Opublikowano 22 października 20213 l Jest też zwiastun na stronie Rockstar https://www.rockstargames.com/GTATrilogy
Opublikowano 22 października 20213 l https://www.rockstargames.com/GTATrilogy Data premiery: 11 listopada 2021
Opublikowano 22 października 20213 l https://videos-rockstargames-com.akamaized.net/v3/GTATrilogy-gtatrilogydefinitivetrailer-en_us-1080p60.mp4 Ogólnie zmienili więcej niż się spodziewałem.
Opublikowano 22 października 20213 l dwie i pół stówy w wersji na last geny, na XSX i PS5 zażyczą sobie trzy i pół bomby
Opublikowano 22 października 20213 l Rozumiem, że chcielibyście wszystko na silniku RDR2, to są nadal gierki sprzed kilkunastu lat. Po prostu "wyczyścili" grafikę, ciekawe jak to w ruchu będzie wyglądać.
Opublikowano 22 października 20213 l 11 minut temu, XM. napisał: Nie ufam Ci, że nie weźmiesz na premiere. Niedawno skończyłem san andreas więc zerowe ciśnienie mam na te gry + przed chwilą zobaczyłem trailer xDDDDDDD
Opublikowano 22 października 20213 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Rozumiem, że chcielibyście wszystko na silniku RDR2, to są nadal gierki sprzed kilkunastu lat. Po prostu "wyczyścili" grafikę, ciekawe jak to w ruchu będzie wyglądać. No to niezłe wyczyszczenie, że wygląda miejscami gorzej od oryginałów.
Opublikowano 22 października 20213 l Otoczenie i oświetlenie wygląda bardzo ok moim zdaniem, trochę postacie się z tym gryzą ale pewnie musieli by przerabiać wszystkie animacje jakby zmienili bardziej modele. Jak spadnie do niższej ceny to się kupi żeby nie bawić się w mody na PC.
Opublikowano 22 października 20213 l Ależ to c0rwa źle wygląda xD wiedziałem że wszystko będzie się świecić jak psu jajca z taniego moda graficznego xD I te modele postaci XDD tak masakrować legendy
Opublikowano 22 października 20213 l Modele postaci wyglądają źle i bardzo plasikowo, oswietlenie i pogoda juz całkiem ok. Zmienili więcej niż się spodziewałem ale za własnie taki poziom zmian moge dac 120zł
Opublikowano 22 października 20213 l Wygląda to jak gra z komórki, ale niech pierwszy rzuci kamieniem kto nie rzuci się kiedyś na remaster GTA IV. a ta trylogia i pewnie zejdzie dość sympatycznie
Opublikowano 22 października 20213 l Powiem tak, spodziewałem się większego gówna i tylko podbitych tekstur. Jestem ciekaw jak gameplay poprawili.
Opublikowano 22 października 20213 l Przecież grafika w tych grach miała taki właśnie kreskówkowy styl, czego wy się spodziewaliście? Dobra, bo zaczynam się odpalać, dla mnie grańsko day one.
Opublikowano 22 października 20213 l Pośmialiśmy się, tragicznie to nie wygląda, ale nie kurwa za prawie trzy paki, pojebało ich, max co to powinno kosztować to tyle ile kosztowały te porty z PS2 na PSN bez przeceny czyli po 60zł za sztukę
Opublikowano 22 października 20213 l Rockstar dobrze wie, że nawet jakby dali 400 zł to i tak pójdzie jak świeże bułki.
Opublikowano 22 października 20213 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Przecież grafika w tych grach miała taki właśnie kreskówkowy styl, czego wy się spodziewaliście? Dobra, bo zaczynam się odpalać, dla mnie grańsko day one. Dodaj do tego sterowanie podobne do 5tki i jest baja.
Opublikowano 22 października 20213 l Jak sprzedać kilka modów za 250+zł A ludzie na YT się spuszczają jakby gta6 zapowiedzieli. Edytowane 22 października 20213 l przez PiotrekP