Opublikowano 10 grudnia 20213 l 8 godzin temu, Daddy napisał: szkoda że tylko pod multi To jest od byłych pracowników Dice, widać zresztą bo poruszanie praktycznie identyczne jak w Battlefroncie 2
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Wygląda świetnie. Jednak po tym, jak okazało się, że to free to play to trochę mi hype opadł.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Nom, battlefront 2 to dla większości tych devów ostatnia gra robiona dla Dice
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Kurde - klimat i graficzka świetne, podobnie jak design strojów. Wygląda jak fajny looter-shooter i trochę jak Outriders, ale martwi mnie to f2p.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Akurat F2P dla gierek online to zaleta. Jak zaskoczy to gierka na lata.
Opublikowano 2 lipca 20231 r Materiał trochę skąpy ale cieszy, że gierka cały czas w produkcji bo ostatnio zastanawiałem się czy nie umarła
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Ta zmiana na extraction shooter jakoś mi nie siedzi. Szkoda, że nie poszli w stronę Divisiona z jakimiś osobnymi strefami pvp. No i podobno zmiana na 40$, a nie f2p?
Opublikowano środa o 10:412 dni Dostałem maila, że dostałem się do playtestu. Nie wiem czy teraz się otworzyli na graczy czy byłem w kolejce, ale chętnie sprawdzę, bo miałem ją na oku od zapowiedzi. To, że zmienili gameplay na extraction shootera nie jest dla mnie wadą i fajnie byłoby zobaczyć coś świeżego w porównaniu do Tarkova i jego naśladowców
Opublikowano środa o 10:522 dni też dostałem inv, coś mały plik 11GBmnie ciekawi jak widok tpp sprawdzi się w grze typu extraction gdzie masz 95% pewności że na punkcie wyjścia będą czekać kamperzy..
Opublikowano środa o 14:092 dni Fajny materiał od Drewskiego - zajebiście ta gierka wygląda i podobno brzmi jeszcze lepiej.
Opublikowano środa o 14:342 dni 2 invity do rozdaniahttps://id.embark.games/id/arc-raiders/playtesting/claim?code=7926136291795793677https://id.embark.games/id/arc-raiders/playtesting/claim?code=7936511313977176572
Opublikowano środa o 14:472 dni 12 minut temu, nero2082 napisał(a):2 invity do rozdaniahttps://id.embark.games/id/arc-raiders/playtesting/claim?code=7926136291795793677https://id.embark.games/id/arc-raiders/playtesting/claim?code=7936511313977176572Skorzystałem z pierwszego linka - dziękuję
Opublikowano środa o 15:112 dni gierka robiona przez ex-DICE i to widać bo pachnie i rusza się jak SW Battlefront - świetna grafika, gunplay, realizacja dźwięku to w ogóle jakaś topka światowa..rozbudowanie - to jest od razu w pakiecie ale jaki to ma vibe...chyba tym mogłoby być Last of us Factions, grupki po 3 osoby x6 na mapę to jest wystarczająca ilość.najpierw dostajecie 1 mapę i ez ride z wjazdem i wyjazdem po łupy. nawet jeśli gracie solo to wam dobierze 2 graczy (Bungie tak nie umie) , przez kilka rund narzekałem bo walczy się głównie z AI dronami, spiderami itp. "no gdzie ci gracze, chcę się postrzelać"z 3 rundy tak przeleciały i WTEM :wpadam z teamem do jakiegoś większego budynku, standardowe plądrowanie, rozwalanie kamer, turretów, wyłamywanie drzwi..wszystko oczywiście robi hałas a gunshoty słychać na kilometr..no więc polootowaliśmy a na końcu korytarza zaświeciły się latarki. wpadła cała ekipa w 3 i poskładała nas szybciutko, wezwałem kolegów do siebie ale tamci wiedzieli od nas od początku..warto siedzieć cicho:]ogólnie ten motyw z extraction jest taki że przez całe rundy może się nic nie dziać ale jak już zacznie to adrenalinka skacze jak szalona bo przypomnę że traci się wszystko co masz w plecaku, z gunami i ammo włącznie, stawka jest zawsze wysoka:)mapek jest 4 i już zapowiadają night raidy za 3dni.. może być ostro
Opublikowano czwartek o 08:072 dni Kompletnie nic nie wiedziałem o tej gierce, aż do dzisiaj. Świetnie to wszystko wygląda Zapisałem się przed chwilą do testów, ale nie wiem czy nie za późno
Opublikowano czwartek o 12:531 dzień Nie lubię gier multi i w nie nie gram ale to wygląda i brzmi fenomenalnie. W Bungie właśnie obsrali się po pachy.