Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Godzinę temu, Square napisał(a):U mnie zniknęło info, że wypada na początku stycznia.Może jakiś glitch albo missclick przy oznaczaniu. Mega mnie to zdziwiło bo swoich produkcji raczej nie usuwają. Tak czy siak była motywacja by w końcu obejrzeć i serial elegancko wjechał. Dobrze się oglądało.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Ciekawostka: na PrimeVideo, co mnie totalnie zaskoczyło, gdy zacząłem szukać obecności tej animacji na tej platformie, xD, zauważyłem, że w opcji językowej ,,The New Batman Adventures" występuje... cóż, dziwny nietypowy polski dubbing, który z klasyką głosową do których przyzwyczaiły nas pierwsze role dubbingowe do tego serialu (totalny sztosik! Nostalgia!), nie ma nic wspólnego. Batman/B.Wayne... kompletnie nie kojarzę aktora przy tej roli! To samo kom. Gordon, Robin i Joker... Oł Main Gott! Inna wersja tego serialu, nie ta ,,niby-nowa" z Prime'a, czyli ta pierwsza klasyczna, to już typowo: głosy, które znamy z ,,Batman (TAS)"... To mnie zadziwił Prime! P.S. Tiaaa, za niedługo trzeba odpalić tego Fallouta w s02, bo z tego, co Wy piszecie na forum, i co ,,piszo internety", jest w nowym cyklu odcinkowym... naprawdę dobrze!
Opublikowano czwartek o 09:061 dzień Dobre. Drugi sezon Goliatha również mi dobrze siadł. Ja ogólnie mam obecnie fazę na Boba więc pewnie byle gówno by mnie zadowoliło. Jeszcze zaległy Fallout nie zaczęty nawet, to już nawet mój fater jest na bieżąco z nowym sezonem
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kończę pierwszy Pierścieni Władzy i cholera, bardzo mi się podoba, totalnie nie kupuje tak niskiej oceny na filmwebie. Jedyne co mnie intryguje to jak bardzo pewna istotna zmiana wpłynie na to, w jaki sposób upadnie Numenor względem kanonu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ot serial będzie porównywany do trylogii Jacksona, a na tle filmów wypada co najwyżej marnie. Niby drugi sezon lepszy ale jeszcze nie oglądałem.