Rash 204 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca W tym balanced lepsze skalowanie do 4k niby. Ogólnie lata to w 50-60 fpsów w tym ustawieniu czyli w przedziale w którym vrr na ps5 chodzi dobrze. Sprawdzi się wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: co to ten balanced? W sensie co tam jest inaczej, niż w perf? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca (edytowane) 33 minuty temu, Bzduras napisał: Trochę nietypowo, z reguły wrzucają 40 VRR ten środkowy, ciekawe jak to wyjdzie w praniu, balanced z VRR. Wygląda, że perf nie ma tez żadnego antyaliasingu? Albo zwykłe TAA, byleby nie FSR :D. Edytowane 29 Marca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca (edytowane) Nie mogę się już doczekać kwietnia, dobrze, że po drodze wpada demo, osłodzi to oczekiwanie Spoiler Edytowane 29 Marca przez Snake_Plissken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca No to smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Na dobre danie trzeba chwilkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Rowniez sprawdze i wydam niepodwazalny osad Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Jak Ci się nie spodoba to może zniżka tak z 50% na preordery w PB?? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca nie, wtedy wywale z oferty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Dementuje, że to jakiś jebany klon soulsow - Nier + Sekiro cudownie się w to gra. I ten soundtrack ten wokal kurwa cudo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 11 minut temu, XM. napisał: Dementuje, że to jakiś jebany klon soulsow - Nier + Sekiro cudownie się w to gra. I ten soundtrack ten wokal kurwa cudo. Na ile starcza to demo? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Nie wiem, ja nie będę przechodził całego bo wolę grać w pełny produkt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 22 minuty temu, XM. napisał: Dementuje, że to jakiś jebany klon soulsow - Nier + Sekiro cudownie się w to gra. I ten soundtrack ten wokal kurwa cudo. 10 minut temu, XM. napisał: Nie wiem, ja nie będę przechodził całego bo wolę grać w pełny produkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Na polskim PSN już jest to demo? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2 minuty temu, Czezare napisał: Na polskim PSN już jest to demo? łap https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-PPSA18488_00-STELLARBLADEDEMO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Nie jest to gra, którą czułbym pokusę kupić na premierę za ponad 300zł, ale wbrew pewnym obawom daleki jestem od krytyki. Jest dobrze. Całość wypada konkretnie, nawet jeśli jest to jawna inspiracja Nier + Bayonetta + Soulslike. Cycki i tyłki grę sprzedadzą, ale bez tego też nie byłoby źle. Ogólnie demo zrobiło dobre wrażenie. Tylko dubbing słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 335 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Na premierę chyba dwie sztuki wezmę od Dejwa żeby wesprzeć twórców, demo świetne, combat miodek, widoki tak samo, boss padł za pierwszym podejściem ale i tak fajna walka, bonusowy boss nawet lepszy bo inne umiejki mamy odblokowane. Kupili mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Jestem po ograniu demka. Jak dla mnie jeśli chodzi o bohaterki to wizualnie Tachy>EVE. Gameplay spoko, jest na co popatrzeć, warto wspierać takie produkcje w dzisiejszych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca (edytowane) Nie zdążyłem przejść całego dema, bo musiałem lecieć na pociąg, ale i tak dużo widziałem i jestem zadowolony. Fajny i dosyć wymagający system walki. Trudno jest czasem wyczuć nadchodzące ciosy, ale to może kwestia opatrzenia się z wrogami (obecnie gram w Bloodborne'a i tam animacje wrogów jakoś łatwiej się czyta). Animacja i wygląd dzierlatki to pierwsza klasa. Bardzo spodobał mi się design statków z takimi bogato zdobionymi frontami. Co mi się nie podobało to słabo widoczne znajdźki wypadające z pudeł i wrogów + drętwe huśtanie i skakanie po drążkach, gdzie nawet nie trzeba się rozchuśtywać, aby przeskoczyć na kolejny drążek. Nie ma co ukrywać, że gra jest ostrą zrzynką Automaty. Mamy grupę pięknych żołnierek, walkę o odzyskanie ziemi z jakimiś dziwnymi tworami, zniszczone miasto, które przejmuje natura, muzykę jak z Niera i towarzysza drona. Założę się, że fabuła też będzie dotykać egzystencjalnych problemów. Tak czy owak chyba szykuję się na premierę. Edytowane 29 Marca przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Przejdzione, do premiery jeszcze z 20 razy przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca @Damian14 Tachy jakby ładniejsza twarz, bardziej pasuje do reszty ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Śmierdzi też trochę takim Lies of P bardziej, niż Sekiro, jest wyczuwalna jakby taka sztywność postaci przy parry i unikach. Ale jak już parry siada kilka razy pod rząd, pizgasz perfect unik z kontrą i przeskokiem za plecy z bossem z Challenge Mode OMG Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Jest poziom trudnosci do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Jest poziom trudnosci do wyboru? Są dwa. Jeden to chyba odpowiednik normal, a drugi dla normików że wciskasz kwadrat i gra sama sie przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi