Opublikowano 25 listopada 20231 r Jeśli masz go dostać we wtorek, to raczej kolejne zamówienie nie dojdzie wcześniej. Edit: witamy nową stronę! Edytowane 25 listopada 20231 r przez dominalien
Opublikowano 25 listopada 20231 r Just now, dominalien said: Jeśli masz go dostać we wtorek, to raczej kolejne zamówienie nie dojdzie wcześniej. Wątpię że będzie we wtorek jak ciągle w Holandii jest
Opublikowano 25 listopada 20231 r 38 minut temu, Czoperrr napisał: Czyli i tak progres, moja nadal w Holandii. Da radę jeszcze anulować i odzyskać hajs czy nie bardzo? Może jak drugi raz zamówię to coś ruszy szybciej Pisałeś do nich? Dziwne to bo ja zamawiałem w piątek o 19 i już jest w Strykowie
Opublikowano 25 listopada 20231 r 53 minuty temu, Czoperrr napisał: Wątpię że będzie we wtorek jak ciągle w Holandii jest Jeżeli masz statusy ze już dwa razy wyjechała paczka z filii w Holandii, to powinna być w pon w Strykowie, potem w nocy pon/wt w docelowej filii i we wt dostarczenie. Chyba że pracują w ndz w Strykowie to kto wie, może i w pon
Opublikowano 25 listopada 20231 r 43 minutes ago, messer88 said: A jaki masz status w ogóle, spakowane do wysyłki?
Opublikowano 25 listopada 20231 r Moja paczka odjechała z Holandii 24.11 o 3:06, czyli później niż twoja. W jakim rejonie pl jesteś?
Opublikowano 25 listopada 20231 r 21 minut temu, Czoperrr napisał: Mam identyczne statusy. W pon albo wt będzie
Opublikowano 25 listopada 20231 r 12 minutes ago, dominalien said: Moja paczka odjechała z Holandii 24.11 o 3:06, czyli później niż twoja. W jakim rejonie pl jesteś? Opole. Dobra, nie zasmiecam już tematu
Opublikowano 25 listopada 20231 r Oj tam przestań, napisz jeszcze jaki masz status wysyłki Myślę, że wielu użytkowników śledzi to z zapartym tchem, nie zostawiaj nas z takim cliffhangerem.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Chłopy czy jest sens zakładać jąkać ochronę na matowa wersję ? Chodzi o ekran
Opublikowano 25 listopada 20231 r 47 minut temu, Assassins_78 napisał: Chłopy czy jest sens zakładać jąkać ochronę na matowa wersję ? Chodzi o ekran Nie warto.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Niby warto coś nakleić ale z tym matowym ekranem jest zagwostka zawsze. Wleci szkło matowe to masz w praktyce mat x2, wleci zwykle szkło to znowu refleksy większe, a po to fabrycznie jest mat by ich nie bylo
Opublikowano 25 listopada 20231 r 2 godziny temu, Daffy napisał: Niby warto coś nakleić ale z tym matowym ekranem jest zagwostka zawsze. Wleci szkło matowe to masz w praktyce mat x2, wleci zwykle szkło to znowu refleksy większe, a po to fabrycznie jest mat by ich nie bylo Ja dlatego nie naklejałem na matowe LCD, na matowe OLED zrobię podobnie. Edytowane 25 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 25 listopada 20231 r Poważne pytanie dodają ściereczkę do ekranu jak w wersji lcd? Bral ktoś wersje 1tb? Jak w końcu z tym matem pogarsza czerń?
Opublikowano 25 listopada 20231 r Przy wymianie dysku trzeba być trochę bardziej ostrożnym niż przy wersji LCD ale dalej jest to dosyć proste. Podczas konfigurowania wszystkiego przy okazji sprawdziłem który ekran mi się trafił (https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/182t8hr/lets_check_if_you_have_samsung_or_boe_oled_panel/) i wyszedł Samsung (czyli w teorii ten lepszy/mniej awaryjny). Patrząc na wpisy innych, to do wersji 512GB trafia głównie Samsung, a do limitki 1TB chiński BOE.
Opublikowano 25 listopada 20231 r 2 godziny temu, MichAelis napisał: Poważne pytanie dodają ściereczkę do ekranu jak w wersji lcd? Bral ktoś wersje 1tb? Jak w końcu z tym matem pogarsza czerń? Mam oba w macie, więc nie widzę różnicy xD. Tutaj masz filmik, naprawdę kwestią preferencji.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Traci się gwarancję przy wymianie dysku? W podcaście Rysława mówili, że tak i nie wiem czy bredzą
Opublikowano 25 listopada 20231 r Dalej mi sie wykrzacza file manager z takim komunikatem. Jest tu jakiś linux master na pokładzie? xd
Opublikowano 25 listopada 20231 r 6 minut temu, jimmyyy8 napisał: Traci się gwarancję przy wymianie dysku? W podcaście Rysława mówili, że tak i nie wiem czy bredzą Wymieniałem nawet analogi wraz z lutowaniem na hall effect. To nie ma wpływu tylko jak im wyślesz to już ich nie zobaczysz.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Poczytałem trochę grupy na fb o tematyce decka i sporo osób ma tam problem z ponownym włączeniem po całkowitym rozładowaniu. Faktycznie decka nie można rozładowywać? Czy to kwestia podłączenia oryginalnej ładowarki?
Opublikowano 25 listopada 20231 r Godzinę temu, rafanus2 napisał: Poczytałem trochę grupy na fb o tematyce decka i sporo osób ma tam problem z ponownym włączeniem po całkowitym rozładowaniu. Faktycznie decka nie można rozładowywać? Czy to kwestia podłączenia oryginalnej ładowarki? Kilka razy mi się rozładował i wtedy rzeczywiście musiałem kilka minut czekać na kablu na rozruch, nie wiem czy dalej tak jest. To jeszcze na LCD I starym sofcie.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Ja może z dwa razy na starym miałem tak że zaliczył taką zwieche że pomimo dość pełnej baterii bez ładowarki za chya nie chciał się włączyć W nowym na razie jedna zwiecha, jak przełożyłem sd kartę że starego to pierw się zawiesił, a za chwilę sam zresetował