Skocz do zawartości

Dead Space (Remake)

Featured Replies

Opublikowano

Nic nie szkodzi, w oryginał grałem kilka lat temu i niewiele już pamiętam. :nosacz3:

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 94,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na pewno więcej napracowanka niż w yebanym w dupe tlou 1 ale i tak nie przekonują mnie te rimejki pod graficzke. Wolę coś w stylu residenta

Opublikowano
  • Autor

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Na pewno więcej napracowanka niż w yebanym w dupe tlou 1 ale i tak nie przekonują mnie te rimejki pod graficzke. Wolę coś w stylu residenta

No i tu jest bliżej do Residenta jeśli chodzi o napracowanie niż Last of US.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Którego RE? Bo to co pokazali to właśnie taki przeskok jak między RE1 a REmake, niby ta sama gra ale dużo dodali/dopakowali/zmienili. RE2 i 3 z 98/99 a 2019/2020 to praktycznie inne gry pod względem rozgrywki ale w przypadku Dead Space'a takich kolosalnych zmian nie musieli wprowadzać bo gra i tak jest całkiem współczesna.

Opublikowano
35 minut temu, łom napisał:

Którego RE? Bo to co pokazali to właśnie taki przeskok jak między RE1 a REmake, niby ta sama gra ale dużo dodali/dopakowali/zmienili. RE2 i 3 z 98/99 a 2019/2020 to praktycznie inne gry pod względem rozgrywki ale w przypadku Dead Space'a takich kolosalnych zmian nie musieli wprowadzać bo gra i tak jest całkiem współczesna.

re 2 i 3. Wole tylko ogólny zarys oryginału i zrobienie go całkowicie na nowo niż robienie od linijki tego samego z małymi zmianami. Chociaż w tym przypadku i tlou to pół biedy bo gameplayowo gry sie nie zestarzały ale taki rimejk medievila nie ma dla mnie racji bytu. Tak stare gry potrzebują kompletnego przebudowania a nie zmieniania samej graficzki i chyba residenty to pokazały najlepiej

Opublikowano

Pięknie to odrestaurowali. Wiadomo coś o płynności już, będzie 60 ramek?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Anal Wake napisał:

Pięknie to odrestaurowali. Wiadomo coś o płynności już, będzie 60 ramek?

roCc7yO.png

Powinno.

Opublikowano
9 minut temu, Bigby napisał:

roCc7yO.png

Powinno.

:fsg:

Opublikowano
18 minut temu, Bigby napisał:

FfDOXFqUcAE8SCV?format=jpg&name=4096x409FfDOXnDUoAEx-uR?format=jpg&name=4096x409

FfDOX8IVQAY_lLY?format=jpg&name=4096x409FfDOYUrUoAEL8MD?format=jpg&name=4096x409

image.png.6b5eb0feb76ef9ff68e8ecab007620d6.png

:reggie:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, smoo napisał:

image.png.6b5eb0feb76ef9ff68e8ecab007620d6.png

:reggie:

the-interview-james-franco.gif

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Figuś napisał:

daj jeszcze screena z PS360 z tej lokacji

:leo:

ZCjcnEt.png

:spicy:

Opublikowano

Zajebiście to wygląda po tych materiałach. Ale bym już zagrał w to, albo w Calissto :D

Opublikowano
13 godzin temu, Figaro napisał:

super, mniej widać.

No i tak powinno być.

Opublikowano

Ślicznie odrestaurowane, postarali się 

Opublikowano

Tylko kuzwa ta postac jakos dziwnie sie porusza :) Kreci biodrami jak by w skafandrze babka siedziala. 

Pochylona jakos nienaturalnie.

Tak czy siak sie ogra :)

Opublikowano

To prawda, izak chodzi jak jakiś dałn ale nikt nie pisał to myślałem że tylko mi się tak wydawało 

Opublikowano

Moze EA poszła z duchem czasu i postać jest osoba niebinarna która nie utożsamia się ani z płcią męska ani żeńska dlatego tak chodzi