Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

:banderas:EPICKOŚĆ :banderas:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 324,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś dre

• Strzelanie do NPC    

Opublikowano

Jutro o której czasu polskiego można się spodziewać jakichś wrażeń/ocen?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

Jutro o której czasu polskiego można się spodziewać jakichś wrażeń/ocen?

18:00

Opublikowano

Upgrade kupiony tydzień temu. Piwko się chłodzi, piątek wieczorem lecę w kosmos. Ostatni raz się tak jarałem chyba przy premierze cyberpunka :)

Opublikowano

W sumie to już dziś/jutro będzie można pograć, zaraz po 00:01. Dobrze, że to na serwerach nie ma, bo by zaraz wyjebało wszystko w pizdu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

W sumie to już dziś/jutro będzie można pograć, zaraz po 00:01. Dobrze, że to na serwerach nie ma, bo by zaraz wyjebało wszystko w pizdu. 

Było pisane-od 2:00 am.

Opublikowano

A myślałem, że zaraz po 24. No nic trzeba będzie czekać w takim razie. 

Opublikowano

Gdyby było o północy to bym na pewno zaczekał i odpalił. Do 2 to tak średnio, bo jednak nie wziąłem urlopu na Starfield

IMG_8694.jpeg

Edytowane przez modjo

Opublikowano

Trochę hype mnie dopadł. Jak kupię gejpassa to będę mógł w to zagrać? I czy mój komp i5 8400 i GTX 1660ti to uciągnie?

Opublikowano
11 minut temu, GSPdibbler napisał:

I czy mój komp i5 8400 i GTX 1660ti to uciągnie?

Nie łapiesz się w minimalnych. Lepiej poczekaj te parę dni na testy.

Opublikowano

Ale karta chyba spoko?

1660ti to chyba równoważna z 1070 jest.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano
2 minuty temu, GSPdibbler napisał:

A gejpass? Wystarczy zasubskrybować? Jest jakaś tańsza opcja dla nowych?

Są, wejdź np na łowcy gier i tam znajdziesz 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

i5 8400 vs ciut słabszy od zalecanego i7 6700K - podobna wydajność, ak jak i GTX 1660Ti i 1070Ti

A co Ty posiłkujesz się testami 5cio letnich gierek? 8400 ma tylko 6 wątków, 6800K (procek wpisany w minimalnych a nie zalecanych) 12. 1660Ti jakieś 15% słabsze od 1070Ti a do tego ma tylko 6GB pamięci. Komp nie spełnia wymagań minimalnych i lepiej poczekać te dwa dni aż wypłyną testy.

Opublikowano

TOP Seller na Steam, TOP Wishlisty na Steam, prawie 400.000 followersów na Steam - jak Starfield nie będzie kolejnym mocnym kopem dla GP i X'a, to już żadna gra nie da rady.

Opublikowano
4 minuty temu, łom napisał:

A co Ty posiłkujesz się testami 5cio letnich gierek? 8400 ma tylko 6 wątków, 6800K (procek wpisany w minimalnych a nie zalecanych) 12. 1660Ti jakieś 15% słabsze od 1070Ti a do tego ma tylko 6GB pamięci. Komp nie spełnia wymagań minimalnych i lepiej poczekać te dwa dni aż wypłyną testy.

Nie wiem czy to trafne porównanie, ale Baldurs Gate chodzi mi dobrze na średnich.

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał:

No nic, zobaczymy, chociaż na sucho możesz mieć rację. Z wymaganiami jest jednak tak, że one swoje a komputer swoje - na i5 3470 i GTX 1060 6GB wyciągałem 4K/60 w ustawieniach wysokich/ultra w Forzy Horizon 4, więc różnie to bywa. 

Opublikowano
1 minutę temu, GSPdibbler napisał:

Nie wiem czy to trafne porównanie, ale Baldurs Gate chodzi mi dobrze na średnich.

Baldur ma prawie 2x niższe wymagania minimalne niż Starfield.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z wymaganiami jest jednak tak, że one swoje a komputer swoje - na i5 3470 i GTX 1060 6GB wyciągałem 4K/60 w ustawieniach wysokich/ultra w Forzy Horizon 4, więc różnie to bywa. 

To wiadomo ale FH4 to gra z XOne a grałeś na kompie któremu bliżej do OneX (tylko z mocniejszym prockiem) niż podstawowego One. Tutaj nawet jeśli za podstawę weźmiemy Series S a nie X to procek może mocno niedomagać i jest szansa na stutterfest. Premiera jest tuż tuż więc w takim przypadku lepiej poczekać te 48h niż siedzieć w ustawieniach i modlić się żeby poszło.

Opublikowano

Goście z DF mają już grę od jakiegoś czasu i pewnie jakieś wstępne, a może i konkretne testy wydajności na PC i konsoli powinny być już dziś wieczorem jak zejdzie embargo na recenzje.