Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Cieszę się że wyszły kolejne porządne soulsy <3 gameplay nie moja bajka ale dla soundtracku kiedyś ogram w gamepassie
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Kolejny sztosik na Sonke5, kiedy to wszystko ograc Dzieki ci koreański Kojimbo
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Czyli elegancka giera jeśli takie oceny mimo zaniżania ocen przez niebinarne dziwolagi.
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Przedział 80-85 to sukces dla nowego IP, jest porządnie. A widać dużo odjęcia za seksualizacje
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Nawet nie ma co patrzeć na oceny, wystarczy przeczytać coś takiego. Cytat Thankfully, Stellar Blade was worth the wait, as it's one of the best action-RPGs released since NieR: Automata.
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r no dobra bez heheszków już to cieszy Jedna z najbardziej dopracowanych gier TEJ generacji
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Jedna z najbardziej dopracowanych gier TEJ generacji Z punktu widzenia technicznego? Oglądałeś już video? Bo ja w trakcie i jest kilka rzeczy, które temu przeczą.
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał: no dobra bez heheszków już to cieszy Jedna z najbardziej dopracowanych gier TEJ generacji
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Teraz, GearsUp napisał: Z punktu widzenia technicznego? Oglądałeś już video? Bo ja w trakcie i jest kilka rzeczy, które temu przeczą. Jak mogłem oglądać 19-minutowe video dodane 9 minut temu :D. Też słucham teraz, ale raczej nie można tego określić inaczej, niż zajebiście zooptymalizowana i dopracowana gra konsolowa (to się już rzadko zdarza), więc kudos dla Koreańczyków.
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O Nrdebil
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O Dobrze, że boomer sie nie zna na grach i jego zdanie jest gowno warte.
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Odejmujemy -1 z ocen od stulejarzy i prawiczkow czy dodajemy +1 bo lewactwo zaniżyło?
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Przecież na innych materiałach widać więcej miejscówek ładniejszych niż to z demka xD
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Dobra tutaj nawet ja muszę wkroczyć obronić stelara. Przecież ta łysa c0rwa nie ma pojęcia o grach wideo, nie przywołujcie jego słów na forum graczy
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Nrgej to sprzedajna miękka psia końcówa. Jak nie dostanie to nie pochwali.