Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 120,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zdjęcie

I tylko dwie i pół stówy XD

Opublikowano

dwie i pół stówy w wersji na last geny, na XSX i PS5 zażyczą sobie trzy i pół bomby

Opublikowano

Rozumiem, że chcielibyście wszystko na silniku RDR2, to są nadal gierki sprzed kilkunastu lat. Po prostu "wyczyścili" grafikę, ciekawe jak to w ruchu będzie wyglądać.

Opublikowano
11 minut temu, XM. napisał:

Nie ufam Ci, że nie weźmiesz na premiere.

Niedawno skończyłem san andreas więc zerowe ciśnienie mam na te gry + przed chwilą zobaczyłem trailer xDDDDDDD

Opublikowano

Pamiętacie taką firmę jak Rockstar Games?

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Rozumiem, że chcielibyście wszystko na silniku RDR2, to są nadal gierki sprzed kilkunastu lat. Po prostu "wyczyścili" grafikę, ciekawe jak to w ruchu będzie wyglądać.

No to niezłe wyczyszczenie, że wygląda miejscami gorzej od oryginałów.

Opublikowano

Kurwa :obama:

Opublikowano

nakładka graficzna, bez szału

Opublikowano

Otoczenie i oświetlenie wygląda bardzo ok moim zdaniem, trochę postacie się z tym gryzą ale pewnie musieli by przerabiać wszystkie animacje jakby zmienili bardziej modele. Jak spadnie do niższej ceny to się kupi żeby nie bawić się w mody na PC.

Opublikowano

Ależ to c0rwa źle wygląda xD wiedziałem że wszystko będzie się świecić jak psu jajca z taniego moda graficznego xD I te modele postaci XDD tak masakrować legendy  :(

Opublikowano

Ale..ale przecież to będzie port z komórek. :rayos:

Opublikowano

Modele postaci wyglądają źle i bardzo plasikowo, oswietlenie i pogoda juz całkiem ok. Zmienili więcej niż się spodziewałem ale za własnie taki poziom zmian moge dac 120zł 

Opublikowano

Powiem tak, spodziewałem się większego gówna i tylko podbitych tekstur. Jestem ciekaw jak gameplay poprawili.

Opublikowano

Przecież grafika w tych grach miała taki właśnie kreskówkowy styl, czego wy się spodziewaliście? :pawel:

Dobra, bo zaczynam się odpalać, dla mnie grańsko day one.

Opublikowano

Pośmialiśmy się, tragicznie to nie wygląda, ale nie kurwa za prawie trzy paki, pojebało ich, max co to powinno kosztować to tyle ile kosztowały te porty z PS2 na PSN bez przeceny czyli po 60zł za sztukę

Opublikowano

Rockstar dobrze wie, że nawet jakby dali 400 zł to i tak pójdzie jak świeże bułki.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Przecież grafika w tych grach miała taki właśnie kreskówkowy styl, czego wy się spodziewaliście? :pawel:

Dobra, bo zaczynam się odpalać, dla mnie grańsko day one.

Dodaj do tego sterowanie podobne do 5tki i jest baja. :obama:

Opublikowano

Jak sprzedać kilka modów za 250+zł :yao: A ludzie na YT się spuszczają jakby gta6 zapowiedzieli. 

Edytowane przez PiotrekP