Skocz do zawartości

Call of Duty: Vanguard

Featured Replies

• Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 34,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam nadzieję, że w końcu będą Niemiecy, którzy dzielnie walczyli u boku Aliantów z Nazistami. Nazisci jak wiadomo przegrali wojnę i już nie istnieją. No może poza mała grupą, która uciekła do Arg

• Zamówiłem. Singla przejde, postrzelam i za tydzień Horizon 5. Pasuje. 

• Zgadzam sie, MW przy Vanguardzie to arcydzielo. W bete CW rok temu gralo sie mega inaczej niz w MW, ale chcialo mi sie wlaczac kolejne mecze. Tutaj jak na razie nie mam ochoty w to dalej grac. 

Opublikowano

Ale pani na drugim tle bardzo urodziwa, zawsze mogli wrzucić Aloy.
Na to zakłamywanie historii murzynami już nawet nie reaguję, korpo musi zarobić na każdym.
Bardziej ciekawi mnie gameplay i w jakim kierunku pójdzie multi - bardziej mw czy bocw

Opublikowano

Kolejny powrót do IIWŚ? 

Grunt że będą Silne Kobiety™ i kolorowi. 

Opublikowano
7 minut temu, japco napisał:

że wam się to nie nudzi.

KOLOROWI W MOIM REALISTYCZNYM CALL OF DUTY??? CO TEN ZACHÓD JESZCZE WYMYŚLI??

Opublikowano
7 minut temu, japco napisał:

Trzon wszystkich armii w tym konflikcie:pawel:

Opublikowano

Mam nadzieję, że w końcu będą Niemiecy, którzy dzielnie walczyli u boku Aliantów z Nazistami.

Nazisci jak wiadomo przegrali wojnę i już nie istnieją. No może poza mała grupą, która uciekła do Argentyny. 

Opublikowano

Część jeszcze siedzi w jakimś polskim lesie i je tort ze swastą w urodziny Hitlera. To prawda, widziałem w tvn. 

Edytowane przez japco

Opublikowano

Coś tam przebąkiwano, że to ponoć alternatywna historia, w której WWII nie zakończyła się w 1945 roku. 

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nie powiem, czekam na jakiś drugowojenny FPS na tej generacji. COD WWII był całkiem spoko, Battlefield do zaorania, ale ten Vanguard jakoś dziwnie mi przypomina właśnie te klimaty ostatnich BF.

Ehh gdzie te fajne strzelanki drugowojenne...

Opublikowano

No wiadomo, że dej łan.

19.08. ma być reveal event w WZ.

Opublikowano
4 godziny temu, Czezare napisał:

Gdzie dokładnie można obejrzeć prezentację?

W Warzone.

Opublikowano

Ciekawe co czeka w Kampanii i jakie operacje będą.

Opublikowano

Zabrzmi to pewnie jak zrzędzenie starca ale chciałbym kiedyś jeszcze zobaczyć klasyczne Call of Duty na modłe starych części w klimacie II Wojny Światowej, WII było naprawdę  spoko. Ale tutaj patrząc na te grafiki promocyjne mam obawy czy nie przeszarżują i nie uciekną w jakieś fikcyjne, alternatywne klimaty.

Opublikowano

@ASX już po planszy graficznej można wywnioskować że będą gangsta klimaty, różowe skiny, złote pukawki i tony zbędnego śmiecia. 

Opublikowano

no własnie tego sie obawiam

Opublikowano

Premiera 5 listopada.

E9K9YryVEAUbC18?format=jpg&name=4096x409

E9K9YryVUAM444L?format=jpg&name=4096x409

E9K9Yr3VkAE79dE?format=jpg&name=4096x409

E9K9b0bUcAIr6E-?format=jpg&name=4096x409

Edytowane przez Bigby