze wersje na Steam i ta na Xbox PC app będą  jakoś technicznie/jakościowo się różnić? 

Opublikowano

Skoro ta gra ma stać się dużym modem stworzonych przez graczy, to czy na konsoli xsx będą udostępniane wszystko? Te głupie, kontrowersyjne i ogólnie? Bo że na pc to będzie problemu to wiadomo, ale na konsoli to nie wiadomo.

Opublikowano
17 minut temu, Faka napisał:

Skoro ta gra ma stać się dużym modem stworzonych przez graczy, to czy na konsoli xsx będą udostępniane wszystko? Te głupie, kontrowersyjne i ogólnie? Bo że na pc to będzie problemu to wiadomo, ale na konsoli to nie wiadomo.

F4 dostal jakies wsparcie modow na konsolach wiec nie wydaje mi sie to niemozliwe w przypadku Starfielda.

Opublikowano

No właśnie jakieś tam wsparcie i to mi się właśnie rozbija, że chyba to dużego wyboru nie będziesz miał w przypadku Starfielda. MS pewnie zrobi filtry i powyrzuca te kontrowersyjne, a doda te chujowe.

Opublikowano

W Skyrimie konsolowym implementacja modów blokowała osiagnięcia, więc w SF pewnie podobny mechanizm zastosują.

Opublikowano

No tak, zdaje się był na to mod:newell:

Opublikowano
W dniu 28.06.2023 o 14:28, KrYcHu_89 napisał:

Gra nie będzie pewnie miała żadnej implementacji RT i DLSS, no trochę chujoza, nie powiem. 

No i dobrze, że nie eksperymentują z rt na xsx. Mógłby to być gwoźdz do optymalizacji.

Opublikowano
56 minut temu, Donatello1991 napisał:

No i dobrze, że nie eksperymentują z rt na xsx. Mógłby to być gwoźdz do optymalizacji.

Tak, mówiłem tylko o PC. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wymagania  sprzętowe

F0xqx4sWcBgcAos?format=jpg&name=large

Opublikowano

Trzeba czekać na normalne źródło bo tutaj strasznie z czapy to podali :newell:  Nie napisali ile klatek, jakie ustawienia tylko pierdzielenie jak u polonistki. No i po co mi informacja o płycie głównej, wtf? A brak ile RAMu potrzeba do zabawy, ale pewnie minimum 16 a na maks 32. 

Opublikowano

To jest jakis folderek reklamowy AMD. Te ze Steam to jakis placeholder czy o co chodzi?

SYSTEM REQUIREMENTS

• MINIMUM:
    • Processor: AMD Ryzen 5 2600X, Intel Core i7-6800K
    • Memory: 16 GB RAM
    • Graphics: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce 1070 Ti
    • DirectX: Version 12
    • Storage: 125 GB available space
    • Additional Notes: SSD Required
  • RECOMMENDED:
    • Processor: AMD Ryzen 5 3600X, Intel i5-10600K
    • Memory: 16 GB RAM
    • Graphics: AMD Radeon RX 6800 XT, NVIDIA GeForce RTX 2080
    • DirectX: Version 12
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 125 GB available space
    • Additional Notes: SSD Required
Opublikowano

Zią, Ty poważny jesteś?

Juz podejście do kompa robiłeś, kupiłeś xboxa żeby go sprzedać, a na koniec kupiłeś kastrata mówiąc ze to super deal. A teraz pytasz o kompa Ola Boga żeby na min ustawieniach pocisnąć w gierkę :we_need_to_go_deeper:

IMG_3394.gif

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Nie, serio jestem ciekawy. Bo to pewnie na minimalnych wymaganiach będzie porównywalne z Series S pod względem grafy czy animacji

• 3 tygodnie później...